GeForce 8800 GTX Gigabyte ?

poruka: 8
|
čitano: 5.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zanima me koliko bi bila okvirno cijena jedne takve grafe koja je stara 3 godine , da li se isplati kupiti ju i opcenito da li da kupim nju ili neku iz iste serije ? HVALA!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GeForce 8800 GTX Gigabyte ?
HainY kaže...

Zanima me koliko bi bila okvirno cijena jedne takve grafe koja je stara 3 godine , da li se isplati kupiti ju i opcenito da li da kupim nju ili neku iz iste serije ? HVALA!!

zastarjelo.. ogromno. rastrosno .. i sporo naspram novijih i jeftinih polovnih grafa.. jednostavno se ne isplati!!! nac ce ti ekipa puno bolje manje i efikasnije mozda za istu paru.. sa kolko love raspolazes i kolko trazi frajer za to?

xfact
14 godina
neaktivan

Trazi nekih 350kn najvise sto cu dati je 500kn za graficku samo da pokrece bf3  na normal dok ne kupim za 2 tjedna nvidiu 560 ili neku slicnu ..

15 godina
neaktivan
HainY kaže...

Trazi nekih 350kn najvise sto cu dati je 500kn za graficku samo da pokrece bf3  na normal dok ne kupim za 2 tjedna nvidiu 560 ili neku slicnu ..

Onda ako kupuješ grafu za 2 tjedna, radije se još malo strpi. Glupo je kupovat grafu koju ćeš imat 2 tjedna po meni.

15 godina
odjavljen
HainY kaže...

Za 500kn idu HD 4870 i GTX 260 koje su daleko jače od 8800GTX, evo jedna:

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-sapphire-hd4870-512/134101.aspx

Imam navedenu i sve igre derem s njom sa dobrim temperaturama, cijena je 450kn što je OK za tu karticu.

E8400 3.0GHz, XFX 8800gt alpha dog, Kingmax 4gb DDR2 800MHz, Chieftec 450w, MS vesper, Asus P5KPL-AM ,
14 godina
neaktivan

Problem je u tome sto aktivno igram LoL sa deckima iz Amerike i uskoro imamo kupove sto manje sto vece i moram nabaviti bilo kakvu bio bih vam zahvalan ako tko ima kakvu grafu solidnu da moze pokretati lol na normal high kao i BF3 do solidnih 400-500ak kuna uzimam ju i uplacujem lovu u ponedjeljak. Hvala !!

15 godina
odjavljen
HainY kaže...

Problem je u tome sto aktivno igram LoL sa deckima iz Amerike i uskoro imamo kupove sto manje sto vece i moram nabaviti bilo kakvu bio bih vam zahvalan ako tko ima kakvu grafu solidnu da moze pokretati lol na normal high kao i BF3 do solidnih 400-500ak kuna uzimam ju i uplacujem lovu u ponedjeljak. Hvala !!

Imaš iznad, nećeš imati nikakvih problema s njom, držu fan uvijek na 35%, biti ćeš prezadovoljan, vjeruj mi, na kojoj rezoluciji igraš?

E8400 3.0GHz, XFX 8800gt alpha dog, Kingmax 4gb DDR2 800MHz, Chieftec 450w, MS vesper, Asus P5KPL-AM ,
14 godina
neaktivan

Hvala ti stari :) , onda cu vidjeti i kupiti ju . Hvala jos jednom ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice