Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.372.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

S3 su stvaro dobre za snijeg, ali kad ih se malo nagazi, na pogonskim kotacima zna se pocet kidati jedna "traka" blizu vanjskog ruba gume (vidio to na vise istih guma). Inace nisu bas za kisu dobre.

clock2much
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
24 DA
11 NE
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova

Kao truba od karbona LOL

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan

kak ono ide: nisu tvorničke felge {#}

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni je i dalje najbolji ipak originalni III GTi, i to crni, sa crvenom trakom sastrane, BBS-icama nekakvim itd. Sve ostalo mi je čisto kinđurenje.

Ja ako bi tricu kupovao, tražio bi original stanje III GTi. I plin naravno u njega {#}.

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Može neki link donekle dobrog Golfa 3 1.9 TD ili TDI modela, ili npr Astre 1.4 8v / 1.6 8v  ? Pod dobrim smatram : nikakav tuning, ajd mogu felge i auspuh neki ali ništa drugoga, cijena do max 1700 eura

17 godina
neaktivan
chutac kaže...

Kao truba od karbona LOL

Meni je iskreno dobro to,lijepo izgleda..

thedream kaže...

Meni je i dalje najbolji ipak originalni III GTi, i to crni, sa crvenom trakom sastrane, BBS-icama nekakvim itd. Sve ostalo mi je čisto kinđurenje.

Ja ako bi tricu kupovao, tražio bi original stanje III GTi. I plin naravno u njega {#}.

7 sek do stotke :)

Ja samo čekam dan kada skupim pare što neće biti skoro da uzmem 1.9 TDI 90 ks sa GT opremom
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-tdi-gt-special-klima-siber-pod-stakala-abs-alu15-oglas-5828185  {#} 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:44 (big_guy).
15 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

zasto je ona trojka seljo tuning kad lepo izgleda

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Pod tuning se smatra da ti svi dodaci imaju svrhu u smislu poboljsanja performansi, a ne da zakeljis trepavice na farove pa da po noci slabije vidis, i stavis spojler koj ti pri vecoj brzini dize auto.

A ak se vec ima para, ja bi uvjek radje ulozil "pod haubu" neg radil cirkus od auta.

daniel
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...
chutac kaže...

Kao truba od karbona LOL

Meni je iskreno dobro to,lijepo izgleda..

thedream kaže...

7 sek do stotke :)

Ja samo čekam dan kada skupim pare što neće biti skoro da uzmem 1.9 TDI 90 ks sa GT opremom
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-tdi-gt-special-klima-siber-pod-stakala-abs-alu15-oglas-5828185    {#}

Moze to biti najljepse na svijetu, ali je nerealno. Karbon, bolesno cvrst materijal, kao poklopac trube. Nikako.

Dashboard, da, sve ostalo sta je inace mekano-nikako. Ja imam tvrdu trubu u autu, zbog airbaga, ali bi svejedno katastrofa bilo.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
Vaš Auto Snova

Kada se na auto stave naljepnice, odma se dobije 50ks više {#}

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 22:52 (dv14).
15 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

ovo sto si reko za farove isto se vidi nema razlike i kod mene na golfu ima to preko farova stavito i prednji spojler i ne dize auto kake su to gluposti

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ma to je covece znanost. Ok ak stavis par centi oko auta za look, al sam videl previse auti sa "bumperima" i "sankovima" koji kao prvo ne izgledaju nikak, a drugo DA, dizua auto. Nece ti sam od sebe poletet, al na vecim brzinama destabiliziraju auto. A ekipa itekako voli nagaziti. Nije aerodinamika izabrat spojler iz kataloga i kod limara ga zakitat na branik. Pogledaj kolko kosta jedan BBS ili Hamann. I to da kupis nema koristi ak nemas odredjeni model auta sa profi ugradnjom. 

daniel
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
16 godina
Vaš Auto Snova

danas je bilo zanimljivo sa 6g starim savama s3 po kisi...

svaki zavoj je bjezao preko nosa...dok se nisu ugrijale xD nakon 10-tak min voznje vise nije bjezao...jel moguce? cak sam i isprobavao, namjerno skretao jace i nije bjezalo nista...

16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ma to je covece znanost. Ok ak stavis par centi oko auta za look, al sam videl previse auti sa "bumperima" i "sankovima" koji kao prvo ne izgledaju nikak, a drugo DA, dizua auto. Nece ti sam od sebe poletet, al na vecim brzinama destabiliziraju auto. A ekipa itekako voli nagaziti. Nije aerodinamika izabrat spojler iz kataloga i kod limara ga zakitat na branik. Pogledaj kolko kosta jedan BBS ili Hamann. I to da kupis nema koristi ak nemas odredjeni model auta sa profi ugradnjom. 

Sad si me sjetio na audi a9 {#}

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Hahahahahah, zali boze para truda...

Jakovp; je, ak nemas k tome svemu na sofersajbi naljepnicu Extreme, Jegermajstor, il Supesport nije dobro.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 1:29 (daniel.hajdinjak666).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Majstor je čak izvrnuo naopako prednji grill sa znakom. {#} Malo Mustang, Shelby shema sprijeda, a straga ono, Maserati kakav sa četiri ispuha, briljantno, i čak je dosjetno izvrnuo 6 u 9, ako mi ovo nije popravilo dan, nije ništa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 7:40 (thedream).
15 godina
neaktivan

selo užas..

golf 3 ne treba nikakve plastike.. spustiti, felge, oriđiđi hella farovi.. eventualno zatvoriti žmigavce na braniku i premjestiti u farove. to je to

clean i jednostavno.. sve više od toga je užas..

evo ogledni primjerak moj ex čađo.. malo visi branik, ali u get the point {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

..znam znam dupli post..

samo sam želio jednu odvratnu vijest podjeliti sa vama... hr premijera, honda accord type-s DIZEL!!!!

zbljuv, ujfu, bljak ... ovaj svijet odlazi u k

sva sreća nije type-r lol

16 godina
neaktivan
nine kaže...

..znam znam dupli post..

samo sam želio jednu odvratnu vijest podjeliti sa vama... hr premijera, honda accord type-s DIZEL!!!!

zbljuv, ujfu, bljak ... ovaj svijet odlazi u k

sva sreća nije type-r lol

weeeeeeeeeey {#}

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

weeeeeeeeeey {#}

{#}{#}{#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Oskvrnuće Honde na najjače. {#} Epic Win. Sad još Mitsubishi EVO dizla i case closed.

18 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Pod tuning se smatra da ti svi dodaci imaju svrhu u smislu poboljsanja performansi, a ne da zakeljis trepavice na farove pa da po noci slabije vidis, i stavis spojler koj ti pri vecoj brzini dize auto.

A ak se vec ima para, ja bi uvjek radje ulozil "pod haubu" neg radil cirkus od auta.

Tuning i Styling su dva razlicita pojma koji neki ovdje brkaju.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hahaha skyline GTR-D i impreza WRX-D još fale lmfao {#}

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Benzin je za voznju, a diesel za grijanje.

daniel
16 godina
Vaš Auto Snova

vidio odavno ovaj A9

a vidite farove od 159tke...uzas jao

a tko sta ima protiv dizela za malo zescu uporebu (m550d, audi r18 tdi, pezo 908 hdi, pa i neki normalniji tipa golf gtd, bmw 330d i slicno) sta fali njima...

imaju 2-3x vise nm od vasih benzinjara, idu priblizno isto, trose duplo manje, kostaju nesto vise, ali po meni isplativo...

18 godina

Dobar je dizel, ali nije to to.

Da je dizel za pravog sportaša, već bi postojao i Ferrari dizel {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nešto sam počeo malo gledati i kalkulirati za idući auto, di bi, šta bi. Zasad su mi kandidati 159-tka, BMW 320d, Merc C klasa 270CDi i još sam gledao standardno Audije A3 ali benzince ovaj put, pošto su osjetno jeftiniji od dizli.

Nekako mi se čak taj vražji Merc počeo sve više sviđati, naravno 6brz šaltanje i 170ks, ne može biti loše u tako ipak manjem modelu. Baš mi je nekako ok, a udobnost bi morala biti vrh, i oprema, mislim čak da je najjača u ovih par linkova što sam gledao.

Oko 10-12 000 gledam auto, godišta su 2006 pa novije.

16 godina
Vaš Auto Snova

od svega sta si nabrojao pogledao bi na tvom mjestu 320d

ili nekog francuza ako volis (laguna neka novija se da nac sa dizelom jakim ili 407)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice