Taj komentar je zato što Tele 2 zbilja ima loš signal i nakon navodnih poboljšanja. To sto se tebi dogada prije je problem do mreže nego moba.
još jednom, možda ima, ali u širem centru Zagreba ne što se i pokazalo u zatvorenom prostoru (firme gdje radim) gdje sve normalno funkcionira i surfam na ograničenih (za bonove) 10Mbps/2.5Mbps u 4G mreži (upravo te brzine sam i izmjerio, a inače se to može povećati na puno veće 4G brzine, sve do 150Mbps pretplatom ili nadoplatom opcije za 1Gb neta za bonove do 75Mbps), tomato primjerice ne podržava 4G pa je po meni lošiji odabir od tele2, barem na području gdje tele2 ima dobar signal, a to je Zagreb (tele2 se nedavno proširio s 4G mrežom i ima solidnu pokrivenost tom mrežom, tvrde da je pokrivenost 4G mrežom 90% stanovništva Hrvatske)
Zapravo sam sada napravio usporedni test (speedtest.net i to nekoliko puta) i Tele2 4G ima brži net od TComa, pokazao je 9.50 Mbps u zatvorenom prostoru (Trešnjevka), dok Tcom 4G pokazuje 7.50Mbps na potpuno istoj mikrolokaciji. Brzina uploada je praktički ista, 2.7 Mbps na obe mreže. Obzirom da i bonbon ima ograničenu brzinu 4G na 7.20 Mbps, po tome ispada da tele2 4g ima najveće 4G brzine u Zagrebu (vjerojatno i drugim gradovima). Bonbon je doduše isplativiji ako se uzme u obzir da nude punu brzinu (do 75Mbps) na jako velikom internet paketu koji košta 45kn, ali taj paket ne nudi besplatne minute ili smsove.
U jednom je mobitelu (Xiaomi RMN3 Pro) tele2 kartica na bonove (35kn mjesečna naknada) dok je u drugom mobu (službeni Samsung Galaxy Ace 4 LTE) kartica TComa na pretplatu. Kad bi imao pretplatnu karticu od Tele2 imao bi daleko veće brzine, do 75Mbps.