Razer slušalice se stišale?

poruka: 7
|
čitano: 2.022
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav ekipo,

znaci kao sto u naslovu pise slusalice su se stisale same od sebe, riječ je o slušalicama Razer Carcharias...

Ušao sam u discord i od onda mi rade na kojih 50% manje, izašao sam iz discorda i sve ali ništa, opet isto, zna li ko u čemu bi bio problem?

Pregledao sam postavke i sve i svugdje su na 100% i na kutijici od razera je sve na max tako da ne kuzim zapravo o čemu je problem..

Hvala i lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Razer slušalice se stišale?

Jesu se svugdje stišale (u drugim aplikacijama, na drugom uređaju) ili? Ako da, onda je problem u slušalicama; vjerojatno su pri kraju.

16 godina

Probaj ovo dvoje odznačiti u Sound Control Panelu na slusalicama.

Takoder ako imas Razerove drivere za slusalice probaj ih reinstalirati (ili samo deinstalirati).

15 godina
Marko :D kaže...

Jesu se svugdje stišale (u drugim aplikacijama, na drugom uređaju) ili? Ako da, onda je problem u slušalicama; vjerojatno su pri kraju.

Nažalost svudje su se stišale.. budem probao ovaj savjet od kolege iznad pa javim ako se šta promijeni

10 godina

Provjeri da nisi na kotačiću na donglu stišao

0 0 hvala 0
15 godina

Provjerio sam vec sve je na max..

Uglavnom sad radi, otišao sam u Upravitelj uređaja, zvuk i deinstaliro sam ih i restartao pc, sad rade normalno..

Hvala svima na trudu i lijep pozdrav.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Provjeri da ti je na donjoj postavki. Ljudi ovo ne kuže pa sumnjaju na svašta, a samo je postavka koja utiša zvukove ako prepozna voice aplikaciju (uključujući Discord).

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice