Popravak objektiva

poruka: 2
|
čitano: 6.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Popravak objektiva

Pozdrav.

Ovako, imam doma jedan stari Nikkor-P 180mm f:2.8 objektiv bez autofokusa http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/nikon/nikkoresources/AFNikkor/AF180mm/180mmNikkorold-A.jpg

Problem je što je prednja leća lagano pogrebana, valjda od nošenja okolo i sveg (dobio ga na poklon od jednog sportskog fotografa), sad me zanima postoji li gdje u zagrebu ili bilo gdje u hrvatskoj nekakav servis ili nešto gdje bi oni meni mogli to ispolirat i uklonit ogrebotine (ako je to uopće moguće), ako postoji, molim adresu i kontakt :D

Unaprijed hvala na pomoći, želio bi ga dovest u top stanje jer šteta da tako dobar objektiv propada bezveze.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Popravak objektiva

pozz, evo da ne otvaram novu temu

imam problem sa objektivom, model je tamron 70-300mm

kada objektiv prikopčam na fotoaparat i upalim ga piše mi error 99, ali kada zagasim fotoaparat pa okrenem objektiv do kraja (300), onda ga upalim i onda mogu slikati ali samo na 300mm ako smanjim odma mi izađe error 99

problem je u blendi a i autofokus ne radi bajno

pa me zanima dali netko zna jel ima negdje u zagrebu ili u okolici netko da popravlja objektive?

našao sam samo fotoelektronik, zna netko neki drugi? 

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice