Odabir pravog između 3 digitalca

poruka: 8
|
čitano: 3.754
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Olympus 9010, Canon SX200 ili Panasonic DMC-TZ8

Ovako stvari stoje... naime odlučio sam kupit nekakav fotić do cca 2300kn! E sad nastaju problemi jer ne znam koji fotić da si kupim, dali Olympus mju 9010, Canon Power Shot SX200 ili Panasonic Lumix DMC-TZ8 (ili nešto tamo peto ako preporučujete)! Sva tri su mi za oko lijepa Olympus ponajviše te što ima 14MP kameru, a ova dva radi objektiva koji mi je zakon... ali ne znam po karakteristikama koji je naj bolji izbor te jeli bolje jača kamera ili objektiv tj. zum! Nisam nikakav fotograf da mi treba za nekakva posebna naslikavanja već onako čist za fotkanje... Smijeh 

Svima hvala za bilo kakvu pomoć!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Olympus 9010, Canon SX200 ili Panasonic DMC-TZ

canon sx200is, on je oko 2000. nisu ti megapikseli neka razlika, jel 12 ili 14 totalno nebitno. bolja je optika kod canona.

16 godina
neaktivan
definitivno se slažem, s time da možeš uzeti i neki dslr ako naletiš na dobar deal za 2300 uz još neki objektiv 100% možeš dobit dobar fotić
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
dark_jackal kaže...

canon sx200is, on je oko 2000. nisu ti megapikseli neka razlika, jel 12 ili 14 totalno nebitno. bolja je optika kod canona.

eterna luchar kaže...
definitivno se slažem, s time da možeš uzeti i neki dslr ako naletiš na dobar deal za 2300 uz još neki objektiv 100% možeš dobit dobar fotić

evo da i ja iznesme svoje mišljenje. slažem se s oba posta, uzmi canon, ali ako možeš razvuci si buđet još malo pa radije uzmi neki polovni entry level slr. s time da se ne zamaraš brojem megapixela na kompaktnim fotoaparatima, jer i onako nećeš nikada fotkati ne rezoluciji od 14 mpx, a te brojke su i onako marketniški trikovi kako bi se navukli kupci koji ne znaju razliku.

17 godina
Za koji se odlučiti???

Ja bi da kupujem fotic do nekih 2.500 kn uzel ovaj dole recimo, radi dobre fotke itekako bez dileme kolko sam ja prema recenzijama po internetu nasel. Snima i odlican video zapravo pa amateru ne treba ti nit video kamera prebacite na 1080p na Yubitu za pravi dojam, i prima SD i SDHC kartice kaj je napokon pametan potez od strane Sony-a.Cool

http://www.svijet-medija.hr/sony_dsc-hx5v_b,25000,154.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Za koji se odlučiti???

ma ipak nešto više tražim što je manje, tako ti veliki mi se ne sviđaju previše! dali canon ima optički zum pri snimanju videa?

16 godina
neaktivan
revi007 kaže...

ma ipak nešto više tražim što je manje, tako ti veliki mi se ne sviđaju previše! dali canon ima optički zum pri snimanju videa?

canon power shot sx200is ima mogućnost zumiranja prilkom snimanja videa. između ostaloga, njegove specifikacije su ovdje.

15 godina
neaktivan

a očito će onda i bit to moj izbor jer za sad ga svi hvale... šta velite za Canon PowerShot SX210, dobar mi je nema šta al zato je i cjena dobra, dal se isplati dat tih 2600kn? ak do kraja tjedna dignem na kladuši nekih para možda ga i uzmem.... Bogataš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice