S3 su stvaro dobre za snijeg, ali kad ih se malo nagazi, na pogonskim kotacima zna se pocet kidati jedna "traka" blizu vanjskog ruba gume (vidio to na vise istih guma). Inace nisu bas za kisu dobre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Seljo tuning ili ne?
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-1.9-gtd-special-oglas-5804571
| 24 | DA |
|---|---|
| 11 | NE |
Seljo tuning ili ne?
Kao truba od karbona LOL
Seljo tuning ili ne?
kak ono ide: nisu tvorničke felge 
Meni je i dalje najbolji ipak originalni III GTi, i to crni, sa crvenom trakom sastrane, BBS-icama nekakvim itd. Sve ostalo mi je čisto kinđurenje.
Ja ako bi tricu kupovao, tražio bi original stanje III GTi. I plin naravno u njega
.
Može neki link donekle dobrog Golfa 3 1.9 TD ili TDI modela, ili npr Astre 1.4 8v / 1.6 8v ? Pod dobrim smatram : nikakav tuning, ajd mogu felge i auspuh neki ali ništa drugoga, cijena do max 1700 eura
Kao truba od karbona LOL
Meni je iskreno dobro to,lijepo izgleda..
Meni je i dalje najbolji ipak originalni III GTi, i to crni, sa crvenom trakom sastrane, BBS-icama nekakvim itd. Sve ostalo mi je čisto kinđurenje.
Ja ako bi tricu kupovao, tražio bi original stanje III GTi. I plin naravno u njega
.
Ja samo čekam dan kada skupim pare što neće biti skoro da uzmem 1.9 TDI 90 ks sa GT opremom
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-tdi-gt-special-klima-siber-pod-stakala-abs-alu15-oglas-5828185
zasto je ona trojka seljo tuning kad lepo izgleda
Pod tuning se smatra da ti svi dodaci imaju svrhu u smislu poboljsanja performansi, a ne da zakeljis trepavice na farove pa da po noci slabije vidis, i stavis spojler koj ti pri vecoj brzini dize auto.
A ak se vec ima para, ja bi uvjek radje ulozil "pod haubu" neg radil cirkus od auta.
daniel
Kao truba od karbona LOL
Meni je iskreno dobro to,lijepo izgleda..
.
Ja samo čekam dan kada skupim pare što neće biti skoro da uzmem 1.9 TDI 90 ks sa GT opremom
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-tdi-gt-special-klima-siber-pod-stakala-abs-alu15-oglas-5828185 
Moze to biti najljepse na svijetu, ali je nerealno. Karbon, bolesno cvrst materijal, kao poklopac trube. Nikako.
Dashboard, da, sve ostalo sta je inace mekano-nikako. Ja imam tvrdu trubu u autu, zbog airbaga, ali bi svejedno katastrofa bilo.
Kada se na auto stave naljepnice, odma se dobije 50ks više 
ovo sto si reko za farove isto se vidi nema razlike i kod mene na golfu ima to preko farova stavito i prednji spojler i ne dize auto kake su to gluposti
Ma to je covece znanost. Ok ak stavis par centi oko auta za look, al sam videl previse auti sa "bumperima" i "sankovima" koji kao prvo ne izgledaju nikak, a drugo DA, dizua auto. Nece ti sam od sebe poletet, al na vecim brzinama destabiliziraju auto. A ekipa itekako voli nagaziti. Nije aerodinamika izabrat spojler iz kataloga i kod limara ga zakitat na branik. Pogledaj kolko kosta jedan BBS ili Hamann. I to da kupis nema koristi ak nemas odredjeni model auta sa profi ugradnjom.
daniel
Pazite ovo:
http://i1004.photobucket.com/albums/af169/stevasteva/automoto%20skup%20begecka%20jama/DSCN11901.jpg
Most wanted furka lol 
danas je bilo zanimljivo sa 6g starim savama s3 po kisi...
svaki zavoj je bjezao preko nosa...dok se nisu ugrijale xD nakon 10-tak min voznje vise nije bjezao...jel moguce? cak sam i isprobavao, namjerno skretao jace i nije bjezalo nista...
Ma to je covece znanost. Ok ak stavis par centi oko auta za look, al sam videl previse auti sa "bumperima" i "sankovima" koji kao prvo ne izgledaju nikak, a drugo DA, dizua auto. Nece ti sam od sebe poletet, al na vecim brzinama destabiliziraju auto. A ekipa itekako voli nagaziti. Nije aerodinamika izabrat spojler iz kataloga i kod limara ga zakitat na branik. Pogledaj kolko kosta jedan BBS ili Hamann. I to da kupis nema koristi ak nemas odredjeni model auta sa profi ugradnjom.
Sad si me sjetio na audi a9 
Hahahahahah, zali boze para truda...
Jakovp; je, ak nemas k tome svemu na sofersajbi naljepnicu Extreme, Jegermajstor, il Supesport nije dobro.
daniel
Majstor je čak izvrnuo naopako prednji grill sa znakom.
Malo Mustang, Shelby shema sprijeda, a straga ono, Maserati kakav sa četiri ispuha, briljantno, i čak je dosjetno izvrnuo 6 u 9, ako mi ovo nije popravilo dan, nije ništa.
Seljo tuning ili ne?
selo užas..
golf 3 ne treba nikakve plastike.. spustiti, felge, oriđiđi hella farovi.. eventualno zatvoriti žmigavce na braniku i premjestiti u farove. to je to
clean i jednostavno.. sve više od toga je užas..
evo ogledni primjerak moj ex čađo.. malo visi branik, ali u get the point 
..znam znam dupli post..
samo sam želio jednu odvratnu vijest podjeliti sa vama... hr premijera, honda accord type-s DIZEL!!!!
zbljuv, ujfu, bljak ... ovaj svijet odlazi u k
sva sreća nije type-r lol
..znam znam dupli post..
samo sam želio jednu odvratnu vijest podjeliti sa vama... hr premijera, honda accord type-s DIZEL!!!!
zbljuv, ujfu, bljak ... ovaj svijet odlazi u k
sva sreća nije type-r lol
weeeeeeeeeey 
Oskvrnuće Honde na najjače.
Epic Win. Sad još Mitsubishi EVO dizla i case closed.
Pod tuning se smatra da ti svi dodaci imaju svrhu u smislu poboljsanja performansi, a ne da zakeljis trepavice na farove pa da po noci slabije vidis, i stavis spojler koj ti pri vecoj brzini dize auto.
A ak se vec ima para, ja bi uvjek radje ulozil "pod haubu" neg radil cirkus od auta.
Tuning i Styling su dva razlicita pojma koji neki ovdje brkaju.
hahaha skyline GTR-D i impreza WRX-D još fale lmfao 
Benzin je za voznju, a diesel za grijanje.
daniel
vidio odavno ovaj A9
a vidite farove od 159tke...uzas jao
a tko sta ima protiv dizela za malo zescu uporebu (m550d, audi r18 tdi, pezo 908 hdi, pa i neki normalniji tipa golf gtd, bmw 330d i slicno) sta fali njima...
imaju 2-3x vise nm od vasih benzinjara, idu priblizno isto, trose duplo manje, kostaju nesto vise, ali po meni isplativo...
Dobar je dizel, ali nije to to.
Da je dizel za pravog sportaša, već bi postojao i Ferrari dizel 
Nešto sam počeo malo gledati i kalkulirati za idući auto, di bi, šta bi. Zasad su mi kandidati 159-tka, BMW 320d, Merc C klasa 270CDi i još sam gledao standardno Audije A3 ali benzince ovaj put, pošto su osjetno jeftiniji od dizli.
Nekako mi se čak taj vražji Merc počeo sve više sviđati, naravno 6brz šaltanje i 170ks, ne može biti loše u tako ipak manjem modelu. Baš mi je nekako ok, a udobnost bi morala biti vrh, i oprema, mislim čak da je najjača u ovih par linkova što sam gledao.
Oko 10-12 000 gledam auto, godišta su 2006 pa novije.
od svega sta si nabrojao pogledao bi na tvom mjestu 320d
ili nekog francuza ako volis (laguna neka novija se da nac sa dizelom jakim ili 407)