Sony DSC-W330 za 1000 kn - vrijedi toliko?

poruka: 6
|
čitano: 2.065
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Da li sam pogrijesio??

Evo ovako danas sam otisao u tehnomarket i kupio fotic Sony Cyber-shot DSC-W330....Platio sam ga 269 KM ili oko 1000 kn....Da li sam pogrijesio sto sam ga uzeo???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da li sam pogrijesio??

Jesi li ga htio?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Da li sam pogrijesio??
AA-d00d kaže...

Jesi li ga htio?

Pitam samo jesam dobro izabro??Pa da svidio mi se fotic i oni u tehnomarketu kazu da je najbolji za te pare sto oni imaju

17 godina
moderator
RE: Da li sam pogrijesio??
Intelovac123 kaže...
AA-d00d kaže...

Jesi li ga htio?

Pitam samo jesam dobro izabro??Pa da svidio mi se fotic i oni u tehnomarketu kazu da je najbolji za te pare sto oni imaju

Zasto se sad, naknadno, opterecujes s tim jesi li pogrijesio ili ne? Sad si ga vec kupio, gotovo je. Ako ti odgovara, koristi ga, ako ti ne odgovara, pokusaj ga vratiti (ako ducan u kojem si kupio do dopusta) ili ga prodaj pa kupi drugi. Sto se mene tice, fotici u tom cjenovnom rangu su poput svake druge potrosacke elektronike. Uglavnom su svi OK za to za sto su namijenjeni. Ne vidim sto posebno bi tu imao krivo izabrati.

Ako si se htio ozbiljnije baviti fotografijom, onda si krivo izabrao, ali isto tako za to bi morao uloziti 3-4 puta vise novca (za pocetnicke modele!).

15 godina
neaktivan
Sony DSC-W330 za 1000 kn - vrijedi toliko?

Ja sam zadovoljan i nemislim se baviti profesionalno..

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Sony DSC-W330 za 1000 kn - vrijedi toliko?
Intelovac123 kaže...

Ja sam zadovoljan i nemislim se baviti profesionalno..

Onda ti je to - to. Uzivaj u foticu. A ako se nekad u buducnosti mislis ozbiljnije baviti fotografijom (ne mora to biti profesionalno - ima puno entuzijasticnih fotografa amatera), onda prvo na forumu pitaj sto da kupis. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 18:10 (mbaksa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice