Kako pojačati zvuk u slušalicama?

poruka: 14
|
čitano: 19.932
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz.

Prije par dana za jeftine pare sam kupila slusalice i moram priznati da su OK.

Znam za onu :kolko-para,tolko-muzike,ali zanima me jel postoji ikakav nacin da pojacam zvuk u slusalicama?

Nedavno su mi Win izvrsili update zvucne kartice u Realtek HD Audio driver,i zvuk mi se u slusalicama dosta smanjio iako mi je sve nastimano na MAX.

Bez ovih "novih" drivera zvuk mi je bio jaci.

Ima li ikakav software koji pojacava zvuk ili nacin?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 18:42 (MandaTDI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako pojačati zvuk u slušalicama?
MandaTDI kaže...

SRS Audio SandBox (preporuka v. 1.10.2.0)

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
MandaTDI kaže...

SRS Audio SandBox (preporuka v. 1.10.2.0)

Hmm sta da ti velim,ne sljaka{#}.Cim ukljucim taj program,zvuk mi nestaje i win prepoznaje kao problem sa zvukom.

Otvori mi se "carobnjak" za otklanjanje teskoca i vraca mi zvuk.

17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Hmm sta da ti velim,ne sljaka{#}.Cim ukljucim taj program,zvuk mi nestaje i win prepoznaje kao problem sa zvukom.

Otvori mi se "carobnjak" za otklanjanje teskoca i vraca mi zvuk.

U SRS namjesti (preference) izlaz zvuka. Provjereno radi SRS driver bez problema, nešto nisi dobro namjestila.

Nemoj koristiti najnoviji SRS program, već stariju verziju.

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
neaktivan

Evo pogledaj:Slika.

skinula sam taj stari bas kako si i preporucio.

Ove krugove na slici,tj. te tipke uopce ne mogu kontrolirati,micati,stiskati-kako god   Sl.1

Na slici 2 vidi se da je problem u tome sto mi program prebaci na Bluetooth SCO Audio,iako su slusalice obicne.

moram prebaciti na realtek-da bi uopce radilo,niti jedna druga opcija ne sljaka!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Evo pogledaj:Slika.

skinula sam taj stari bas kako si i preporucio.

Ove krugove na slici,tj. te tipke uopce ne mogu kontrolirati,micati,stiskati-kako god    Sl.1

Na slici 2 vidi se da je problem u tome sto mi program prebaci na Bluetooth SCO Audio,iako su slusalice obicne.

moram prebaciti na realtek-da bi uopce radilo,niti jedna druga opcija ne sljaka!

100% radi na RealTek codecu. Prije nego sam nabavio Asus karticu isključivo sam koristio SRS driver, tako da sam 100% siguran da radi na XP i win7, kao i da poboljšava i "boosta" zvuk.

15 godina
neaktivan

Hvala,hvala,hvala.Sada radi.

Da ti budem iskrena nemam pojma sta sam kliknula,al radi{#},super je!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad se malo poigraj s opcijama, puno bolji je SRS driver od Realtek-ovog.Btw sad ne moraš update Realtek driver.

{#}  {#} 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Sad se malo poigraj s opcijama, puno bolji je SRS driver od Realtek-ovog.Btw sad ne moraš update Realtek driver.

{#} {#} 

Ma bih ja ali kada "glupi" win to sami rade {#},pa cak i kada ih deinstaliram(driver Realtek),evo njih opet{#}GRRRRRR!

Ma nije bitno radi za sada,naravno do sljedeceg restarta{#}

17 godina
neaktivan

Moraš imati Realtek drivere, SRS driver radi samo poviše Realtek Drivera, ali ih "bana" tj. nemaju utjecaja na zvuk.

Nema veze, ako si izbrisala orginal R drivere sad imaš od M$ generic drivere, dok je tu SRS driver nema veze jer sav zvuk ide preko njega.

U panelu imaš opcije za film, muziku i slušalice. Malo pregledaj help, ima dobra upustva.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Realtek_XFi_MB_R222  pokušaj ove drivere instalirati. Ovo su moddani RealTek Xi-Fi Creative driver.

Svejedno glavni driver je SRS.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Super da ti radi...

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam također instalirao srs ali sam dobio BSOD 2 PUT i onda kad sam ga stavio u compatibility mod skužio sam da mi ne radi prebacivanje zvuka na usb sluške a i to se mora ručno i ne radi...

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probao sam ovaj program al zvuk mi uopće nije jači... jel sam negdje nesto propustio, sta sve treba namjestiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice