perverzno, stari moj, perverzno
maštarija
Totalno sranj...!
da, užas pre-velika elektronika. A tu se jos moze i nesto zapaliti s dušikom.
Ganjali su rekord, koliki im je score, nisu ga prikazali? Prikazali su za GPU i CPU, ali nisu ukupni score.
Ma da, još če smislit Kučište u vakumu ,a unutra komponente lebde hehe!!

joj da..kad oni imaju nekoga tko će stalno dolijevati tekući dušik!
a jeste i vi likovi
pa nije to za korištenje neg samo za performans
Skuzili smo.
Ganjali su rekord, koliki im je score, nisu ga prikazali? Prikazali su za GPU i CPU, ali nisu ukupni score.
preludo
idem i ja
Hahahaha....Nemoj bzwz trositi tekuci dusik, ja idem na e-skolu kemije i mogu ti reci da ima ultra fora pokusa s njim.
XD.........lol..............DX
ma daj ajde pa kaj je to prema mojem kompu doma
jebote pa ja imam
Celeron 2,26 ghz, 1,256 mg rama, 40GB diska, nema zvučnu, intergrirana grafička.
pa moja kanta popapa tu kantu za predjelo....
:D
XD
E, da je*ste vidjeli cpu na 5.1ghz ? isto, hlađenje tekucim dušikom ?

Ako si ikad gledao na descoveryu Time Warp morao si gledat kad su u vakumu ubacili bombone koji su letjeli NIJE BILO GRAVITACIJE
Možda su ubacili neki dodatni plin ne znem ali je lebdjelo
svaka ćast momcima na trudu ali brate -196c stvarno neznan stobi s tolikim minusom na grefama kad i sa standarnim hlađenjem
sasvim dobro rade ali dobroje svašta vidit
svaka ćast momcima na trudu ali brate -196c stvarno neznan stobi s tolikim minusom na grefama kad i sa standarnim hlađenjem
maštarija
maštarija
takav način hlađenja je samo za testiranje i benchmarkove
a ne za svaki dan što je bezveze
Svi se cude testiranju novim komponentama kako se daju overckolckat. Zasto npr ne testiraju neku stariju komponentu s takvim extremnim hladjenjima. Ti bokca - svi bi rekli - ko bi reko da se da toliko clockat... (naravno treba uzet u obzir vrijeme kada je nastala komponenta). Naravno to je neisplativo za reklamaciju proizvodjaca. Naravno profit je u igri. To je samo moj mali komentar
maštarija
Svi ste imali i imate priliku vidjeti razliku snaga izmedju ATi-a i Nvidie. Sitnica na strani Nvidie. Moral bi bit prokleto bogat ili prokleto lud kad bi radje platio 1000 kn vise za sitnu razliku. A bome Nvidiji je trebalo vremena da prestigne ATi-a jos u ovoliko maloj razlici !
a atiju je trebalo 2g da prestigne 8800 gtx
Da ne govorimo:
6800Ultra - 850XT PE
7950GX2 - X1950XTX
8800GTX -HD2900XT
9800GX2 -3870X2
GTX295 - HD4870X2
yeap, vode al vode.