GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 209.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
GTX 7XX Club

imamo istu grafu..meni neprelazi 74

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 5:03 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
GTX 7XX Club

Meni ista graFA u BF4 u prosjeku je na 65c!!

Evo sad gledao,i meni dolazi max do 70-72C

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 10:59 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
GTX 7XX Club

Dali vam do 73-74c dolazi sa ukljucenim vsyncom ili bez njega?.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTX 7XX Club

Kod Watch Dogsa mi dolazi do tolikih temperatura neovisno jel vsync uključen ili isključen pošto su postavke na max pa rijetko kad prijeđe 60 fps a i usage je zakucan do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GTX 7XX Club

Ja sam sa gtx 680 phantom imao prosjecno 80c nekad vise nekad manje ovisi o igri a posto je 770 isti cip na visim brzinama bome su dosta spustili radne temperature.Dali su to postigli visim radom ventova ili?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: GTX 7XX Club
MEGATAMA kaže...

Ja sam sa gtx 680 phantom imao prosjecno 80c nekad vise nekad manje ovisi o igri a posto je 770 isti cip na visim brzinama bome su dosta spustili radne temperature.Dali su to postigli visim radom ventova ili?

Taj "Phantom" ima lijep ali ne baš efikasan hladnjak. MSI-jeva GTX680 je npr. išla samo do 65C.. GTX770 su inače čak i toplije(i više troše) od GTX680 jer zbog većih taktova rade na većim naponima. (do 1.2v)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 14:36 (Penryn).
12 godina
odjavljen
GTX 7XX Club

73C gornja 65 donja pri 65fps limitu na WD i BF4. Nakon 3-4 sata sinoć na WD, to mi je bio peak. A prosjek 68 gornja, 61 donja kartica. No ovo je sa zatvorenim kućištem, kad otvorim bočnu stranu, temp pada za 3-4C na karticama. Iako imam stvarno solidnu ventilaciju u kućištu (7 fanova, 2x140mm front intake, 120mm dolje intake, 140mm straga exhaust i 3x120mm gore exhaust), otvorena bočna pomogne dosta. No nedavno sam stavio i neku led traku koja se, začuđujuće - solidno grije pa i ona daje nešto topline u kućište. 

Baš sam počeo prelazit WD, igra je solidna. Što se tiče grafike, level of detail sam stavio na medium jer mi jedino tako fps zakucan na 65. Stavio sam onaj novi mod za dof efekt i zadovoljan sam grafikom. LoD na ovoj igri uništava performanse više nego bilo koja druga opcija (izuzetak TXAA). Mogli su to malo bolje optimizirat, al što je tu je. Igra izgleda fantastično sa ovim modom, preporučujem ga. 

@vrinho zašto ne smanjiš malo grafiku? Znam, igra je igriva i ispod 60fps, al meni lock na 60 fps daje nezamjenjivo bolji gejmplej, makar morao smanjivat detalje. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
eywa33 kaže...

@vrinho zašto ne smanjiš malo grafiku? Znam, igra je igriva i ispod 60fps, al meni lock na 60 fps daje nezamjenjivo bolji gejmplej, makar morao smanjivat detalje. 

Postavke su mi na slikama dolje i s njima igra radi glatko, ide oko 45 u prosjeku što je meni OK. A i isprobao sam sve na low i skinulo su se tek nekoliko stupnjeva tako da od toga praktički niš koristi. Jedino da smanjim rezoluciju, onda bi se i smanjio jače usage pa i s time temperature ali to ne dolazi u obzir. Ma nek radi kako radi, neću ništ prćkati po njoj, bar ne još {#}

12 godina
GTX 7XX Club

Ja WD drzim na ultra sa 4xmsaa sa zadnjim sluzbenim patchom i sa zadnjim worse 1.0 unlockom.Nekakav average framerate nisam mjerio ali sara od 40 pa na vise tako da drzim lockano na 30 fps.

EDIT:Ako niste skinite zadnji patch za cudo cak i radi kak treba....

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 17:31 (MEGATAMA).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Ja WD drzim na ultra sa 4xmsaa sa zadnjim sluzbenim patchom i sa zadnjim worse 1.0 unlockom.Nekakav average framerate nisam mjerio ali sara od 40 pa na vise tako da drzim lockano na 30 fps.

O kojoj ti to grafi pričaš?

12 godina
GTX 7XX Club

Referirao sam se na igru a ne na grafe...o Watch Dogsu se radi ako sam dobro shvatio....ili se striktno odnosi na odredjeni model iz 770 serije onda moje isprike na oftopiku.

EDIT:Ali bez obzira sto sam napisao post u krivoj temi skinite zadnji sluzbeni patch i worse 1.0 mod u kompletu sa teksturama jer ce definitivno pozitivno utjecat na performanse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 18:04 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
GTX 7XX Club

Ne odnosi se na određeni model već za GTX seriju. Zato sam i započeo raspravu u ovoj temi. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

EDIT:Ako niste skinite zadnji patch za cudo cak i radi kak treba....

Nemoj me krivo shvatit, ali smiješno mi je što imaš r9 290 i držiš WD lockan na 30 fps...sad sam probao i prije bi se igrao tetrisa nego na 30 fps-a "next gen" igru. pa jesi probao smanjit nešt detalja i lockat na 60? Hajd probaj stavit LoD na low-medium, fps će skočit sigurno, efekti će ostat svi samo lišće, rupe po cesti i neki detalj u daljini će nestat. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina
GTX 7XX Club

Eywa ja sam ti desetljecima igrao i na konzolama tak da sam naviko i 30 fps pa i nize ;) Imam lockanih 30 fps i to mi je ok sa kompletno nabrijanim vizualima,mogu postic i 60 fps ako smanjim antialiasing na smaa ali sam radije odabrao 4xmsaa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Eywa ja sam ti desetljecima igrao i na konzolama tak da sam naviko i 30 fps pa i nize ;) Imam lockanih 30 fps i to mi je ok sa kompletno nabrijanim vizualima,mogu postic i 60 fps ako smanjim antialiasing na smaa ali sam radije odabrao 4xmsaa.

Ok, imaš 50'' tv pa je važan AA za takav screen. Super ako si se navikao, blago tebi, iskreno :) 

Samo me zanima, igraš li fps igre na 30 sličica? Na igrama poput WD ili AC serijala, niže od 60 je igrivo, no shooterima bi 60 trebao bit standard. 

14 godina

Ako makneš tu naljepnicu s šarafa automatski gubiš garanciju kod nas, ne zezaj se.

12 godina
GTX 7XX Club

Eywa 99% igara na trzistu na maxu mi je iznad 60 fps i to dosta naravno na 1080p tako da skoro sve i igram na 60 fps.Bas ovih dana rokam Street Fighter X Tekken i naravno sve ultra na internom benchmarku igre average fps 400 :) Steta sto nemam ekran koji moze iznad 60......

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTX 7XX Club

Kupio sam grafu da radi kak Bog zapovijeda, zakucana na full. Baš sam isprobao lock na 30 i iskreno, meh... Prije mi je to bilo dovoljno, više ne. Radi na 60-80% a kako je kod tebe tek Megatama.... Takva grafa ne zaslužuje takvo gušenje {#}

@itomic

Odustao sam već od toga. Ne zamaram se dok ne dođe do 90°C

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Moze li se u SLI stavit MSI GTX 760 i npr. Phantom GTX 760 ili mora biti MSI i MSI? Trenutno imam MSI 760 pa razmisljam o SLI, isplati li se to? Inace napajanje je Chieftec 650W

[img]http://artige.org/store/62/62308.gif[/img]
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 0:14 (Skillzor69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

za sli nije bitan proizvođač, bitno ti je da je čip jednak, znači možeš ić na sli kombinaciju.

za napajanje ti nebi znao. neka neko to dopuni, al evo usporedbe radi, imam gtx 660 u sli i napajanje 850 sve radi kak treba, pogledaj pod moj pc, ako me sječanje ne vara 7xx serija bi treba i manje trošit, al to si provjeri još.

edit: zeznuo sam se ipak 660 manje troši od 760, 760=170W, a 660=140W, neka ti na to odgovori neko ko se bolje kuži u potrošnju hw-a.

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 8:24 (mrakky).
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Mislim da ću ja pričekati seriju 8 jer negdje dolazim sa mora u 10.-tom mjesecu a tada će već negdje ta serija izaći pa ako će biti bolja za kojih 20% onda odmah kupujem seriju 8. Ako neće biti dobri rezultati onda ću svakako ubosti MSI GTX 760 twinfrozr i uživati napokon u igranju na svom novom kompu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Ponosni vlasnik dve GK110.

Jednu sam kupio u Oktobru GTX780, ali samo mesec ipo kasnije sam cuo za izlazak GTX780Ti a uvek sam preferirao single kartu, ne SLI, ne dual, i uvek otkljucane skroz tako da sam prodao prvu i uzeo u Februaru GTX780Ti.

Kako mi se ovo GTX780 Ti ne svidja. Vise bi voleo da je GTX785 ili GTX780 XTX ili GTX780 ULTRA. GTX780Ti je sample #33 kupljen nedelju dana posle izlaska u Nemackoj, prva tura koja je stigla.

http://imgur.com/JX8dmY0  http://imgur.com/tIeWj74

GTX780 sam platio 700e, prodao za 500e kada je pala cena vec i kada je u Evropi kostala 570e, GTX780Ti sam platio 765e + 10e shipping.

Kiks 265e. Dobitak 576 CUDA Cores vise, 150MHz brza memorija, 100MHz brzi GPU, backplate instaliran i Probe IT Connector u pakovanju.

Nije moralo da se dogodi, NVIDIA nije nam pokazala line-up lepo ali ne zalim, GTX780Ti je bas ono sto je falilo mladjem bratu.

Posto sam GTX780 platio kada je cena bila visoka, pre pojeftinjenja zbog izlaska GTX780Ti Imao sam pravo na step-up bez ikakve doplate, 

ali prelazak sa fabricki dosta klokovanog custom GTX780 na referentni GTX780Ti sa 876MHz nije davao vise od 10-15% performance. Cinjenica da

nailazi custom GTX780Ti koji je jos bolji model, i jos vise klokovan i ima vise CUDA i brzu memoriju a sa zategnutijim latencijama nije mi dala mira da ostanem sa referentnom kartom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 16:59 (eVGA-011).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
eVGA-011 kaže...

Jednu sam kupio u Oktobru GTX780, ali samo mesec ipo kasnije sam cuo za izlazak GTX780Ti a uvek sam preferirao single kartu, ne SLI, ne dual, i uvek otkljucane skroz tako da sam prodao prvu i uzeo u Februaru GTX780Ti.

Kako mi se ovo GTX780 Ti ne svidja. Vise bi voleo da je GTX785 ili GTX780 XTX ili GTX780 ULTRA. GTX780Ti je sample #33 kupljen nedelju dana posle izlaska u Nemackoj, prva tura koja je stigla.

GTX780 sam platio 700e, prodao za 500e kada je pala cena vec i kada je u Evropi kostala 570e, GTX780Ti sam platio 765e + 10e shipping.

Kiks 265e. Dobitak 576 CUDA Cores vise, 150MHz brza memorija, 100MHz brzi GPU, backplate instaliran i Probe IT Connector u pakovanju.

Nije moralo da se dogodi, NVIDIA nije nam pokazala line-up lepo ali ne zalim, GTX780Ti je bas ono sto je falilo mladjem bratu.

Posto sam GTX780 platio kada je cena bila visoka, pre pojeftinjenja zbog izlaska GTX780Ti Imao sam pravo na step-up bez ikakve doplate, 

ali prelazak sa fabricki dosta klokovanog custom GTX780 na referentni GTX780Ti sa 876MHz nije davao vise od 10-15% performance. Cinjenica da

nailazi custom GTX780Ti koji je jos bolji model, i jos vise klokovan i ima vise CUDA i brzu memoriju a sa zategnutijim latencijama nije mi dala mira da ostanem sa referentnom kartom.

Dobro legendo, šta si ti tia reć s ovim? 

13 godina
GTX 7XX Club

WTF!!!!!!!!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
GTX 7XX Club

Eto i mene u klubu sa GTX 770 :)

Zanima me samo dali je normalno da temperatura ide do 72°c u loadu ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Ne. Moralo bi vise. Meni ide do 95.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
GTX 7XX Club

Strah me samo da se nebi šta desilo jel bočna strana kučišta bude dosta topla

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Strah me samo da se nebi šta desilo jel bočna strana kučišta bude dosta topla

A, imas Windforce... onda bi moglo biti malo nize...

Al ovisi o kucistu, broju ventilatora, cable managementu, vanjskoj temperaturi...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
eVGA-011 kaže...

Vlada !?

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Cromaki kaže...

Ne. Moralo bi vise. Meni ide do 95.

napravi malo veci propuh u kučistu.. dosta je to visoka temp..

Prodajem I5 4670K
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice