Koji bios da ja nabacim na svoju EVGA GTX 770 ACX? Da se mogu malo igrati s naponom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima netko da bi mjenjao 760-tku za r9 280? uzeo ovu prije 4tj, a sad saznao da trebam nvidia grafu..
Pozdrav uskoro kupujem gtx 770 2GB kakvi su vasi utisci sa tom grafickom na igrici watch dogs?
probao sam nesto malo igru kad je izasla i stvarno je spektakularno izgledala na full detaljima
ali zbog neoptimiziranosti tada je bilo frame dropova zbog kojih sam prestao igrati
inace grafa ubija
nemam problema niti sa jednom igrom dosad i po prvi put u zivotu imam dovoljno dobru grafu da igram sve igre na full detaljima bez stekanja
jedino mi metro last light radi probleme kad ukljucim advanced physics ^^
pozdrav,
jel moze preporuka koji model 770 da kupim? u zagrebu sam,
proc je i5 3570k ...ne znam kako se krecu cijene , prodao bih ovu sadasnju 7850 2gb OC
i nadodao jos max 1500-2000.. hvala unaprijed!
Ja sam prezadovoljan sa svojom MSI Lightning verzijom,ali 780.
nikakvih problema nemam sa ovom mojom palit 2gb jetstream
temp je ispod 70C u svim igrama i kartica se jedva cuje
za sta ti sluzi 760?
kontam si da u igrama mozes koristiti samo 2x770 (ili 3x770)? da ti je onda 760 dedicated za physx?
no pretpostavljam da slabo gejmas na takvoj konfiguraciji..
64gb rama?
4x 780?
Cemu tebi pc sluzi jebote?
za sta ti sluzi 760?
kontam si da u igrama mozes koristiti samo 2x770 (ili 3x770)? da ti je onda 760 dedicated za physx?
no pretpostavljam da slabo gejmas na takvoj konfiguraciji..
760 je za display (3 monitora) i openGL a 3*780 je za GPU rendering s time da i 760 pomogne u renderingu (CUDA jezgre) ako ostane dosta RAMa ili ako scene ne guta previse VRAMa pa renderiraju ili sve 4 ili 3.
sta je bolje dvije gtx760 ili jedna gtx780 posto ispadne isti iznos

sta je bolje dvije gtx760 ili jedna gtx780 posto ispadne isti iznos
Dvije 760 vjerojatno malo brže ali s manje memorije i većom potrošnjom.
Uzmi 780 i za neko vrijeme kad dođu novi modeli i padne cijena, uzmeš još jednu 780
Ima li neko GTX 770 u SLI-u?
Ako baš želiš GTX 780 onda uzmi ovu:
https://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/1840-gigabyte-gv-n780ghz-3gd-video-card.html
Imaš i nekih 400 Kn jeftiniju kombinaciju, ovu s linka imam osobno i mogu samo preporučiti ( tiha, hladna, skoro kao Ti verzija ) .
Cemu davat tolike pare sada kad ce uskoro nova generacija (GTX900 serija)?
Istina, ali najvjerojatnije nova serija ne bude jeftinija...
Ja bih se strpio jos mjesec dana... Trenutnim karticama ce cijena sigurno ici doli... a nova serija donosi uz bolje performanse i DX12 i nizi TDP.
Ima netko da bi mjenjao 760-tku za r9 280? uzeo ovu prije 4tj, a sad saznao da trebam nvidia grafu..
Što mijenjaš? 280-ku za 760-ku?
Prema nekim najavama sljedeci misec.
Ja bih se strpio jos mjesec dana... Trenutnim karticama ce cijena sigurno ici doli... a nova serija donosi uz bolje performanse i DX12 i nizi TDP.
Sve novije AMD (7xxx i 2xx serija) i nVidia ( 6xx, 7xx) kartice će podržavat dx12
Znači GTX 800 serija je samo za prijenosnike, a za desktop računala će se nova generacija zvati GTX 900? Nisam znao. Tako nešto je bilo i kod GTX 300 serije, ako se ne varam.
http://wccftech.com/maxwell-geforce-gtx-970-alleged-specs-leak-shots/
Sve mi to nekako nije preimpresivno,jako su zabrijali na power saving koji je meni osobno nebitan.Radije bih ciste performanse a za struju cu se ja brinut.......
bolje ti je pričekat nek izađe serija 9xx, a i ako imaš taj pc iz potpisa nije da nemaš na čemu igrat, ok ti komp za igranje
Pričekaš da izađe nova serija i kupiš dosta povoljnije polovnu sa garaom GTX780,780ti!!
Pričekaš da izađe nova serija i kupiš dosta povoljnije polovnu sa garaom GTX780,780ti!!
Da da, odmah u 1/2 cijene jer je nova serija vani...