Pratite li borilačke sportove, UFC, EliteXc i sl.?

poruka: 17
|
čitano: 4.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

zanima me prati li tko MMA? I šta mislite o pojedinim borcima? Ja osobno obožavam gledati UFC te ponekad škicnem na druge borbe različitih organizacija. Osobno mi je najzanimljivija poluteška kategorija u UFC-u gdje ima jako jako dobrih boraca i gdje svatko može biti prvak. Griffin je lud tip, otkačen ko Mirko, tu je i Quentin Rampage, Wanderlei Silva, Liotto Machida (lik ima pre*eben stil borbe iako zna biti dosadan jer nije neki tip za nokaute dijeliti hehe), Tiago Silva je kao Wanderlei-agresivan, zanimljiv borac koji voli ulaziti u duele i razmjenjivati udarce. Ima ih još mnogo, ovi su mi prvi pali na pamet...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan

znam pogledat kad se bije Cro Cop ( ja mislim da je njegovo vrijeme prošla), ali navijam za BOKS KLUB LJUBUŠKI!!!!!!!!!!!!!Cool

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Otkad je propa Pride moje zanimanje za MMA je palo. Nikako mi se ne sviđe kavez i udaranje laktovima i uz to mi nije dargo da nije prva runda 10 minuta.

17 godina
neaktivan

Pratim MMA, ali nisam baš ljubitelj UFCa. Najviše zbog toga što su loši za taj sport općenito, organiziraju jednu dobru borbu svako mjesec i pol, dva. Ostale organizacije sklope "event" s 5-6 dobrih kompetitivnih borbi, a oni nemaju uvijek niti jednu. A da ne govorim o tome kako neke svoje prvake dižu u zvijezde, dok su realno malčicu iznadprosjećni. Što se tiče najdražih: Fedor Emelianenko, Josh Barnett, Mauricio Rua, Chuck Liddell, BJ Penn, Tatsuya Kawayiri, Shinya Aoki, Gilbert Melendez, te naravno iznad svih Mirko, Zelg i Goran.

Why so serious???
17 godina

pa imaju oni svakih otprilike mjesec i pol, dva po 2 "eventa" ja bar 3 jako dobre borbe. sad će u 10.mj u razmaku od tjedan dana biti 2 UFC-a, UFC89 i UFC90 na kojima će se boriti:

UFC89:

Michael Bisping Vs. Chris Leben

Lyoto Machida Vs. Thiago Silva - po meni trebao bi biti jako dobra borba

Keith Jardine Vs. Brandon Vera

Rameau Sokoudjou Vs. Luiz Cane

Paul Taylor Vs. Chris Lytle

Paul Kelly Vs. Marcus Davis

....

....

UFC90:

Anderson Silva Vs. Patrick Cote

Diego Sanchez Vs. Thiago Alves

Thales Leites Vs. Goran Reljic

Sean Sherk Vs. Tyson Griffin

....

....

Možda ne organiziraju jako često borbe ali su kvalitetni, ovi koje si ti nabrojao većina je u UFC-u ili je bila Namigiva. jedini koji im fali je Fedor, ostali su u banani. Pogotovo Kimbo Slice koji je više marketinški trik jer dobiva "jake" borce koji iza sebe imaju po 2,3 poraza u nizu i onda ih on podere više manje. Čak se nagađa da bi mu slijedeći protivnik trebao biti Ken “The World’s Most Dangerous Man” Shamrock lol! A lik je zadnji puta pobijedio 2004. i ima preko 40 godina pa si mislite tko će dobiti ovu borbu Cool

EDIT: ima i poč. 9.mj UFC također tako da  imaju oni dosta borbi Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 15:47 (Pero Dinamit).
17 godina
neaktivan

Ono šta UFC-u uvik fali i falit će je GranPrix i naravno stomps i soocer kicks.

Zaboravija sam reć da u ringu i pravilima Pridea jedan Randy Couture od vrhunskog spada na prosječnog(ako i to) borca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 16:02 (Bara).
17 godina

Pratim te borbe ali mi je glupo kaj je Cro Cop otišel iz Japana, tj. Pridea.

Tamo su ga obožavali, a u Americi sada bere batine!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
RE: Pratite li borilačke sportove, UFC, EliteXc i
Pero Dinamit kaže...

Osobno mi je najzanimljivija poluteška kategorija u UFC-u gdje ima jako jako dobrih boraca i gdje svatko može biti prvak. Griffin je lud tip, otkačen ko Mirko, tu je i Quentin Rampage, Wanderlei Silva, Liotto Machida (lik ima pre*eben stil borbe iako zna biti dosadan jer nije neki tip za nokaute dijeliti hehe), Tiago Silva je kao Wanderlei-agresivan, zanimljiv borac koji voli ulaziti u duele i razmjenjivati udarce. Ima ih još mnogo, ovi su mi prvi pali na pamet...

Meni najdraži Shogun. Šteta šta u tom UFC-u nema gaženja pa glavi u udaranja u nju ka da je balun.
17 godina
neaktivan

ja ne pratim i moje misljenje je da su to neobrazovani majmuni koji se ne bi trebali zvat sportasima jer neznaju drugo nek se mlatiti

nasilinici obicni

al to je moje skromno misljenje

svak ima svojeNevinašce

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Bara kaže...
Pero Dinamit kaže...

Osobno mi je najzanimljivija poluteška kategorija u UFC-u gdje ima jako jako dobrih boraca i gdje svatko može biti prvak. Griffin je lud tip, otkačen ko Mirko, tu je i Quentin Rampage, Wanderlei Silva, Liotto Machida (lik ima pre*eben stil borbe iako zna biti dosadan jer nije neki tip za nokaute dijeliti hehe), Tiago Silva je kao Wanderlei-agresivan, zanimljiv borac koji voli ulaziti u duele i razmjenjivati udarce. Ima ih još mnogo, ovi su mi prvi pali na pamet...

Meni najdraži Shogun. Šteta šta u tom UFC-u nema gaženja pa glavi u udaranja u nju ka da je balun.
 e Shoguna sam zaboravio, jako dobar borac! trenutno je ozlijeđen ali do kraja godine se vraća.
A nema gaženja po glavi ali zato ima udaranja laktom što je po meni bolnije (probajte) jer se teže branit od lakta kada ti ovaj drži obje ruke i samo dere laktom po tebi Neodlučan
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Bara kaže...
Pero Dinamit kaže...

e Shoguna sam zaboravio, jako dobar borac! trenutno je ozlijeđen ali do kraja godine se vraća.
A nema gaženja po glavi ali zato ima udaranja laktom što je po meni bolnije (probajte) jer se teže branit od lakta kada ti ovaj drži obje ruke i samo dere laktom po tebi Neodlučan
Laktovi mi nisu dragi zbo jako puno krvarenja koje uzrokuje pa zbog toga dolazi do prekida.
17 godina
neaktivan
Bara kaže...
Laktovi mi nisu dragi zbo jako puno krvarenja koje uzrokuje pa zbog toga dolazi do prekida.
 Slažem se, laktove treba zabranit. Samo izazivaju posjekotine zbog kojih se prekidaju borbe. A i plus favoriziraju hrvaće, budući oni samo bace protivnika na pod i onda laktaj, ništa od tehnike ili nekog zahvata jer se i onako laktovi boduju kao udarci.
Why so serious???
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
 e Shoguna sam zaboravio, jako dobar borac! trenutno je ozlijeđen ali do kraja godine se vraća.A nema gaženja po glavi ali zato ima udaranja laktom što je po meni bolnije (probajte) jer se teže branit od lakta kada ti ovaj drži obje ruke i samo dere laktom po tebi Neodlučan

Meni su laktovi totalna glupost, borac koji nema nije nešto posebno ili je npr. gubi borbu može jedom dobro opalit nekoga ne previše izrađenim udarcem rasječ mu arkadu i gotovo, bez znanja i tehnike.

17 godina
neaktivan

Ima na You Tube-u zanimljivih filmića sa UFC-a i PRIDE-a Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
BlackD. kaže...
Pero Dinamit kaže...
 e Shoguna sam zaboravio, jako dobar borac! trenutno je ozlijeđen ali do kraja godine se vraća.A nema gaženja po glavi ali zato ima udaranja laktom što je po meni bolnije (probajte) jer se teže branit od lakta kada ti ovaj drži obje ruke i samo dere laktom po tebi Neodlučan

Meni su laktovi totalna glupost, borac koji nema nije nešto posebno ili je npr. gubi borbu može jedom dobro opalit nekoga ne previše izrađenim udarcem rasječ mu arkadu i gotovo, bez znanja i tehnike.

a trebaš ti doći u takvu poziciju da ga opališ laktom, trbaš mu se jako približiti i držati njegove ruke i u isto vrijeme laktom udarati. gledao sam dosta ufc borbi i nema baš tako puno udaraca laktom gdje je sudac prekinuo borbu zbog krvarenja iz arkade ili slično...
više sam vidio prekida zbog udaraca šakom u oko recimo gdje je sudac prekinuo borbu nego zbog udarca laktom. istina je da bude dosta krvi kod udaraca laktom, ali zbog toga se ne prekida borba (barem većim djelom što sam vidio).
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 10:33 (Pero Dinamit).
17 godina
neaktivan

Večeras je UFC by the way. I ovo je možda prvi u ko zna koliko koji ima tri zanimljive borbe (Liddell, Franklin i Henderson). Smijeh  još kad bi ovo čita recimo Tcom, pa puštao takve eventove kao PPV na MaxTVu, svi bi bili sretni (naravno ne po orginalnoj cijeni od 100 kn po prikazivanju Smijeh )

Why so serious???
17 godina
neaktivan

Meni je MMA drag, al ne baš po američkim 'unified rules' jel protežiraju hrvače i fizikalu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice