Nedavno sam kupio doticni uredaj http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572
Kad sam otvorio kutiju prvo sam primjetio da nema uputstva na Hrvatskom jeziku, niti pravu garanciju. Na zalost prave upute na Engleskom jeziku nalaze se na prilozenom CDu. U kutiji se jos nalaze kompozitni kabel, daljinski i ispravljac za struju. Na CD je neki program koji veliki broj filmova na zalost mijenja samo u *.avi format. Isto tako moze i filmove s nekodiranih DVDova, pri cemu se moze birati jezik i subtitl ukoliko su prisutni na DVDu.
Aparatic se vrlo jednostavno spaja na TV i ja sam ga vrlo brzo HDMI kabelom spojio na DVD, prilikljucio Verbatim USB stik. Nakon prepozavanja uredaja slijedi razocaranje jer WD TV ne prepoznaje Video s Canonovog kamkordera - *.mts ekstenzija.
Medutim skinuo sam novi firmware s interneta i tada slijedi odusevljenje. Prepoznaje videe, slika je fenomenalna i sve tece glatko. Moze se i preskakati, brzo premotavati naprijed i natrag. Nadalje mogu se gledati MPEG i DIVX filmovi.
Po mom skromnom misljenju to je za mene odlican uredaj jer omogucuje da HD videje mogu jednostavno, bez upotrebe PC gledati na TV. Samo moram kupiti vanjski hard disc. Nisam imao prilike gledati HD filmove koji se mogu skinuti s interneta.