Xiaomi Redmi Pro

poruka: 104
|
čitano: 30.988
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: Xiaomi Redmi Pro

Da, oznaka za Redmi Pro je HMPro.

...................................... funny facts
7 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Ja sam trenutno na EU 8.5.2.0.  Sve radi normalno i zadovoljan sam. Da li vredi prelaziti na MIUI 9, s obzirom da je to ako se ne varam i dalje Android 6?

12 godina
odjavljen
kostaivanja kaže...
skorvy kaže...

Ja sam trenutno na EU 8.5.2.0.  Sve radi normalno i zadovoljan sam. Da li vredi prelaziti na MIUI 9, s obzirom da je to ako se ne varam i dalje Android 6?

Napisao sam na prošloj stranici o miui 8 i miui 9. Na tebi je da si odlučiš.

7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Pro

Skinuo sam xiaomi.eu_multi_HMPro_7.11.23_v9-6.0

Jel može flešanje sa TWRP? Wipe sve osim internal, ili i internal pošto imam sd karticu?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
kostaivanja kaže...

Jel može flešanje sa TWRP? Wipe sve osim internal, ili i internal pošto imam sd karticu?

Da naravno, ako je bootloader unlockan, a vjerujem da je posto imas twrp. Nemoras internu. Iako ja osobno kad radim takvu promjenu sustava, prebacim sve na komp i napravim kompletan wipe. Ostane dosta toga na internoj od proslog sustava.

7 godina
neaktivan
skorvy kaže...
kostaivanja kaže...

Da naravno, ako je bootloader unlockan, a vjerujem da je posto imas twrp. Nemoras internu. Iako ja osobno kad radim takvu promjenu sustava, prebacim sve na komp i napravim kompletan wipe. Ostane dosta toga na internoj od proslog sustava.

Hvala, probaću čim ugrabim vremena.

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Pro

Pozdrav ekipi.

Imam problem sa Xiaomi Redmi PRO mobitelom. Kupljen je preko Giztopa i nema OTA update. MIUI verzija mi je Global 8.0/Stabilna 8.0.7.0(LXKCNMA) i imam problema sa njom, na koji način mogu osvježiti ROM, s time da si nisam baš na Ti sa kompjuterima i takvim stvarčicama. Kada pogledam preko youtuba nekakve videozapise SMRZNEM SE .

Ako ima netko tko bi se malo pozabavio sa mojim problemom super i hvala u naprijed , a ako nema isto hvala u naprijed  

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
duc77 kaže...

Pozdrav ekipi.

Imam problem sa Xiaomi Redmi PRO mobitelom. Kupljen je preko Giztopa i nema OTA update. MIUI verzija mi je Global 8.0/Stabilna 8.0.7.0(LXKCNMA) i imam problema sa njom, na koji način mogu osvježiti ROM, s time da si nisam baš na Ti sa kompjuterima i takvim stvarčicama. Kada pogledam preko youtuba nekakve videozapise SMRZNEM SE .

Ako ima netko tko bi se malo pozabavio sa mojim problemom super i hvala u naprijed , a ako nema isto hvala u naprijed  

ha, ajde ja bi mogao :D

javi mi se na pm pa cemo se dalje dog 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 13:12 (Deutsch).
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Pro

skorvy  kako si ti stavio twrp?

pokusao sam pomoc ovom forumasu gore i otkljucao bootloader, ali nikako ne mogu stavit twrp, bio je na vendor romu pa sam stavio dev china.

znaci u fastbootu flasham recovery i pise okay i ne mogu nikako uc u twrp, stvarno ne znam sta napravit

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Pro

fastboot boot twrp.img 

to si probao?

ako to ne uspije, onda

upiši fastboot reboot

drži volume + i pukni enter

MIUI HR TRANSLATOR
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 11:14 (MASVA).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MASVA kaže...

fastboot boot twrp.img 

to si probao?

fastboot flash recovery twrp.img i onda bi trebao fastboot boot twrp.img ?

probao i to sa enterom..

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 11:15 (Deutsch).
17 godina
Xiaomi Redmi Pro

tako je

MIUI HR TRANSLATOR
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.12.2017 11:16 (MASVA).

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
MASVA kaže...

tako je

hm, hvala :D

7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Pro

Flešao sam MIUI 9, odmah mi je ponudio nadogradnju na zadnju verziju. U odnosu na MIUI 8, baterija mi duže traje i vidim da je RAM manje opterećen. Što se tiče brzine rada, ne znam, mislim da je ista. Ne opterećujem ga mnogo jer ne igram igrice, tako da...Razumljivo je i to da je ipak ista verzija Androida, 6, pa se i ne može očekivati nešto značajnije. Ako nešto primetim značajnije, javljam. Zahvaljujem skorvy.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice