Nemoguce snimanje zvuka preko mikrofona (problem)

poruka: 11
|
čitano: 5.241
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nemoguce snimanje zvuka preko mikrofona ( problem)

Znaci mikrofon radi cujem se na zvucnik kada pricam ali nikako nemogu da snimim svoj glas preko Sonud Recorder-a  probao sam i Audacity ali nista nikako nemogu da snim... Neznam što treba uraditi da omogucim snimanje?

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemoguce snimanje zvuka preko mikrofona ( prob

Vidi sa programom free mp3 sound recorder na nekom od zadnjih bagova. Ja sa njim snimam i sa recivera bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 21:50 (iron maiden).
16 godina
neaktivan
iron maiden kaže...

Vidi sa programom free mp3 sound recorder na nekom od zadnjih bagova. Ja sa njim snimam i sa recivera bez problema.

Znai ne mogu niti sa jednim programom snimiti, sve sam zive probao... znali netko???
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan

Daj ljudi pomozite!!!!

17 godina
neaktivan

Pogledaj u control panelu > sounds and audio device> audio > sound recording default device ; a onda vidi to isto u programu s kojim želiš snimati pa uskladi.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 2GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan

Ništa to ne pomaže.

Sada sam nešto naštimao i uspio sam jednom snimit.. ali sada kada hocu opet da snimam- znaci primjeti se da pricam ali kada snimim pa pustim samo se cuje neki šum tj krči ???

17 godina
neaktivan

Ne znam, treba eksperimentirati. Imaš AC3 filter instaliran?

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 2GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan

Ne...

17 godina
neaktivan
ProG kaže...

Ne...

Daj malo više podataka o konfiguraciji, imaš li integrirani zvuk ili posebnu zvučnu karticu, jesi li prije mogao snimati, kakva ti je grafička(ima li na njoj kakav HDaudio) itd. Jesi omogućio snimanje preko mikrofona, neka kvačica negdje u opcijama itd. Zato kažem da treba isprobavati, a to možeš samo ti pred kompom. 
MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
krek kaže...
ProG kaže...

Ne...

Daj malo više podataka o konfiguraciji, imaš li integrirani zvuk ili posebnu zvučnu karticu, jesi li prije mogao snimati, kakva ti je grafička(ima li na njoj kakav HDaudio) itd. Jesi omogućio snimanje preko mikrofona, neka kvačica negdje u opcijama itd. Zato kažem da treba isprobavati, a to možeš samo ti pred kompom. 
 Jesam prije sam snimao zvuk.  Imam inergrirani zvuk tj zvucnu karticu, nema HDaudio. Sve sam omogucio to.
17 godina
neaktivan

Ne znam, morat ćeš to sam riješiti jer ovako je nemoguće.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice