Cega sam ja fanboy? samo pricam na temelju rezultata po netu, i onoga sta sam testirao i uvjerio se kako radi, jednom sam vec dokazao, mogu opet neka se jave dobrovoljci
To ko me podnosi a ko ne me zivo zaboli, nisam ovdje dosao pisati ono sta netko zeli cut, vec svoje misljenje za koje uvijek imam i pokrice, tako da ako imas sta protiv mene stavi me na ignore i tocka.
fanboy si onoga što ti kupiš, ne kaže nitko da je tvoj izbor loš ili da ta gainward ne valja, ali tvoj prepotentni stav jednostavno ubija
mislim, nazvat smećem hladnjak koji evga stavlja na classified verzije i koji itekako dobro radi svoj posao, a još i nije glomazan kao ovaj na gainward je apsolutno prepotentno sranje, da se poslužim tvojim rječnikom
da, neki čipovi se bolje klokaju, neki lošije, taj hladnjak možda i jest bolji u ektremnim uvjetima - ali koliko pitanje je
evo ti test classified, nije najveći klok, ali nije niti mali i pogledaj kako se ponaša grafa s istim hladnjakom kakav imaju sc i ftw verzije
jesu digli ventove na 2500rpm ili 85%, ali to drži grafu 2.176mhz na max 61 stupanj - i to nazivaš smećem, smjestit takav potencijal hladnjaka u normalne gabarite, smeće?
i onda ti sebe zoveš objektivnim, pffff
http://www.hardwareasylum.com/reviews/video/evga_gtx1080_classified