Poz, evo gledam a razlike kolko je i mala tolko je i veca cijena izmedu fotoaparata, a ne kuzim uopce zasto pa ako moze pomoc?
http://www.edigital.hr/?dosearch=1&cat=0&scf=0&search%5Bname%5D=1&search%5Btxt%5D=eos+600d&bn_search=&search%5Bfulldescr%5D=0&search%5Bdescr%5D=0&search%5Boldies%5D=0&search%5Bavail%5D=0&search%5Bprice_from%5D=&search%5Bprice_to%5D=
jedino kaj sam skuzio je razlika u zaslonu

nema razlike u zaslonu isti je to fotoaparat u pitanju je tipfeler (zatipak). ali ima razlike u objektivu koji dolazi s aparatom. kod ovoga od 5k kuna je to 18-135 objektiv koji je puuuno kvalitetniji od onoga 18-55 na onome od 3k kuna. dakle razlika je u tome što ovaj objektiv ima veći optički zoom (oko 7.2x) od ovoga 18-55 i podosta je kvalitetniji. e sad što se tiče fotoaparata, ja osobno posjedujem 600d s ovim objektivom 18-135 ,prvenstveno zbog vrlo iskoristivog ranga objektiva i zadovoljavajuće oštrine uz reativno malo kromatskih aberacija. ja osobno preporučujem taj prvi a ako ti još šta bude trebalo oko fotoaprata slobodno mi se javiš na PM.