Da, oznaka za Redmi Pro je HMPro.
...................................... funny facts
Ja sam trenutno na EU 8.5.2.0. Sve radi normalno i zadovoljan sam. Da li vredi prelaziti na MIUI 9, s obzirom da je to ako se ne varam i dalje Android 6?
Ja sam trenutno na EU 8.5.2.0. Sve radi normalno i zadovoljan sam. Da li vredi prelaziti na MIUI 9, s obzirom da je to ako se ne varam i dalje Android 6?
Napisao sam na prošloj stranici o miui 8 i miui 9. Na tebi je da si odlučiš.
Skinuo sam xiaomi.eu_multi_HMPro_7.11.23_v9-6.0
Jel može flešanje sa TWRP? Wipe sve osim internal, ili i internal pošto imam sd karticu?
Jel može flešanje sa TWRP? Wipe sve osim internal, ili i internal pošto imam sd karticu?
Da naravno, ako je bootloader unlockan, a vjerujem da je posto imas twrp. Nemoras internu. Iako ja osobno kad radim takvu promjenu sustava, prebacim sve na komp i napravim kompletan wipe. Ostane dosta toga na internoj od proslog sustava.
Da naravno, ako je bootloader unlockan, a vjerujem da je posto imas twrp. Nemoras internu. Iako ja osobno kad radim takvu promjenu sustava, prebacim sve na komp i napravim kompletan wipe. Ostane dosta toga na internoj od proslog sustava.
Hvala, probaću čim ugrabim vremena.
Pozdrav ekipi.
Imam problem sa Xiaomi Redmi PRO mobitelom. Kupljen je preko Giztopa i nema OTA update. MIUI verzija mi je Global 8.0/Stabilna 8.0.7.0(LXKCNMA) i imam problema sa njom, na koji način mogu osvježiti ROM, s time da si nisam baš na Ti sa kompjuterima i takvim stvarčicama. Kada pogledam preko youtuba nekakve videozapise SMRZNEM SE
.
Ako ima netko tko bi se malo pozabavio sa mojim problemom super i hvala u naprijed
, a ako nema isto hvala u naprijed
Pozdrav ekipi.
Imam problem sa Xiaomi Redmi PRO mobitelom. Kupljen je preko Giztopa i nema OTA update. MIUI verzija mi je Global 8.0/Stabilna 8.0.7.0(LXKCNMA) i imam problema sa njom, na koji način mogu osvježiti ROM, s time da si nisam baš na Ti sa kompjuterima i takvim stvarčicama. Kada pogledam preko youtuba nekakve videozapise SMRZNEM SE
.
Ako ima netko tko bi se malo pozabavio sa mojim problemom super i hvala u naprijed
, a ako nema isto hvala u naprijed
ha, ajde ja bi mogao :D
javi mi se na pm pa cemo se dalje dog
skorvy kako si ti stavio twrp?
pokusao sam pomoc ovom forumasu gore i otkljucao bootloader, ali nikako ne mogu stavit twrp, bio je na vendor romu pa sam stavio dev china.
znaci u fastbootu flasham recovery i pise okay i ne mogu nikako uc u twrp, stvarno ne znam sta napravit
fastboot boot twrp.img
to si probao?
ako to ne uspije, onda
upiši fastboot reboot
drži volume + i pukni enter
fastboot boot twrp.img
to si probao?
fastboot flash recovery twrp.img i onda bi trebao fastboot boot twrp.img ?
probao i to sa enterom..
tako je
tako je
hm, hvala :D
Flešao sam MIUI 9, odmah mi je ponudio nadogradnju na zadnju verziju. U odnosu na MIUI 8, baterija mi duže traje i vidim da je RAM manje opterećen. Što se tiče brzine rada, ne znam, mislim da je ista. Ne opterećujem ga mnogo jer ne igram igrice, tako da...Razumljivo je i to da je ipak ista verzija Androida, 6, pa se i ne može očekivati nešto značajnije. Ako nešto primetim značajnije, javljam. Zahvaljujem skorvy.