Eto, stigao mi i drugi note 3 pro sa toponea, za sada sve super, nista ne skripi, dobio futrolu i par folija za poklon, narucio dodatno nilkin tempered glass.
Flashao najnoviji origigi global rom bez problema preko miflash metode. Stari telefon mi se automatski updejtao sa 1.7 na 1.8. OTA radi dobro.
LINK, detaljni link sa intaliravanjem drivera ima u nekom mom starijem postu. Uglavnom, logirani kao admin instalirate misuite i miflash (google). Kada instalirate drivere, tj. misuite i miflash, krenite od ovog linka gore, preskocite slobodno ovaj dio "for some users, this method works..". Ja sam sam direktno flashao najnoviju global stable verziju (7.1.8.0). Link, 7.1.8. fastboot.
Skraceno, kada vam windowsi normalno prepoznaju xiaomi telefon, skinete najnoviji fastboot rom, pokrenete adb devices/adb reboot edl za pokretanje telefona u download mode, pokrenete miflash i odaberete goreskinuti fastboot rom i flashate telefon.
Postoji novi post na xiaomi forumu sa uputama i za automatski flash preko misuite programa, ali meni je nudio verziju za mtk a ne qualcomm, tako da za sada miflash je sigurniji.
Pozdrav.,
imaš možda kakav prijedlog na ovaj problem:
Također imam redmi note 3 pro, i sad pokušavam na njega po onim uputama staviti global rom. dođem do koraka tj. stisnem flash i pojavi mi se error loading type library/DLL.