zanima me prati li tko MMA? I šta mislite o pojedinim borcima? Ja osobno obožavam gledati UFC te ponekad škicnem na druge borbe različitih organizacija. Osobno mi je najzanimljivija poluteška kategorija u UFC-u gdje ima jako jako dobrih boraca i gdje svatko može biti prvak. Griffin je lud tip, otkačen ko Mirko, tu je i Quentin Rampage, Wanderlei Silva, Liotto Machida (lik ima pre*eben stil borbe iako zna biti dosadan jer nije neki tip za nokaute dijeliti hehe), Tiago Silva je kao Wanderlei-agresivan, zanimljiv borac koji voli ulaziti u duele i razmjenjivati udarce. Ima ih još mnogo, ovi su mi prvi pali na pamet...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam pogledat kad se bije Cro Cop ( ja mislim da je njegovo vrijeme prošla), ali navijam za BOKS KLUB LJUBUŠKI!!!!!!!!!!!!!
Otkad je propa Pride moje zanimanje za MMA je palo. Nikako mi se ne sviđe kavez i udaranje laktovima i uz to mi nije dargo da nije prva runda 10 minuta.
Pratim MMA, ali nisam baš ljubitelj UFCa. Najviše zbog toga što su loši za taj sport općenito, organiziraju jednu dobru borbu svako mjesec i pol, dva. Ostale organizacije sklope "event" s 5-6 dobrih kompetitivnih borbi, a oni nemaju uvijek niti jednu. A da ne govorim o tome kako neke svoje prvake dižu u zvijezde, dok su realno malčicu iznadprosjećni. Što se tiče najdražih: Fedor Emelianenko, Josh Barnett, Mauricio Rua, Chuck Liddell, BJ Penn, Tatsuya Kawayiri, Shinya Aoki, Gilbert Melendez, te naravno iznad svih Mirko, Zelg i Goran.
pa imaju oni svakih otprilike mjesec i pol, dva po 2 "eventa" ja bar 3 jako dobre borbe. sad će u 10.mj u razmaku od tjedan dana biti 2 UFC-a, UFC89 i UFC90 na kojima će se boriti:
UFC89:
Michael Bisping Vs. Chris Leben
Lyoto Machida Vs. Thiago Silva - po meni trebao bi biti jako dobra borba
Keith Jardine Vs. Brandon Vera
Rameau Sokoudjou Vs. Luiz Cane
Paul Taylor Vs. Chris Lytle
Paul Kelly Vs. Marcus Davis
....
....
UFC90:
Anderson Silva Vs. Patrick Cote
Diego Sanchez Vs. Thiago Alves
Thales Leites Vs. Goran Reljic
Sean Sherk Vs. Tyson Griffin
....
....
Možda ne organiziraju jako često borbe ali su kvalitetni, ovi koje si ti nabrojao većina je u UFC-u ili je bila . jedini koji im fali je Fedor, ostali su u banani. Pogotovo Kimbo Slice koji je više marketinški trik jer dobiva "jake" borce koji iza sebe imaju po 2,3 poraza u nizu i onda ih on podere više manje. Čak se nagađa da bi mu slijedeći protivnik trebao biti Ken “The World’s Most Dangerous Man” Shamrock lol! A lik je zadnji puta pobijedio 2004. i ima preko 40 godina pa si mislite tko će dobiti ovu borbu
EDIT: ima i poč. 9.mj UFC također tako da imaju oni dosta borbi
Ono šta UFC-u uvik fali i falit će je GranPrix i naravno stomps i soocer kicks.
Zaboravija sam reć da u ringu i pravilima Pridea jedan Randy Couture od vrhunskog spada na prosječnog(ako i to) borca.
Pratim te borbe ali mi je glupo kaj je Cro Cop otišel iz Japana, tj. Pridea.
Tamo su ga obožavali, a u Americi sada bere batine!
Osobno mi je najzanimljivija poluteška kategorija u UFC-u gdje ima jako jako dobrih boraca i gdje svatko može biti prvak. Griffin je lud tip, otkačen ko Mirko, tu je i Quentin Rampage, Wanderlei Silva, Liotto Machida (lik ima pre*eben stil borbe iako zna biti dosadan jer nije neki tip za nokaute dijeliti hehe), Tiago Silva je kao Wanderlei-agresivan, zanimljiv borac koji voli ulaziti u duele i razmjenjivati udarce. Ima ih još mnogo, ovi su mi prvi pali na pamet...
ja ne pratim i moje misljenje je da su to neobrazovani majmuni koji se ne bi trebali zvat sportasima jer neznaju drugo nek se mlatiti
nasilinici obicni
al to je moje skromno misljenje
svak ima svoje
Osobno mi je najzanimljivija poluteška kategorija u UFC-u gdje ima jako jako dobrih boraca i gdje svatko može biti prvak. Griffin je lud tip, otkačen ko Mirko, tu je i Quentin Rampage, Wanderlei Silva, Liotto Machida (lik ima pre*eben stil borbe iako zna biti dosadan jer nije neki tip za nokaute dijeliti hehe), Tiago Silva je kao Wanderlei-agresivan, zanimljiv borac koji voli ulaziti u duele i razmjenjivati udarce. Ima ih još mnogo, ovi su mi prvi pali na pamet...

Ima na You Tube-u zanimljivih filmića sa UFC-a i PRIDE-a

Večeras je UFC by the way. I ovo je možda prvi u ko zna koliko koji ima tri zanimljive borbe (Liddell, Franklin i Henderson). još kad bi ovo čita recimo Tcom, pa puštao takve eventove kao PPV na MaxTVu, svi bi bili sretni (naravno ne po orginalnoj cijeni od 100 kn po prikazivanju
)
Meni je MMA drag, al ne baš po američkim 'unified rules' jel protežiraju hrvače i fizikalu.