Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 950.621
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
Stjepanj kaže...
Jurassic Park kaže...

Samo da još pitam,da li je netko od vas doživio ''stuttering'' odnosno trzanje tokom igara?

Ja sam već dosta puta pročitao na nVidia forumu (a i na ostalim npr. IGN,Steam...) pa me to brine,pa ako itko ima nekog iskustva s tim,da li je to uspio to riješiti?

EDIT:ispričavam se na duplom postu,nisam siguran da li sam trebao.

s tim procesorom i gtx 970 zaboravi da ces imati ikakvih problema... lp

Hvala Bogu,već sam se preplašio-Hvala

Puls3 kaže...

@Jurassic Park: Svakako razmisli o nadogradnji RAM-a na bar 8 Gb jer 4 Gb je za današnje pojmove malo.

Bez brige,čim kupim GPU uz nju naručujem još 4 GB RAM-a

10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Napravio sam 3dmark test pa bih zamolio nekog da mi kaze da li je to dobro/lose s obzirom da je sve na tvornickim postavkama jer se ne razumijem u ta testiranja i pojma nemam sta je ono "better than 80% of all results"? pretpostavljam bolji rezultat od 80% svih testova na 3dmarku?

hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Napravio sam 3dmark test pa bih zamolio nekog da mi kaze da li je to dobro/lose s obzirom da je sve na tvornickim postavkama jer se ne razumijem u ta testiranja i pojma nemam sta je ono "better than 80% of all results"? pretpostavljam bolji rezultat od 80% svih testova na 3dmarku?

Da. Jedino što si ti odvrtio manje zahtjevan benchmark. Pokreni firestrike pa pokaži rezultate :)

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
10 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Shivi kaže...

Da. Jedino što si ti odvrtio manje zahtjevan benchmark. Pokreni firestrike pa pokaži rezultate :)

Budem veceras, skinuo sam free verziju, valjda ima opciju za firestrike? Malo mi program zbunjujuce djeluje :S

17 godina
neaktivan
I ja sam skinuo demo sa steama, u njemu imas firestrike benchmark za 1080p,.za vece rezolucije (2k i 4k) je potrebno kupiti software.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Evo fire strike... Jel to dobro/lose s obzirom da grafu nisam niti takno, kako je tvornicki podesena tako i radi... btw vjerojatno imaju utjecaja i pozadinske aplikacije poput torrenta itd xD?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 20:17 (Shivi).

0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...
volegradele kaže...

Zaboravih napisat da obratite pozornost na usage grafike na pojedinim clockovima!!

Jel to trotla na 1548MHz??

tako izgleda...

Izgleda da je ipak stvar do folding klijenta,velik razlika kad folda sa FahCore 17-18 i 20,očoto drugčije opterečuje grafiku!!Ipak ne throtla pri 1528MHz,još dignem +20 da vidim kakvo je stanje,jer mi je usage padao i na puno manjim frekvencijama!!

AUDIOFIL
15 godina
protjeran
Shivi kaže...

Evo fire strike... Jel to dobro/lose s obzirom da grafu nisam niti takno, kako je tvornicki podesena tako i radi... btw vjerojatno imaju utjecaja i pozadinske aplikacije poput torrenta itd xD?

To je otprilike to posto grafa nije clockana a i ta i5-ica je prilicno slabasna.

10 godina
neaktivan
ansha kaže...
Shivi kaže...

To je otprilike to posto grafa nije clockana a i ta i5-ica je prilicno slabasna.

thx :)

14 godina

Gledaj samo GPU score ako uspoređuješ s drugima jer onda nije bitan CPU. Meni je malo mal taj score za fiziku kod tog tvog i5. Ne bi li to trebalo biti više od tih 5550 ili koliko već je bodova ??

17 godina
itomic009 kaže...

Gledaj samo GPU score ako uspoređuješ s drugima jer onda nije bitan CPU. Meni je malo mal taj score za fiziku kod tog tvog i5. Ne bi li to trebalo biti više od tih 5550 ili koliko već je bodova ??

Ja sa FX6300 imam 7300

10 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

8930 je ;)

14 godina

To je ukupni score. Pogledaj samo GPU i fiziku score.

13 godina
neaktivan
Shivi kaže...
itomic009 kaže...

8930 je ;)

Ako ćeš uspoređivat samo gpu onda gledaš ovaj 12k score

10 godina
neaktivan
_mark0_69 kaže...
Shivi kaže...
itomic009 kaže...

8930 je ;)

Ako ćeš uspoređivat samo gpu onda gledaš ovaj 12k score

jbg nov sam u tome tak da pol stvari jos ne primjetim hahaha :D ne zamaram se toliko clokanjem itd. bitno da ono sta hocu igrat vrti na ultra/high i da je stabilnih 60fps na 1080p :) na proljece cu si uzet ssd, a onda tamo od ljeta bih cak mogao promjenit maticnu i proc, stavit i7 :D kako ce me zaklat ova moja hahaha

9 godina
neaktivan
Pozdrav svima, dvoumim se izmedu PALIT nVidia GTX960 OC 2GB GDDR5 i GIGABYTE GTX960 G1 Gaming 2gb. Jel postoji kakva znacajna razlika izmedu njih s obzirom da je prva navedena jeftinija od druge?

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko znam Palit daje 2 godine garancije, a Gigabyte 3.

13 godina
neaktivan
16 godina
odjavljen

Ne vidim kako to ima veze...? :D 

12 godina
Gtx 9xx Club

Pa ima veze posto je trebao kao biti Paskal a ljudi su uocili kao na klipu da se radi o Maxwelu.

http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mirzet1976 kaže...

Pa ima veze posto je trebao kao biti Paskal a ljudi su uocili kao na klipu da se radi o Maxwelu.

Aha... far stretch, al' dobro. :) Uočili su već i po rasporedu čipova i sl. :) 

13 godina
Gtx 9xx Club

Bok svima,

nisam htio otvarati novu temu ali ima veze uz GTX 970.

Ovako,nisam siguran koliko točno mjesta treba grafičkoj da normalno radi(protok zraka,hlađenje...)jer mislim uzeti ASUS Strix koji je samo  jedan centimetar manji od kućišt,točnije od onog dijela gdje ide HDD.

Pošto trenutno nisam u mogućnosti uzeti novo kućište,zanima me da li bi to prošlo  uz staro  ili je novo baš neophodno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jurassic Park kaže...

bitno da stane.. kod mene je 2mm lufta!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 15:44 (Stjepanj).
13 godina
Stjepanj kaže...
Jurassic Park kaže...

bitno da stane.. kod mene je 2mm lufta!lp

Hvala! :)

12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Kolko se ocekuje porast performansi kod top tear kartica recimo kolko ce gtx 1080ti ili kako ce se vec zvat biti jaca od gtx 980ti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nvidia GTX 680 kaže...

Kolko se ocekuje porast performansi kod top tear kartica recimo kolko ce gtx 1080ti ili kako ce se vec zvat biti jaca od gtx 980ti?

mislim da je tocno 53,7%

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
Stjepanj kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

mislim da je tocno 53,7%

DAj nemoj i ti lagat ovaj napaćeni narod,53,68%

AUDIOFIL
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Palit GeForce GTX 960 JetStream 2gb GDDR5

Pozzz...da li mi može neko reći par rijeći o njoj...Palit kao marka dali je dobra...

i ako netko posjeduje jel može reći svoje mišljenje može i u pp...

hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Pa po nekom mom iskustvu EVGA,MSI,Gigabayt i Asus dajem uvjek prednost,Palit mi je ostao u lošem sječanju po bučnom hladnjaku (GTX 250) ali to je bilo davno,btw još i dan danas radi kod frenda par katova poviše!!Čitajući po netu o njoj izgleda kao vrlo solidan primjerak sa dobrim hladnjakom!!

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice