Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 949.668
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Koliko me sjecanje sluzi jedine modele gtx9xx koji treba izbjegavati su oni od  inno3d-a (osnovni/najeftiniji model)! naravno i referentne!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 19:24 (Stjepanj).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Referentne su ok. 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

naravno da jesu...zato ih svi i kupuju a?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Maxwell je hladan ali svejedno nema šanse da uzmem bilo koju karticu sa 1 ventilatorom (referentne npr.)

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Gtx 9xx Club
bushido002 kaže...

Palit GeForce GTX 960 JetStream 2gb GDDR5

Pozzz...da li mi može neko reći par rijeći o njoj...Palit kao marka dali je dobra...

i ako netko posjeduje jel može reći svoje mišljenje može i u pp...

hvala...

Imam Gainward GTX 960 Phantom, a Gainward = Palit; Palit je kupio Ganiward.

Moja kartica se super kloka, (8750 graphics score; sveukupni score je loš zbog FX6300 procesora; sa nekim dobrim i5/i7 score bi bio 7500), hladnjaci pod opterećenjem nisu glasni i na Furmarku ne prelazi 68 stupnjeva...

Ali!! Moj primjerak ima coil whine; nije strašno, ali prije nego šta počne nered na ekranu, i zvuk sa zvučnika napravi galamu čuje si di počne pištat... Naravno to krene kada je kartica pod punim opterećenjem.

Kao u ovom videu od 0:43

Naravno ne čuje se kada je zatvorena u kućištu i počne gameplay u igri koju igraš.. Ali je pssssssss prisutan....

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:10 (doktor1).
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

ja tu necujem nikakvo pistanje, mozda neka turbulencija od ventilatora i sl. da! pistanje ne! coil whine se javlja tek na 200+fps-a i to mizerno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Joj Stjepko

Imam tu karticu samo GTX 960!

Znam kakvu buku rade ventiraloti kada im dižem okretaje u Afterburneru i znam kakvu buku radi kartica kada pokrenem igru, bench!

Ovo nema veze sa ventilatorima; Ventilatori na 30% skoro nečujni, pokretanje igre i ona pušta zvukove iako se okretaji ventilatorima ne dižu.

Nemoj molim te

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:13 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Joj Stjepko

Imam tu karticu samo GTX 960!

Znam kakvu buku rade ventiraloti kada im dižem okretaje u Afterburneru i znam kakvu buku radi kartica kada pokrenem igru, bench!

Oov nema veze sa ventilatorima; Ventilatori na 30% nečujni, pokretanje igre i ona pušta zvukove.

Nemoj molim te

ja velim za ovo u videu! alo citaj! neznam di samo vadite te probleme, jbte ja sam probao i vidio tonu kartica da me yebes niti JEDNA nije imala izrazen coil whine, a jedina kartica koja je imala nekih drugih probleam je bila 280x (dual-x) koja je stvarala vibracije na pasivnom hladnjaku i tako rezonirala cudan zvuk! no malo laka za nokte na jednom spoju izmedu pasivca i pokrova hladnjaka(plasitke) je rijesila stvar!lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:16 (Stjepanj).
17 godina
Gtx 9xx Club

Identičan zvuk kod mene!

I to nisu njeni ventilatori! 110%!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:14 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
bushido002 kaže...

Palit GeForce GTX 960 JetStream 2gb GDDR5

Pozzz...da li mi može neko reći par rijeći o njoj...Palit kao marka dali je dobra...

i ako netko posjeduje jel može reći svoje mišljenje može i u pp...

hvala...

Imam Gainward GTX 960 Phantom, a Gainward = Palit; Palit je kupio Ganiward.

Moja kartica se super kloka, (8750 graphics score; sveukupni score je loš zbog FX6300 procesora; sa nekim dobrim i5/i7 score bi bio 7500), hladnjaci pod opterećenjem nisu glasni i na Furmarku ne prelazi 68 stupnjeva...

Ali!! Moj primjerak ima coil whine; nije strašno, ali prije nego šta počne nered na ekranu, i zvuk sa zvučnika napravi galamu čuje si di počne pištat... Naravno to krene kada je kartica pod punim opterećenjem.

Kao u ovom videu od 0:43

Naravno ne čuje se kada je zatvorena u kućištu i počne gameplay u igri koju igraš.. Ali je pssssssss prisutan....

Ovo sam vec rekao, ali sama estetika te Gainwardice mi je dovoljan razlog da ju ne kupim da sam kupac nove graficke.

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

jesi probao drugu karticu? napajanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

jesi probao drugu karticu? napajanje?

Bila je u drugom kompjuteru, (novom, sa kvalitetnim napajenjm da odmah likvidiram taj prouodgovor)) i ista stvar; kartica pod opterećenjem "pišti" Iako je to slabije nego u ovom videu gore i kada je kućište zatvoreno to se ne čuje...

Ali da pssska, pssska...

I ovo gore u videu nisu nikakvi ventilatori! 110%

Čuo sam se i sa Gainwardom te su rekli da mogu poslat karticu i ako utvrde to šta ja govorim da mogu dobit novu karticu.. Iako su u mailu rekli da se to njihovim karticama ne događa

Šta se estetike tiče.. Smješno je da zauzima tri slota

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:56 (doktor1).
17 godina
Stjepanj kaže...

neznam di samo vadite te probleme

Kupio sam miša Fireglider; otišo senzor nakon kratkog vremena, dobio novog...

Zamjenski miš, (opet Fireglider) je bio u kvaru te nakon mjesec dana, dobio novog...

GTX 650 Ti; nakon godinu dana otišla memorija, dobio GTX 750 TI...

Nije nikakv problem, ali sada ćeš ti meni tu reći da su to ventilatori, a znam da nisu, jer eto, ti nikada nisi imao problema i svi drugi sa problemima izmišljaju!

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 20:42 (doktor1).
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Tu imaju na stanju u trgovini u mom kraju...gledo sam po njušalu al nemog pronać ništa da mi se sviđa...

I to što sam pronašao,ima nekakvih sitnih problema...sad ovak moram dati par sto kuna više al ajd...

Bit će dobra i ova za moje potrebe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

ja tu necujem nikakvo pistanje, mozda neka turbulencija od ventilatora i sl. da! pistanje ne! coil whine se javlja tek na 200+fps-a i to mizerno!

Stavi sluše,baš se dosta čuje,kao kad na bicikli na kolo staviš plastiku od jogurta!!

AUDIOFIL
13 godina
protjeran
volegradele kaže...
Stjepanj kaže...

Stavi sluše,baš se dosta čuje,kao kad na bicikli na kolo staviš plastiku od jogurta!!

sto je netkome glasno drugome je normalno, trecem necujno...pravac servis ako doticna osoba misli da je to preglasno...sad tu razglabati kao na nagradnoj igri tko sta cuje tj tko ce pogoditi

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 1:12 (Stjepanj).
13 godina
Gtx 9xx Club

Gledajuči malo noise testove skoro pa sve GTX 970,980 imaju coli wine,neko više netko manje!!Ja osobno još nisam primjetio na svojoj,zatvoreno kučište!!(možda zbog toga).Ali uopće se ne zamaram ss tim!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
volegradele kaže...

Gledajuči malo noise testove skoro pa sve GTX 970,980 imaju coli wine,neko više netko manje!!Ja osobno još nisam primjetio na svojoj,zatvoreno kučište!!(možda zbog toga).Ali uopće se ne zamaram ss tim!!

cuje se svaka, na 200+ pocinu cviliti, moja se cuje dosta na 4000+fps-a no ako je kuciste zatvoreno to sve pada u vodu...

17 godina

Lol di si se tog sjetio ...mi smo to na bemichima radili...ah memories ;-)

13 godina
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

cuje se svaka, na 200+ pocinu cviliti, moja se cuje dosta na 4000+fps-a no ako je kuciste zatvoreno to sve pada u vodu...

Mislim da sam na GTX 660ti i 770 imam u Unigine Heavenu 4,gdje nemam toliko velik fps!Baš budem skinuo opet i opalim bench samo za buku,naravno otvorit ću i kučište!!

AUDIOFIL
10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

4000+fpsa???? wtf???

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

u meni-jima od igara...kad je staticna slika, load nekog levela itd!lp

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

u meni-jima od igara...kad je staticna slika, load nekog levela itd!lp

ok hahhaha....

12 godina
Gtx 9xx Club

sve preporuke za Palit

imao sam Palit Jetstream GTX770 - tiha i dobro se OCala

nikad nikakvih problema s njom

a i dobila je jako dobre recenzije

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
volegradele kaže...
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

Mislim da sam na GTX 660ti i 770 imam u Unigine Heavenu 4,gdje nemam toliko velik fps!Baš budem skinuo opet i opalim bench samo za buku,naravno otvorit ću i kučište!!

Evo ekipa,test coil wina na Asus Strix GTX 970 u Unigine Heaven 4.0,znaći nema velikog fps kao što se misli da zavojnice  tek onda poćmu zavijat,ali kao što rekoh u zatvorenom kučištu se ne čuje!

Obavezno slušalice na glavu prilikom gledanja videa!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 15:02 (volegradele).
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

kad stisnes "esc" i pojavi ti se onak quit ekran koji se makne nakom par sekundi tu fps skoci na prek 4000fps-a tada gpu zacvili!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Imam Msi GTX770 Lightning 2Gb, da li se isplati prelazit na GTX960, ali 4Gb verzija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
David87 kaže...
Imam Msi GTX770 Lightning 2Gb, da li se isplati prelazit na GTX960, ali 4Gb verzija?

ako kupis dvije, gtx770 razori 960...

14 godina
David87 kaže...

Normalno da ne kad nije brža ništa. Ako hoćeš bržu onda ti treba GTX 970 od Nvidije ili R9 390 a sve slabije od toga ti nije bitan upgrade s GTX 770.

13 godina
itomic009 kaže...
David87 kaže...

Normalno da ne kad nije brža ništa. Ako hoćeš bržu onda ti treba GTX 970 od Nvidije ili R9 390 a sve slabije od toga ti nije bitan upgrade s GTX 770.

DA,kolega ti dobro govori,ili uzmeš 970ku ili čekaš Pascal!!

AUDIOFIL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice