vrijedi li uzeti ovu karticu dobijam je za nekih 50 E dali je to mnogo kakve su joj performanse sto se tice ove novijih igara
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema nego ova kartica dali mi valja sto se tice novijih igara da je kupim kakve su joj performanse.imam GT 240 jel bolja od nje koliko
vrijedi li uzeti ovu karticu dobijam je za nekih 50 E dali je to mnogo kakve su joj performanse sto se tice ove novijih igara
Za 50 eura uzmi odmah. Performanse su vrlo dobre na praktički svim rezolucijama ispod FullHD-a, tamo će vjerojatno trebati ipak posegnuti za medium detaljima u dosta igara.
nema nego ova kartica dali mi valja sto se tice novijih igara da je kupim kakve su joj performanse.imam GT 240 jel bolja od nje koliko
Dosta, sigurno okvirno 30%.
Osobno imam tu karticu vec skoro pola godine, kartica se ISPLATI SVAKE KUNE! Igram sve igre na full hd rezoluciji sa maximalnim detaljima bez problema.
Ma kakvih 30%, minimalno za 50%.
Ma kakvih 30%, minimalno za 50%.
Nerijetko i duplo jbg, ali minimalno stvarno osjetan boost i na prvi pogled.
odlicna kartica ja je imam, za te pare uzimaj odma :D
dosad sam je imo iznenadio sam se kad sam njome uspio pokrenut bf 3 na ultra postavkama uz igrivih 40 fps na 19 inča :))