Cinestar IMAX ili real3D

poruka: 5
|
čitano: 3.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cinestar IMAX ili real3D

Ajde pomoć, u kojem obliku če biti bolji 3D prikaz u IMAX 3D ili u real 3D? 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
Re: Cinestar IMAX ili real3D
U IMAX 3D-u naravno
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Cinestar IMAX ili real3D

može neko obrazloženje ??? .. u čemu je rlika ... 

16 godina
neaktivan
Cinestar IMAX ili real3D

Meni osobno kod Imax je bolje od običnih 3D dvorana je prvenstveno po zvuku to grmi da je strašno što je meni super pogotovo kod gledanja mega hitova gdje ima zvučnih efekata npr. Transformer 3, razlikuje ti se i po veličini platna kaj predpostavljam da i sam znaš, iskreno kod gledanja 3D nisam vidio neku veliku razliku naspram real3D-a.

Moj ti je savjet odi isprobaj pa ćeš vidjet kak ti je pa napiši svoje mišljenje! {#}

15 godina
neaktivan
Re: Cinestar IMAX ili real3D
Allax kaže...

Meni osobno kod Imax je bolje od običnih 3D dvorana je prvenstveno po zvuku to grmi da je strašno što je meni super pogotovo kod gledanja mega hitova gdje ima zvučnih efekata npr. Transformer 3, razlikuje ti se i po veličini platna kaj predpostavljam da i sam znaš, iskreno kod gledanja 3D nisam vidio neku veliku razliku naspram real3D-a.

Moj ti je savjet odi isprobaj pa ćeš vidjet kak ti je pa napiši svoje mišljenje! {#}

HP 7 part 2 sam gledo u ral 3d i nije bilo baš nekih 3D obijekata.. pretjerano, sad idem s bratičima gledat mačak u čizmama 3D no ima real 3D i IMAX, pa evo rezervirali smo IMAX ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice