Jako dobra prilika za onog ko ima pare...
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-bora-16v-klima-puno-opreme-top-stanje-zamjena-oglas-5773348
slazem se :)
a mitsouka filozofira kao i uvjek, ne obazirite se na njega
Jako dobra prilika za onog ko ima pare...
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-bora-16v-klima-puno-opreme-top-stanje-zamjena-oglas-5773348
slazem se :)
a mitsouka filozofira kao i uvjek, ne obazirite se na njega
Kad ti brat vozi auto starije 2 godine od toga sa 50k km, previše je. Al eto, zna se moj stav o rabljenim stvarima.
Tocno sam znal da bude u temi rasprava japanci vs njemci od ekipe koja jos nema vozacku. Prije sam vozil sportske Honde, a sad Omega automatic. Bitno je da me dofura gde trebam. A o kvaliteti ne raspravljajte na nacin ovaj je bolji, jer je stvar kak se auto vozi i odrzava.
daniel
e ali ova bora nema original felge, bila je zasivena do sajbe i preko B nosaca...iskrivljene felge 100% cim je stavio aftermarket

e decki kad bude doslo vrijme da se natjecamo koji ce auto vise trositi?
e decki kad bude doslo vrijme da se natjecamo koji ce auto vise trositi?
Zašto, mislim da je veći izazov tko će manje.
Evo ja prijavljujem - Panda 2 1.2 motor 60ks, 5.5l prosjek prema putnom računalu. Twingo 2 1.2 motor 75ks 6.3l prosjek prema kolićnini goriva i kilometrima, nema putnog računala.
Naravno benzin, dizel i plin različite kategorije :)
Naravno, Rolls Royce.
bahh svi se natječu tko će manje.. nemam konja za tu utrku hahaha
ajmo tko će više 
ili da odmah skočimo na nikada održani bug forum race 
moja prijava na challenge je:
c2 hdi - rijeka-zadar 70kn dizela... (bio je i filmic na fejsu, ali posto mi acc blokiran, nemogu staviti link, ako jos uvijek postoji)
AMD u <3 Intel u C===3
Previše i nema vozačku, super vozi, ne zna dva poštena znaka prepoznat, i ubije tebe i tvog suvozača u svom super-turbo-samoučenom znanju. Vozačka ti ne treba da toliko naučiš upravljati autom, nego autom u svakodnevnim situacijama, i prepoznaš navrijeme opasnost za sebe ali i druge u prometu.
Tome služi vozačka, prometnoj kulturi, to što ćeš ti naučiti mijenjati brzine bez kumplunga ili ćeš držati volan sa dva prsta, mjenjač sa jednim i po prstom, to nikoga normalnog ne zanima i ne impresionira.
Vozačka dakle, učenje prometne kulture i ponašanja u prometu, poštivanja prednosti, i prometnih znakova, pravila tj. propisa.
Ima ekipe koja zna super vozit, polagala je po xyz vukojebinama, vjerojatno i kupila vozačku, dođe u zagreb, i prođe mi kroz debelo crveno. Neki dan sam jednog takvog jazavca jedva promašio na jarunu (vikend) + što mi je oduzeo prednost.
AMD u <3 Intel u C===3
Može, ali osnovna je pretpostavka da je taj netko sa vozačkom ipak učio i polagao znakove, kao i vozio sa instruktorom obrativši pritom pažnju na iste znakove, i opasnosti.
A netko tko nema vozačku vozi napamet prečesto i po vlastitom nahođenju, u tome je problem. Te uglavnom previše samouvjereno, kako u sebe, tako i u auto, a drugi mu više u prometu smetaju nego što pazi kako on sam vozi.
AMD u <3 Intel u C===3
AMD u <3 Intel u C===3
AMD u <3 Intel u C===3
Lol, da. Hrvatska policija pogotovo. Postoje mjesta gdje ih nećeš vidjeti po mjesec dana, osim ako ne dođu k nekome na par klobasa.
Meni ovo tako rijetko i fino zgledi. 
http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-dtm-2.0tfsi-oglas-4776413
DTM look i oprema + 250ks Quattro t.benzinera = 
kakva marketinška spačka.. kakve to veze ima sa DTM-om 
Ovo je nešto što bi uzeo rabljeno 
Pravo cestofno auto.
Ne znam jel BMW nastupa već ove godine, piše na blogu da je trebao uć.
super mi je kako su blatobrani viši od haube na DTM-u.. mogli su barem to na ovaj DTM wannabe složiti.. ovak je samo obični a4 sa neobičnom opremom, čitaj mehh 
super mi je kako su blatobrani viši od haube na DTM-u.. mogli su barem to na ovaj DTM wannabe složiti.. ovak je samo obični a4 sa neobičnom opremom, čitaj mehh 
Izdrulao sam cijeli monitor, brišem sline na 20g. star đapaner-treš
..
Extra izgleda, šta jes jes.
Danas sam na Disoveryu gledao Wheeler Dealers,ugl.lik je kupio Imprezu WRX za 3250 funti što je oko 30 k kuna.Hoće li ikad takva situacija biti kod nas? 
Prošvrljajte malo po ovoj stranici,vidit ćete kako su auti jeftini,npr.takva Impreza
E prijatelju, meni isto cure sline kad gledam W.Dealerse kako kupuju aute stare 8-10 godina za kikiriki. Ne znam kak ce to biti kod nas kad udjemo u uniju.
daniel
Baš na toj stranici gledam ove Lancere Evo X i razlike u cijeni i nije nešto. Od 15k - 25k ili šta već.
Alfe 159 isto nije velika razlika. Na toj se stranici nađu za 7k - 13k
Pricamo o tv emisiji, a ne stranici.
daniel
Pravo cestofno auto.
Ne znam jel BMW nastupa već ove godine, piše na blogu da je trebao uć.
Da, od ove godine su opet u DTM-u nakon 20 godina i legendarnog E30. Trenutno je Bruno Spengler (BMW) 2. s tim da je zadnju utrku pobijedio.
Uglavnom, imaju dobre sanse za naslov ove godine sto bi bila prava senzacija nakon ovako dugog izbvanja.