Evo ovako danas sam otisao u tehnomarket i kupio fotic Sony Cyber-shot DSC-W330....Platio sam ga 269 KM ili oko 1000 kn....Da li sam pogrijesio sto sam ga uzeo???
Evo ovako danas sam otisao u tehnomarket i kupio fotic Sony Cyber-shot DSC-W330....Platio sam ga 269 KM ili oko 1000 kn....Da li sam pogrijesio sto sam ga uzeo???
Jesi li ga htio?
Jesi li ga htio?
Pitam samo jesam dobro izabro??Pa da svidio mi se fotic i oni u tehnomarketu kazu da je najbolji za te pare sto oni imaju
Jesi li ga htio?
Pitam samo jesam dobro izabro??Pa da svidio mi se fotic i oni u tehnomarketu kazu da je najbolji za te pare sto oni imaju
Zasto se sad, naknadno, opterecujes s tim jesi li pogrijesio ili ne? Sad si ga vec kupio, gotovo je. Ako ti odgovara, koristi ga, ako ti ne odgovara, pokusaj ga vratiti (ako ducan u kojem si kupio do dopusta) ili ga prodaj pa kupi drugi. Sto se mene tice, fotici u tom cjenovnom rangu su poput svake druge potrosacke elektronike. Uglavnom su svi OK za to za sto su namijenjeni. Ne vidim sto posebno bi tu imao krivo izabrati.
Ako si se htio ozbiljnije baviti fotografijom, onda si krivo izabrao, ali isto tako za to bi morao uloziti 3-4 puta vise novca (za pocetnicke modele!).
Ja sam zadovoljan i nemislim se baviti profesionalno..
Ja sam zadovoljan i nemislim se baviti profesionalno..
Onda ti je to - to. Uzivaj u foticu. A ako se nekad u buducnosti mislis ozbiljnije baviti fotografijom (ne mora to biti profesionalno - ima puno entuzijasticnih fotografa amatera), onda prvo na forumu pitaj sto da kupis.