Neznam jel netko vec objavio, solidni popusti u Uzi Shopu:
Palit GTX 1060 3G Dual - 1650 kn
Gainward GTX 1060 3G Dual - 1650 kn
ovo će uništit cijene polovnih gtx 970ki
Neznam jel netko vec objavio, solidni popusti u Uzi Shopu:
Palit GTX 1060 3G Dual - 1650 kn
Gainward GTX 1060 3G Dual - 1650 kn
ovo će uništit cijene polovnih gtx 970ki
Znači treba ti samo 4 slota, custom vodeno da je možeš spojit i nogometno igralište od kućišta. Isplativo.
Znači treba ti samo 4 slota, custom vodeno da je možeš spojit i nogometno igralište od kućišta. Isplativo.
Zapravo ti ne treba nista od navedenog..
wtf... jel dolazi s panjem da stavim ispod
To se zove grafa, a ne ove splačine velicine osobne iskaznice
jednostavno kupit ležeće kučište i sve pet
Ovo bi mogle biti zvijeri na još nižem proizvodnom procesu. Onda sigurno izlazi 1080 ti.
Najs.
Ovo bi mogle biti zvijeri na još nižem proizvodnom procesu. Onda sigurno izlazi 1080 ti.
Ne bi. 14nm i 16nm koji su "u optjecaju" isti su procesi, samo je naziv drugačiji. NVidia je prešla na Samsungov 14nm FinFET samo zato jer nisu zadovoljni yieldovima aktualne serije, a koji su takvi da su uzrokovali jako velike troškove u proizvodnji i praktički slabu dostupnost najprofitabilnijih čipova poput Titana i posebice Quadra i Tesli.
Ne bi. 14nm i 16nm koji su "u optjecaju" isti su procesi, samo je naziv drugačiji. NVidia je prešla na Samsungov 14nm FinFET samo zato jer nisu zadovoljni yieldovima aktualne serije, a koji su takvi da su uzrokovali jako velike troškove u proizvodnji i praktički slabu dostupnost najprofitabilnijih čipova poput Titana i posebice Quadra i Tesli.
tonči, ima li nekih problema s višim taktovima na samsungovom finfetu, obzirom da ostale 10xx grafe idu preko 2ghz na tsmc 16nm, a ove 1050/1050ti koje su već prešle na samsung 14nm nejdu preko 1,9
Ne znam. :D Ali su procesi po veličini tranzistora isti. Jedino Intel ima nešto manje. S čime misliš da su već na 14nm Sam? Imaš pouzdanu info za 1050?
Ne znam. :D Ali su procesi po veličini tranzistora isti. Jedino Intel ima nešto manje. S čime misliš da su već na 14nm Sam? Imaš pouzdanu info za 1050?
a jbga, ja sam mislio da je to već općepoznato
http://www.pcgamer.com/geforce-gtx-1050-review/
With the launch of the GTX 1050 Ti and GTX 1050, Nvidia fleshes out their 10-series GPU lineup with six models (not counting the 1080 Ti, which will likely come in January). Both cards use the same GP107 GPU, built on Samsung's 14nm FinFET node, but the GTX 1050 disables one of the six SM clusters, giving it slightly less performance than the 1050 Ti
ne znam jel se taj podatak može vidjeti gdje u gpuz ili nekom drugom programu, pa ti mogu kad dođem doma staviti fotku od svoje 1050ti
Ne mijenja puno, bojim se. Sumnjam da je pitanje takta vezano baš za proces... Iako, niži takt bi mogao biti rezultat drugačijeg procesa, no... nisam siguran. Vidjet ćemo na 1080Ti.
... Sumnjam da je pitanje takta vezano baš za proces... .
pitanje takta potrošnje i leakage struje...., baš najviše za proces,tek onda arhitekturu.
... Sumnjam da je pitanje takta vezano baš za proces... .
pitanje takta potrošnje i leakage struje...., baš najviše za proces,tek onda arhitekturu.
Ne zato što je proces vrlo, vrlo sličan.
Ne mijenja puno, bojim se. Sumnjam da je pitanje takta vezano baš za proces... Iako, niži takt bi mogao biti rezultat drugačijeg procesa, no... nisam siguran. Vidjet ćemo na 1080Ti.
Nekada si tvrdio da 1080ti neće biti, pa sada ove neke pretpostavke......stani malo na loptu i pričekaj da vrijeme pokaže što i kako će biti.
Pa i dalje tvrdim da 1080Ti nema neke pretjerane logike s tržišnog aspekta. Ima, doduše, za riješiti se loših Titana, ali očekujem paprene cijene 1080Ti.
Pa i dalje tvrdim da 1080Ti nema neke pretjerane logike s tržišnog aspekta. Ima, doduše, za riješiti se loših Titana, ali očekujem paprene cijene 1080Ti.
Možda već znaju da AMD ima asa u rukavu pa i oni spremaju opet single GPU perjanicu...
I još će uz to lockati djelomično sve loše Titane i eto sreće u zelenih...
Decki zelim sljedece godine uzeti novi kompjuter, hoce li mi biti dovoljna jedna 1080 gtx ili dvije iste za gejmanje na tri monitora ?
Decki zelim sljedece godine uzeti novi kompjuter, hoce li mi biti dovoljna jedna 1080 gtx ili dvije iste za gejmanje na tri monitora ?
Koja tri monitora?
nemozes imati 3 monitora a jednu ili dvije grafe, mora ici 3+3
Ovisi koja rezolucija monitora, koje igre, koju minimumu brzinu osvježavanja želiš (tj, opet, koje ćeš monitor uzeti)..
Bok,kupijem novi komp ,hoće li mi bit dovolja 2 X Titana za 3 4K monitora,i jel uz to sve dovoljan i7 6950X??Hvala,ne kužim baš pa pitam!
Nacuo sam da postoji hack za quad sli, onda nish bez quad sli titan x pascal i neka dual socket ploca.
Dali će mi next gen i7 7950X 12C/24T na 4.4GHZ biti dovoljan da pogura quad Titan SLI u minecraftu, želim 1000FPS-a?
Ontopic, ima li kakav rumor za 1080Ti igdje?
Ne, past ce gpu usage na 88% - CPU smece, baci to