Lolek i Bolek
I Simpsoni
Lolek i Bolek
I Simpsoni
Nadam se da nisi ko mislim da jesi.
EDIT: Sad malo glupo izgleda ali sam pogodil.
Recimo da je sad moja tema pa uživajte
Simsoni-serija i fim, Futurama, Madagaskar
La Linea!!
Za mladje koji to nisu gledali....nevjerojatna 3D grafika, prerealna fizika strasna fizika, neogranicena sloboda kretanja u ogromnom svijetu i to sve u jednom crticu! 
Svima koji ne znaju o cem se radi neka potraze na youtubeu.
Simpsoni
Futurama
Tom & Jerry
Dragon Ball, Z, GT
Mislim da jest onaj ko mislis da je Crohr
simpsoni, south park, dragon ball
Moraš se sjetiti onog robota Brandon ili tako nešto i onaj čovjek-rak,
odlična je.
Moji najbolji South Park, A je to, Nik Praskaton, bili su ok i pokemoni.
simpsoni , pokemoni , shrek i futurama, upravo sam pogledo najnoviji futurama film the beast with a bilion backs i mogu reci da je odlican, robot bender je najveca carcina u svim crticima ikad
Masters of the Universe (He Man i gospodari svemira)
Transformers
Mask
Droids (Droidi)
Ewoks (Evoksi)
Smurfs (Štrumpfovi)
Stripy

He-Man, Transformers, Ninja Kornjače, La Linea (neznam kak se zove po naški), A Je To!,...
Ima ih još dosta, al ko će se sve sjetiti. I to one prve generacije iz '80 i početka '90, a danas samo Simpsoni, iako to više smatram serijom nego crtićem...
Nisu crtici što su nekad bili danas sve neka uber tehnologija Pokemon, yu-gi-oh diginom sve od ludih japanaca i korejanaca :S
Ajde dobri su im anime ima ih par koje vrijedi pogedati i koji su vrijedni štovanja xD
Tom and Jerry :) :) nema boljega :) Crtić mojeg djetinjstva :)
E da, sad kad je na mene palo, znate za one "talibane" koji su izrađeni od gline. Onaj stari dedek i ostatak ekipe kaj se tuču sa batinama!?
Bilo je prije par godina u kasnijim satima na tv-u!
Valjda znate na kaj mislim. Uglavnom zakon crtić!
Meni njadraži crtani film je Tom & Jerry .
Baš je super taj mačak i miš koje se cijelo vrijeme love.
Glupo mi je što više n e snimaju nove epizode
.
Lolek i Bolek,Tom & Jerry i Simpsoni...
Simpsoni
Tom and yerri
Bob graditelj
koko vi imate godina počnite gledat south park to je zabavnije
Štrumpfovi! Odnosno to ne bio samo animirani film, nego ima i veliku dokumentarnu vrijednost. Nadalje važno je sa ovog mjesta reći da Tom i Jerry su obični nasilnici, uz onog buldoga.....Lolek i Bolek su se prodali pod Jima i Jama, Simpsoni su preslika stranog elementa unutar našeg podnevlja( banaliziraju ulogu oca i majke do besvijesti...), He-Man je za dječake koji se srame uzeti Barbiku, Transformeri su zlosutni vjesnici, još zlosutnuije budućnosti, Vatrogasitelj Sam namjerno i smišljeno pali požare samo da bi imao zašto gasiti istu( umjesto da nategne za uši onog nevaljavca riđave kose), Koko Bill je obični revolveraš, a ne šerif, Pokemoni su kamikaze, Evoksi govore ekavicu, Ninja Kornjače jedino uz Štrumfove kod mene prolaze....
Štrumf može biti egzemplar svakom crtanom filmu!
o moj bože
Tom i Jerry, Ed,Edd, Eddy, Mumijevi, Pokemoni, Digimoni, YU-GI-Oh... mislim da je dosta
Ovi su moji iz "stare škole": A je to, He-Man, La-linea; Stripy, GOGS
E da, sad kad je na mene palo, znate za one "talibane" koji su izrađeni od gline. Onaj stari dedek i ostatak ekipe kaj se tuču sa batinama!?
Bilo je prije par godina u kasnijim satima na tv-u!
Valjda znate na kaj mislim. Uglavnom zakon crtić!
GOGS
SouthPark definitivno
Ima jedan program an kojem sve do 21.00 pokazuju crtiće, a zove se Cartoon Network i tamo mi je najdraži Tom & Jerry, ali na njemu su ga prestali prikazivati, pa mi je još dobar Ed , Edd & Eddy (kao Alenu) .
bili su mi dobri tom i jerry,a od danjasnjih svakako simpsoni futurama,pa sad kung-fu panda i ice age 1i 2!!
bili su mi dobri tom i jerry,a od danjasnjih svakako simpsoni futurama,pa sad kung-fu panda i ice age 1i 2!!
Naruto, Yugioh! GX (original ne, 5Ds ne znam, nisam gledal), Spongebob, SouthPark, Fosters House For Imaginary Friends, Ying Yang Yo