Nadogradnja firmware-a za kućno kino

poruka: 9
|
čitano: 3.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoc...pomoc... software za kucno kino

Ekipa molim bilo koga sto zna nesto o ovoj temi da pomogne......

Dali itko zna dali je moguce nadograditi firmware(software) od kucnog kina, tj dvd playera.

To mi treba jer dvd player koji posjedujem SONY DAV-DZ260 ne cita .srt, .sub., niti txt SUBTITLOVE.

A platio sam ga previse da bi mu oprostia tek tako to sto ne cita subtitlove za divx filmove.

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoc...pomoc... software za kucno kino

gubiš odmah garanciju ako ga nadogradiš, provjerio sam u jednom Sony servisu. Mogu ti oni napraviti, ma da sami ne prepručaju jer možeš jednostavno ostati bez njega, imao sam neki Vivax koji nije čitao titlove i uspio sam ga popraviti nadogradnjom. Na tebi je dali češ probati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoc...pomoc... software za kucno kino

samo mi reci kako, nema veze za garanciju.....

16 godina
neaktivan

Mislim da to nema veze s garancijom jer sony kroz svoj site i podršku nudi firmware za svoje uređaje.

Pa odi na sony-jev site i potraži svoj model i vidi da li taj model ima mogućnost promjene firmwarea.

17 godina

Za garnciju sam osobno provjerio, naravno da možeš skinuti sa Sonyevih stranica, ali ti svejedno neće priznati garanciju ako se nešto desi jer to nije napravio ovlašteni servis (naravno oni će uzeti novce). Ima još jedna opcija odeš u servis i prijaviš kao kvar, ako u uputstvima piše da čita titliove, a tebi neradi onda reklamiraj DVD-e dok imaš garanciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bed kaže...

Mislim da to nema veze s garancijom jer sony kroz svoj site i podršku nudi firmware za svoje uređaje.

Pa odi na sony-jev site i potraži svoj model i vidi da li taj model ima mogućnost promjene firmwarea.

Bija san na sony web str. i nema........ ili ja neznam naci...????
16 godina
RE: Nadogradnja firmware-a za kućno kino
Miha LA kaže...

Za garnciju sam osobno provjerio, naravno da možeš skinuti sa Sonyevih stranica, ali ti svejedno neće priznati garanciju ako se nešto desi jer to nije napravio ovlašteni servis (naravno oni će uzeti novce). Ima još jedna opcija odeš u servis i prijaviš kao kvar, ako u uputstvima piše da čita titliove, a tebi neradi onda reklamiraj DVD-e dok imaš garanciju.

U upustvima pise da ne podrzava .srt, .sub  titlove. I pise da cita samo titlove koji su zaljepljeni unutar .avi ili .divx datoteke.
Znam da san glup sto nisan provjerija ovo prije kupnje tog kucnog kina, ali prije ovog dvd playera san ima quadro(od 200kn)
i taj player je moga sve, na to san ja pomislija da je to ka nekakav standard i da to mogu svi playeri a ocito ovaj od 1600 kn NE MOZE !!!
A to je za upucati se...... ako tko najde str di se moze skinuti update pls. javi te.......
17 godina

Što se tiće kvalitete imam Sony dvd-e star 8 godina platioga 2200kn, ne čita ni mp3, a kamoli divixe te još uvijek radi bezprjekorno. Kasnije sam kupio Vivax-ovo kućno kino oko 550kn zbog divix-a, nakon godinu dana završilo je u smeću. Sony dosad radi u prosjeku svaki dan barem jednom, dok je na Vivax-u u godinu dana možda pregledano 80 filmova. Imaš stranice koje daju firware za sve proizvođače.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 21:29 (Miha LA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nadogradnja firmware-a za kućno kino
Miha LA kaže...

Što se tiće kvalitete imam Sony dvd-e star 8 godina platioga 2200kn, ne čita ni mp3, a kamoli divixe te još uvijek radi bezprjekorno. Kasnije sam kupio Vivax-ovo kućno kino oko 550kn zbog divix-a, nakon godinu dana završilo je u smeću. Sony dosad radi u prosjeku svaki dan barem jednom, dok je na Vivax-u u godinu dana možda pregledano 80 filmova. Imaš stranice koje daju firware za sve proizvođače.

OK to je sve istina...molim te navedi bar jednu stranicu...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice