GTX 560 Ti - koja od ove tri?

poruka: 17
|
čitano: 2.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

odustajes od gtx 570 il je za nekog drugog? ja bi od te 3, Golden sample uzeo, pretpostavljam da se uz ta 2 venta bolje hladi, a i mozes je skuplje prodati kasnije....

ovo mi se cini ko prava prilika sad u linksu

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:06 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTX 560 Ti - koja od ove tri?
xyan kaže...

odustajes od gtx 570 il je za nekog drugog? ja bi od te 3, Golden sample uzeo, pretpostavljam da se uz ta 2 venta bolje hladi, a i mozes je skuplje prodati kasnije....

Ne odustajem nego je za frenda ... Neznam dali da mu dam i GTX 570 jer bi onda trebao mjenjati i napajanje (550W) a za GTX 560 Ti bi bilo dosta ovo trenutno napajanje ....

Rekao je da bi potrošio do 500€ .. Ali bolje ne raditi pre veliki trošak ako (baš) nema potrebe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:12 (mabencic).
15 godina
neaktivan
mabencic kaže...
xyan kaže...

Ne odustajem nego je za frenda ... Neznam dali da mu dam i GTX 570 jer bi onda trebao mjenjati i napajanje (550W) a za GTX 560 Ti bi bilo dosta ovo trenutno napajanje ....

Rekao je da bi potrošio do 500€ .. Ali bolje ne raditi pre veliki trošak ako (baš) nema potrebe.

dovoljno je. pitanje je samo cije je. 38A na 12v railu je ono kaj gtxica trazi, a i7 965 na 3.8 + gtx 570 ti trose oko 370w u full loadu tak da i tih 550 je ok (pod pretpostavkom da nije MS). ja bi isel na ovaj gtx570 GLH. bit ce zadovoljan par godina

16 godina
neaktivan

Seasonic je, i ustvari je 520W a ne 550W :(

Procesor je i5 760.

Dali će biti dosta to za ovu GTX 570 GLH?

14 godina
xyan kaže...
mabencic kaže...
xyan kaže...

dovoljno je. pitanje je samo cije je. 38A na 12v railu je ono kaj gtxica trazi, a i7 965 na 3.8 + gtx 570 ti trose oko 370w u full loadu tak da i tih 550 je ok (pod pretpostavkom da nije MS). ja bi isel na ovaj gtx570 GLH. bit ce zadovoljan par godina

Gdje si isčupao 38A na 12V railu za GTX 560 Ti ???? Pa to je oko 450W što nemože potrošit šta god radio s njom !!!

17 godina

Hoće.

Volim seks i rado ga se sjećam...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
xyan kaže...
mabencic kaže...
xyan kaže...

Gdje si isčupao 38A na 12V railu za GTX 560 Ti ???? Pa to je oko 450W što nemože potrošit šta god radio s njom !!!

za 570-tku... i to ne govorim ja nego EVGA, al uvijek se malo pretjeruje (znam iz osobnog slucaja)...al taj seasonic, ako je to ovaj, je cist dost za tu GLH

17 godina

odlična ta GLH review

samo pazi može li mu stat u kućište

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 15:19 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Stala je u kućište, ali izgleda da ovo napajanje od 520W ipak nije dovoljno ...

U idle radi, ali čim startam nešto gdje radi grafička, npr. onaj Win 7 system rating onda mi se ruši grafička i restarta se i piče da je recovered i onda nakon 3-4 puta se restarta PC... vjerojatno nema dovoljno struje.

15 godina

Jel bi Corssair TX 650 bilo dovoljno za gtx570 GLH? Ja bi mozda uzeo tu karticu ali nebi bas kupovao i novo napajanje zbog nje.

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 9:28 (agent_00klc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dovoljno je, to je jako kvalitetno napajanje.

Volim seks i rado ga se sjećam...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

To govoriš za moje SeaSonic 520W ili njegovo Corsair?

17 godina
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mabencic kaže...
Pero Dinamit kaže...

To govoriš za moje SeaSonic 520W ili njegovo Corsair?

I jedno i drugo su kvalitetna napajanja.

15 godina
neaktivan

evo kak sam ti poslao i na mail, cijeli sistem trosi manje u full loadu nego tvoj seasonic bez problem moze isporuciti...probaj jedino kako se ponasa na drugom napajanju, moguce je da nest nije u redu sa samim napajanjem

tweaktown - konfa tweaktown - konfa
TT potrosnja cijelog sustava TT potrosnja cijelog sustava
Fudzilla - konfa Fudzilla - konfa
fudzilla potrosnja fudzilla potrosnja
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 11:05 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice