Preporuka DVD VHS recorder

poruka: 23
|
čitano: 12.146
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
DVD VHS recorder

Nemam nikakvog iskustva sa dvd recorderima pa bih trebao savjet za kupovinu.

Obavezno mora biti combo, a malo ih je, a još manje testova i recenzija.

Za moje prilike puno je izdvojit 2500 kn, pa ih želim maksimalno iskoristit. Idealno bi bilo kada bi imao timeshifting, usb, micro sd, hdmi ali koliko para,toliko muzike...
Največa nedoumica mi je tuner za snimanje tv programa analogni, digitalni??

Tražio sam po netu ali nisam puno toga našao pa se nadam da vi imate neka iskustva na tom području. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 23:46 (Wontay).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zašto ne spojiš tv na PC pa imaš sve to + 2500 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zato što ne mogu pokraj tv-a imat komp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

onda nabavi tv karticu Smijeh

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka DVD VHS recorder
kikicacool kaže...

onda nabavi tv karticu Smijeh

Ali onda opet mora kupiti VCR. Neodlučan Mislim da je bolje kupiti combo uređaj.

EDIT: to nije combo uređaj.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 14:13 (andy0101).
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisu dobri ti combo uređaji(VHS i DVD)jer ako ode jedna sitnica na jednom uređaju niti drugi više neće raditi dok se prvi ne popravi.A ako misli snimati original VHS na DVD nebu išlo jer VHS ima većinom zvučnu zaštitu.Tak da sliku ima al je zvuk isprekidan,ima i onih koji imaju i druge zaštite.Isprobano,pa zato znam.Ja sam kupio neki sklepani uređaj koji može zaobići tu zaštitu,al od čega je sastavljen nemam pojma.Toliko...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Nisu dobri ti combo uređaji(VHS i DVD)jer ako ode jedna sitnica na jednom uređaju niti drugi više neće raditi dok se prvi ne popravi.A ako misli snimati original VHS na DVD nebu išlo jer VHS ima većinom zvučnu zaštitu.Tak da sliku ima al je zvuk isprekidan,ima i onih koji imaju i druge zaštite.Isprobano,pa zato znam.Ja sam kupio neki sklepani uređaj koji može zaobići tu zaštitu,al od čega je sastavljen nemam pojma.Toliko...

Što onda preporučuješ? Zasebne uređaje ili nešto treće?

16 godina
neaktivan

pa da, neka kupi onda zasebne uređaje, ali vhs onda nek bude jeftiniji, a dvd sa usb-om, microsd utorom...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kikicacool kaže...

pa da, neka kupi onda zasebne uređaje, ali vhs onda nek bude jeftiniji, a dvd sa usb-om, microsd utorom...

U VHS-u i je problem, danas je puno lakše naći combo uređaj nego VCR zasebno.

16 godina
neaktivan

Pa nije problem niti u polovnim aparatima,puno su jeftinij.Ali može se naći i novih.Odeš u specijalizirane trgovine npr.Piooner,Panasonic,LG i slično.Ne ideš u mega centre,a recimo po Zg ovih spec ima skoro svi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma negdje sigurno ima, treba malo proguglati

1 0 hvala 0
15 godina
kikicacool kaže...

to je player

15 godina

odustaje od komba

čini mi se trenutno dobar Samsung SH895, može koji komentar?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko vidim cijena mu je oko 2k kn,što je dosta.Mislim da ti ne treba više od 160GB za snimanje na hard,jedino za iskoristiti kasnije kad eventualno ne bude radio pa hard prebaciš u komp(naravski nakon par godina).Ja sam imao Piooner DVD rekorder od 160GB i sasvim sam bio zadovoljan njime.Pogledaj i ostale ponude,mislim da je bila neka akcija Pioonera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

gdje?

16 godina
neaktivan
Wontay kaže...

gdje?

U Zg?Imaju svoje prostore na Sveticama kod Cityexpresa i u Masarikovoj u centru grada...

17 godina
protjeran

Combo uređaji su daleka prošlost.....Preporuka je definitivno Pioneer,a alternativa Panasonic.Treća opcija,možda Philips.

Obavezno treba uzeti DVD rekorder sa hard diskom i nije uopće bitno hoće li imati 160,320 ili 500 gb jer se uređaj kupuje radi drugih stvari.Obzirom na prelazak na digitalnu tv,preporuka je uzeti uređaj sa digitalnim tunerom,iako kod korisnika kablovske tv i to nije neophodno,ali je svakako komodnija opcija,ali dosta skuplja.

Pioneer ima odlične mogućnosti editiranja zapisa i meni se pokazao kao pouzdan uređaj.

Obzirom da imam već 4 godine model  Pioneer 433-sh,vjerojatno su vremenom i drugi proizvođači napredovali i približili se Pioneeru,ali da ponovno kupujem,radije bi dao recimo 3000 kuna za Pioneer,nego 2300 za Philips.Kupuješ stvar koja će ti trajati......

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 21:10 (Gion).

1 0 hvala 0
15 godina

I ja sam htio Pionner. U ponedjeljak sam bio u Zagrebu pošto toga u Bjelovaru nema.

Bio sam u Avenue Mallu- tamo uopče nema tehničke robe osim Sonya koji ima jedan recorder bez DVB-T tunera, iza centra je neki solidan dučan koji je imao samo par Panasonica koji mi nije opravdavao cijenu od 2700. zatim sam posjetio City Centar koji zamislite ima samo jednu trgovinu  i to Konikom koji ima samo jedan Lg bez DVB-T tunera, zatim odem u Ve-mil koji je imao jedan Panasonic bez DVB-T tunera. U HG spotu isto ništa.

Na kraju sam odustao i  otišao u Tehnopolis web shop koji je imao posljednji Samsung SH895 i primoran uzeo njega za 1850kn. Uređaj izgleda solidno, HDD 250 Gb, tuner analogni i digitalni, HDMI 1080p upscaling, timeshifting, preko usb utora mi prepozna svaki mob i njegov multimedijalni sadržaj, meni mu je apsolutno jednostavan za korištenje. capturing sa tv-a, kamere, videa sa dva tri pritiska tipke. Editiranje zapisa može proč sa +3, sprženi dvd ima očajan meni i imam problema sa reprodukcijom na kompu, dok na dvd playeru radi odlično. ukratko toliko dok ga dobro ne isforsiram pa čemo vidjet. Žao mi je što sam post kolege General Zed-a vidio nakon što sam kupio samsunga. kad se zapalim dugo mi je čekat tri dana a sad mi je žao Pionera kojeg nisam uspio nači

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da,u Avenue mallu nemaju niš tamo je Sonnyev dućan.Iza je Panasonic od Exportdrva koji su uvoznici Panasonica pa je zato cijena tamo paprena.Žao mi je kaj nisi prije pitao npisao bih ti obje adrese od Pioonera i pokazao na karti gdje su.Niš ak ne budeš zadovoljan prodaj i kupi nekaj bolje..Cool...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Šta je sve potrebno da se dvd recorder spoji sa Tv-om i da funkcioniše? Mislim, koji kablovi se trebaju kupiti?

0 0 hvala 0
12 godina

Ne znam jesam pogodio temu, al pitat cu. Trebam preporuku nekog DVD playera koji ocitava mp4 format, po mogucnosti da ima i USB utor ali nije "must have". Cijena sto manje to bolje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice