Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 910.194
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
kdokma kaže...

Taj komentar je zato što Tele 2 zbilja ima loš signal i nakon navodnih poboljšanja. To sto se tebi dogada prije je problem do mreže nego moba.

još jednom, možda ima, ali u širem centru Zagreba ne što se i pokazalo u zatvorenom prostoru (firme gdje radim) gdje sve normalno funkcionira i surfam na ograničenih (za bonove) 10Mbps/2.5Mbps u 4G mreži (upravo te brzine sam i izmjerio, a inače se to može povećati na puno veće 4G brzine, sve do 150Mbps pretplatom ili nadoplatom opcije za 1Gb neta za bonove do 75Mbps), tomato primjerice ne podržava 4G pa je po meni lošiji odabir od tele2, barem na području gdje tele2 ima dobar signal, a to je Zagreb (tele2 se nedavno proširio s 4G mrežom i ima solidnu pokrivenost tom mrežom, tvrde da je pokrivenost 4G mrežom 90% stanovništva Hrvatske)

Zapravo sam sada napravio usporedni test (speedtest.net i to nekoliko puta) i Tele2 4G ima brži net od TComa, pokazao je 9.50 Mbps u zatvorenom prostoru (Trešnjevka), dok Tcom 4G pokazuje 7.50Mbps na potpuno istoj mikrolokaciji. Brzina uploada je praktički ista, 2.7 Mbps na obe mreže. Obzirom da i bonbon ima ograničenu brzinu 4G na 7.20 Mbps, po tome ispada da tele2 4g ima najveće 4G brzine u Zagrebu (vjerojatno i drugim gradovima). Bonbon je doduše isplativiji ako se uzme u obzir da nude punu brzinu (do 75Mbps) na jako velikom internet paketu koji košta 45kn, ali taj paket ne nudi besplatne minute ili smsove.

U jednom je mobitelu (Xiaomi RMN3 Pro) tele2 kartica na bonove (35kn mjesečna naknada) dok je u drugom mobu (službeni Samsung Galaxy Ace 4 LTE) kartica TComa na pretplatu. Kad bi imao pretplatnu karticu od Tele2 imao bi daleko veće brzine, do 75Mbps.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 21:30 (skyactive).
10 godina
neaktivan

Imao sam i ja tele2, pa odustao od njega zbog lošeg signala. Do prije 2 tjedna sam koristio paralelno tele2 i bonbon u dual sim mobitelu. Radim u centru Zg i mogu reći na lokacijama gdje Tele2 ima bolji signal bonbon nikada nije gubio signal. Dok u obrnutim situacijama tele2 je znao i često izgubiti skroz signal. Npr. Kafic, polupodrum, trg marka marulića. Tele2 je neupotrebljiv, a bonbonom se može normalno i surfati. Muller, trg bana jelačića, donja etaza. Tele2 se gubi... Okolica Zaprešića, svako malo roaming... Itd. Ja koristim bonbon veliki paket 3gb koji kao nema 4g. Mada mi note 3 pokazuje. A brzine na 4g uredno preko 20 Mbps i u Zaprešiću i Zg. Buraz ima tele2 i ne prelazi 10 Mbps. Šteta a bio mi je baš simpatičan tele2. Čekao sam najavljeno poboljšanje kvalitete, a kad nakon toga nisam osjetio ništa od obecenog prebacio sam se skroz... Ali ovo je tema o redmi note3 mobu. Moje isprike za skretanje s teme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 23:15 (kdokma).
10 godina
neaktivan
kdokma kaže...

Imao sam i ja tele2, pa odustao od njega zbog lošeg signala. Do prije 2 tjedna sam koristio paralelno tele2 i bonbon u dual sim mobitelu. Radim u centru Zg i mogu reći na lokacijama gdje Tele2 ima bolji signal bonbon nikada nije gubio signal. Dok u obrnutim situacijama tele2 je znao i često izgubiti skroz signal. Npr. Kafic, polupodrum, trg marka marulića. Tele2 je neupotrebljiv, a bonbonom se može normalno i surfati. Muller, trg bana jelačića, donja etaza. Tele2 se gubi... Okolica Zaprešića, svako malo roaming... Itd. Ja koristim bonbon veliki paket 3gb koji kao nema 4g. Mada mi note 3 pokazuje. A brzine na 4g uredno preko 20 Mbps i u Zaprešiću i Zg. Buraz ima tele2 i ne prelazi 10 Mbps. Šteta a bio mi je baš simpatičan tele2. Čekao sam najavljeno poboljšanje kvalitete, a kad nakon toga nisam osjetio ništa od obecenog prebacio sam se skroz... Ali ovo je tema o redmi note3 mobu. Moje isprike za skretanje s teme.

sorry ali ne kuzim o cemu pricas. Navodis da na lokacijama gdje tele2 ima bolji signal bonbon ne gubi signal? WTF? Zar nije to kontradiktorno što si napisao?

Meni na tele2 mob nikad nije gubio signal u Zagrebu, konkretno na tim lokacijama koje si spomenuo. 4G im je brži (pogledaj moj gornji post), na stranu ping koji je slabiji. Za 3G se slažem da im je barem bio puno slabiji na rubu Zagreba od npr. tcom mreže, ali treba vidjeti kako stoje sada s 4G-om kojim se hvale da pokrivaju 90% stanovništva- Prema karti pokrivenosti, to je vrlo fina pokrivenost.

Ne miješajmo dakle kruške i jabuke, ja sam konkretno spomenuo gradski dio Zagreba. Objektivan sam i nemam razloga kenjat, uostalom radim za tcom pa ne vidim zašto mi ne bi vjerovao.

Btw, zar bonbon nije na 4G mreži? Znam za tomato da nije, ali bonbon koliko znam je? I ako uzmeš jako veliki internet paket (5GB za 45kn) dobijaš do 75Mbps što je, što se tiče interneta (tu poziva i poruka nema uključenih) najbolja ponuda na tržištu.  Ako malo zoveš, uzmeš dodatni paket sa 50 minuta poziva prema svim mrežama (naknade za uspostavu poziva nema kod bonbona) i to je najpovoljnija opcija za takve korisnike (zato ja uskoro prelazim na bonbon mrežu). Ali činjenica da je 4g brzina tele2 veća na osnovne pakete bonova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 8:40 (skyactive).
10 godina
neaktivan
skyactive kaže...
kdokma kaže...

sorry ali ne kuzim o cemu pricas. Navodis da na lokacijama gdje tele2 ima bolji signal bonbon ne gubi signal? WTF? Zar nije to kontradiktorno što si napisao?

Meni na tele2 mob nikad nije gubio signal u Zagrebu, konkretno na tim lokacijama koje si spomenuo. 4G im je brži (pogledaj moj gornji post), na stranu ping koji je slabiji. Za 3G se slažem da im je barem bio puno slabiji na rubu Zagreba od npr. tcom mreže, ali treba vidjeti kako stoje sada s 4G-om kojim se hvale da pokrivaju 90% stanovništva- Prema karti pokrivenosti, to je vrlo fina pokrivenost.

Ne miješajmo dakle kruške i jabuke, ja sam konkretno spomenuo gradski dio Zagreba. Objektivan sam i nemam razloga kenjat, uostalom radim za tcom pa ne vidim zašto mi ne bi vjerovao.

Btw, zar bonbon nije na 4G mreži? Znam za tomato da nije, ali bonbon koliko znam je? I ako uzmeš jako veliki internet paket (5GB za 45kn) dobijaš do 75Mbps što je, što se tiče interneta (tu poziva i poruka nema uključenih) najbolja ponuda na tržištu.  Ako malo zoveš, uzmeš dodatni paket sa 50 minuta poziva prema svim mrežama (naknade za uspostavu poziva nema kod bonbona) i to je najpovoljnija opcija za takve korisnike (zato ja uskoro prelazim na bonbon mrežu). Ali činjenica da je 4g brzina tele2 veća na osnovne pakete bonova.

Ne, nije kotradiktorno. Recimo na poslu, centar (Gundulićeva), u nekim djelovima zgrade mi je stari dual sim mob pokazivao da tele2 ima jaci signal (malo je tih mjesta bilo, ali ih ima), dok bonbon i u tim situcaijami nije bio loš. . Npr. četri crtice VS 3 crtice . Dok mi se svakodnevno dešavalo da s tele2 u zg u lošijim uvjetima (polupodrum i sl.) tele2 puca i nakon svih poboljšanja mreže. Dakle ima lokacija gdje je pojedina mreža bolja od druge. A moje izmjerene brzine su isto točne i nemam razloga kenjati. Sve što sam ja pokušao reći da je možda stvar do mreže gubljenje signala na mobu jer se meni to isto dešavalo u Zagrebu. Nego rađe ti meni reci kako da riješim problem oko global roma? 

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav svima,

molio bih pomoć oko RN3 pro 7.1.8.0(LHOMICL) STABLE  na koji način da napravim screenshot ekrana i kako da stavim telefon na bešumno bez vibre(ima opcija silent ali na toj opciji radi vibra)?

0 0 hvala 0
13 godina
dado1981 kaže...

Pozdrav svima,

molio bih pomoć oko RN3 pro 7.1.8.0(LHOMICL) STABLE  na koji način da napravim screenshot ekrana i kako da stavim telefon na bešumno bez vibre(ima opcija silent ali na toj opciji radi vibra)?

- Screenshot napraviš tako da držiš Power i Volume down tipku istovremeno par sekundi. (također ima shortcut i u notification shadeu).

- Stavi u Silent (ili samo drži Volume down tipku dok se ne smanji skroz) i onda iz notification shadea isključi vibraciju.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Screenshot je volume down + menu,  a u opcijama pod sounds se može isključiti "also vibrate for calls" 

Edit: kolega je bio brži haha,  ali ovaj način screenshotanja radi instant,  ne treba čekati kao sa power tipkom

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 15:51 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Evo stigao! Pro verzija 3/32 naručen u ponedjeljak oko deset i pol ujutro, danas došao par minuta iza 14 sati. Naručen sa Honorbuy-a (znači u tri dana). Kako je predložio kolega Rupert Pupkin stavio sam im napomenu da instaliraju Global Stable V7.1.7.0, međutim stigao je sa onim MTK romom Global Stable 7.1.9.0.0. (LHOCNCL). Znači nemojte se ni truditi sa napomenama.

Da odmah riješim nedoumice, flešanje ide samo kako je kolega mcf objasnio i dao linkove http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html. Probao sam sa službenih stranica skinuti rom http://en.miui.com/download-301.html, prebaciti na mob i napraviti upgrade (tako je sigurnije zbog Murphy-evog zakona i nestanka struje ). Ne ide! Znači samo igra MiFlash. Nakon flešanja nije me dočekao nikakav update. Možda ima veze sa postavkama locale, stavio sam Spain.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 18:38 (Nefil).

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nefil kaže...

Nakon flešanja nije me dočekao nikakav update. Možda ima veze sa postavkama locale, stavio sam Spain.

I moja malenkost stavila je Španjolsku pod "locale", update na 7.1.8.0 Stable dočekao me odmah. Probaj Tools—Updater—Check for updates.

Usput, PRO verziju 3/32 trenutno je najisplativije naručiti s Xiaomiforsale (garancija vezana uz EU servis u Češkoj), 43 eura jeftiniji od Honorbuya (dostavu iz Italije naplaćuju pretjeranih 37 eura): https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/312-note-3-pro-332.html

NAPOMENA: Ne kupujte ništa s Xiaomiforsale izvan "stocka", zavlače ljude već mjesec dana s isporukom. S robom na skladištu nema problema, šalju GLS-om iz Česke već drugi dan.

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

I ja se već neko vrijeme dvoumim da naručim ovaj telefon i sada samo gledam odakle mi je najpovoljnije/najbrže/najsigurnije. Da bih izbjegao plaćanje carine u BiH naručiću na prijateljevu adresu u Austriji. Ovaj xiaomiforsale mi se čini najsigurniji za naručiti, ali nemaju 3/32 grey model u stocku, a taj hoću da naručim. Sledeća najpovoljnija opcija mi se čini ovaj Top One shop sa alija (cijena je tu negdje kao i kod xfs, plus što se dobiju i kojekakve maske i screen protectori) i rekao bih da je dostava prilično brza. Jedino što me kod njih brine je ta sigurnost ako nešto krene naopako. Nisam navikao da kupujem nešto bez zaštite paypala pa me to malo brine. Tu je još i giztop sa kojim su neki zadovoljni, neki nisu, a honorbuy ima stvarno previsoke cijene dostave (skoro pa 2/16 model kod njih izadje kao i 3/32 u ovim drugim shopovima).

Da li je neko imao loša iskustva sa Top One ili mogu da naručim bez straha?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

recite ljudi kakve ste punjače dobili? Da li sa onim adapterom - nastavkom za naše (EU) utičnice (kao ja) ili baš EU punjače. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 8:43 (skyactive).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
skyactive kaže...

recite ljudi kakve ste punjače dobili? Da li sa onim adapterom - nastavkom za naše (EU) utičnice (kao ja) ili baš EU punjače. 

S nastavkon

17 godina
Rupert Pupkin kaže...
Nefil kaže...

Nakon flešanja nije me dočekao nikakav update. Možda ima veze sa postavkama locale, stavio sam Spain.

I moja malenkost stavila je Španjolsku pod "locale", update na 7.1.8.0 Stable dočekao me odmah. Probaj Tools—Updater—Check for updates.

Usput, PRO verziju 3/32 trenutno je najisplativije naručiti s Xiaomiforsale (garancija vezana uz EU servis u Češkoj), 43 eura jeftiniji od Honorbuya (dostavu iz Italije naplaćuju pretjeranih 37 eura): https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/312-note-3-pro-332.html

NAPOMENA: Ne kupujte ništa s Xiaomiforsale izvan "stocka", zavlače ljude već mjesec dana s isporukom. S robom na skladištu nema problema, šalju GLS-om iz Česke već drugi dan.

Tako sam odmah probao update i ništa. Na Xiaomiforsale ga nije bilo, ustvari šta god sam kliknuo nema. Sve im je u dolasku. Nego, kakav vam je giroskop? Meni je nekako trzav. 

EDIT: Pojavio mi se update . Nadogradih i sada giroskop radi besprijekorno .

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 10:46 (Nefil).
10 godina
neaktivan
Poz, je li ovo official rom?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nema veze, skuzio sam da nije

0 0 hvala 0
13 godina
Ne postoji orginal Xiaomi punjac s EU nastavkom, nego iskljucivo njihov s adapterom..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Stigao i meni rn3 pro, od topone s aliexpress, sve ok! Flashao sam i global stable rom bez problema i odmah mi je dosao i update!

Neznam jesam li dobro shvatio ali nebi li i taj global rom trebao imati hrvatski? Kolega masva ga je preveo ne? Meni nije pre bitno ali mob mi je za zenu a njoj bi bilo bolje da je na hrv!

0 0 hvala 0
13 godina
nikood kaže...

Stigao i meni rn3 pro, od topone s aliexpress, sve ok! Flashao sam i global stable rom bez problema i odmah mi je dosao i update!

Neznam jesam li dobro shvatio ali nebi li i taj global rom trebao imati hrvatski? Kolega masva ga je preveo ne? Meni nije pre bitno ali mob mi je za zenu a njoj bi bilo bolje da je na hrv!

Official Global ROM nema hrvatski jezik, već ti treba unofficial ROM sa Xiaomi.eu koji radi prijevod na hrvatski i mnoge ostale jezike.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
dado1981 kaže...

Pozdrav svima,

- Screenshot napraviš tako da držiš Power i Volume down tipku istovremeno par sekundi. (također ima shortcut i u notification shadeu).

- Stavi u Silent (ili samo drži Volume down tipku dok se ne smanji skroz) i onda iz notification shadea isključi vibraciju.

Hvala :-)

10 godina
neaktivan
Nefil kaže...

Tako sam odmah probao update i ništa. Na Xiaomiforsale ga nije bilo, ustvari šta god sam kliknuo nema. Sve im je u dolasku. Nego, kakav vam je giroskop? Meni je nekako trzav. 

Xiaomiforsale opet nema ništa, PRO 3/32 s prijašnje spojnice je rasprodan. Ponavljam, ne kupujte ništa od njih izvan stocka.

Usput, hoćes $25? Honorbuy je jučer spustio cijenu PRO modela, dovoljno im je prigovoriti (odnosivo na sve one koji su mob kupili u zadnjih 7 dana) i refundiraju razliku.

We are so sorry to hear that.
We just reduce the price of the phone.
We have applied for our leader, we can refund you the price difference for the phone of this order, it is $25.
Sorry for any inconvenience, hope you can understand.
Is it ok for you?

If you agree it, we will refund you $25 soon.
Wait for your reply.

17 godina

Official Global ROM će imati hrvatski jezik, sve je prevedeno, čeka se odobrenje prijevoda

MIUI HR TRANSLATOR
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Napokon stigao i meni danas od topone prvi kinez RN3 pro, s istim romom ko @fpozar

Znači trebalo bi updejtat :misli:, morat ću se malo bacit na čitanje teme da ne bi šta zaribala 

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Svaka cast! Znas li mozda dali ce biti nekakav ota update kad ga odobre ili ce se morati flashati nesto?
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Eto, stigao mi i drugi note 3 pro sa toponea, za sada sve super, nista ne skripi, dobio futrolu i par folija za poklon, narucio dodatno nilkin tempered glass.

Flashao najnoviji origigi global rom bez problema preko miflash metode. Stari telefon mi se automatski updejtao sa 1.7 na 1.8. OTA radi dobro.

LINK, detaljni link sa intaliravanjem drivera ima u nekom mom starijem postu. Uglavnom, logirani kao admin instalirate misuite i miflash (google).  Kada instalirate drivere, tj. misuite i miflash, krenite od ovog linka gore, preskocite slobodno ovaj dio "for some users, this method works..". Ja sam sam direktno flashao najnoviju global stable verziju (7.1.8.0). Link, 7.1.8. fastboot.

Skraceno, kada vam windowsi normalno prepoznaju xiaomi telefon, skinete najnoviji fastboot rom, pokrenete adb devices/adb reboot edl za pokretanje telefona u download mode, pokrenete miflash i odaberete goreskinuti fastboot rom i flashate telefon.

Postoji novi post na xiaomi forumu sa uputama i za automatski flash preko misuite programa, ali meni je nudio verziju za mtk a ne qualcomm, tako da za sada miflash je sigurniji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 19:06 (mcf).

0 0 hvala 0
14 godina
megan2711 kaže...

Napokon stigao i meni danas od topone prvi kinez RN3 pro, s istim romom ko @fpozar

Znači trebalo bi updejtat :misli:, morat ću se malo bacit na čitanje teme da ne bi šta zaribala 

Ne znam zasto si dobila TD, ali enivej, updejtaj obavezno, vec je izasao i updejt za originalni rom koji popravlja neke sitnice. Samo odi polako po redu i to je to :)

10 godina
neaktivan
kdokma kaže...

Ne, nije kotradiktorno. Recimo na poslu, centar (Gundulićeva), u nekim djelovima zgrade mi je stari dual sim mob pokazivao da tele2 ima jaci signal (malo je tih mjesta bilo, ali ih ima), dok bonbon i u tim situcaijami nije bio loš. . Npr. četri crtice VS 3 crtice . Dok mi se svakodnevno dešavalo da s tele2 u zg u lošijim uvjetima (polupodrum i sl.) tele2 puca i nakon svih poboljšanja mreže. Dakle ima lokacija gdje je pojedina mreža bolja od druge. A moje izmjerene brzine su isto točne i nemam razloga kenjati. Sve što sam ja pokušao reći da je možda stvar do mreže gubljenje signala na mobu jer se meni to isto dešavalo u Zagrebu. Nego rađe ti meni reci kako da riješim problem oko global roma? 

prije do mobitela (nadam se softvera) nego do mreže jer meni RMN3 Pro gubi i wifi nekad a da prepozna mrežu kad se telefon upali treba mu par minuta.

Koji problem s global ROM-om imaš?

skyactive kaže...

banana.

majdo kaže...
Ne postoji orginal Xiaomi punjac s EU nastavkom, nego iskljucivo njihov s adapterom..

iako sam zadovoljan brzinom punjenja, bezveze je da nemaju originalan punjac s EU nastavkom. Pa to, kao i pošten official ROM od proizvođača koji se apdejta relativno često imaju neke druge kineske firme, npr. Doogee. Imam bolja iskustva s njihovim ROM-ovima nego s ovim koji mi je stigao s Redmi Note-om 3 Pro. Sve mogu oprostit, ali gubljenje signala ili povremeni restart ne. Isto tako, imao sam probleme s notifikacijama koje općenito izgledaju jadno na xiaomi ROM-u u usporedbi s čistim ili blizu-čistim rom-ovima.

MASVA kaže...

Official Global ROM će imati hrvatski jezik, sve je prevedeno, čeka se odobrenje prijevoda

znači da ipak official ROM još nema hrvatski, iako se to ovdje proturalo da je tako. Da li to znači da će nadogradnjom official ROm-a (kineski i engleski jezik) taj ROM dobiti i hrvatski jezik?

I kakve je kvaltiete taj unofficial ROM na xiaomi. eu (7.1.7. ili  7.1.8 koji već je zadnji)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 20:49 (skyactive).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Dok god imaš neslužbeni ROM na telefonu nemaš se šta žaliti. Imaš nekakav sklepani koji je ko zna ko i kako stavio samo da može uvaliti telefon nekome ko nije kinez. Flashaj oficijelni Xiaomi ROM pa onda sudi o telefonu.

Naravno da nemaju EU punjač kada nisu službeno na EU tržištu sa tim modelom. Prodaje se samo u Kini i Indiji i ima punjače koji se tamo koriste. To je isto kao da kupiš automobil koji je napravljen za britansko tržište pa se onda žališ što su instrumenti u miljama i što je volan na desnoj strani.

Službeni kineski ROM koji ima samo engleski i kineski jezik nikada neće imati hrvatski jezik i play store, službeni global ROM će imati više svjetskih jezika, među njima i hrvatski i oba će imati redovan update, taj tvoj sklepani neće imati ništa, pa ni normalan signal.

2 0 hvala 1
17 godina
Rupert Pupkin kaže...
Nefil kaže...

Xiaomiforsale opet nema ništa, PRO 3/32 s prijašnje spojnice je rasprodan. Ponavljam, ne kupujte ništa od njih izvan stocka.

Usput, hoćes $25? Honorbuy je jučer spustio cijenu PRO modela, dovoljno im je prigovoriti (odnosivo na sve one koji su mob kupili u zadnjih 7 dana) i refundiraju razliku.

We are so sorry to hear that.
We just reduce the price of the phone.
We have applied for our leader, we can refund you the price difference for the phone of this order, it is $25.
Sorry for any inconvenience, hope you can understand.
Is it ok for you?

If you agree it, we will refund you $25 soon.
Wait for your reply.

Hvala ti majstore na vijestima. Upravo sam im poslao prigovor pa da vidim hoće li biti pozitivno. Hvala!

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ima li netko da je instaliro 6.1.29 xiaomi.eu rom 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav. Evo stigao mi je RN3Pro i sam pohvale imam za njega. došao je s instaliranim MIUI Global 7.1.9.0.0(LHOCNCL), i ima hr jezik instaliran. Zalockao sam 3 applikacije u ram. Iostaje mi slobodno 1.1GB rama. Pa me zanima jel tako i kod drugih ili? Nekako mi se čini da je 2gb rama puno za sustav.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 9:12 (alkos21).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice