Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 912.198
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kvaliteta izrade mozda nije vrhunska, i mozda se i krivi na vecem pritisku ali i dalje smatram da ovaj mobitel vrijedi svih 1600-1700 kn koliko dode i da jednostavno nema boljeg mobitela za toliko novca... Malo samo priprazit na uredaj, mozda neku maskicu stavit i to je to.

Inace, totalno sam se navikao na miui i svida mi se sto ima mnogo opcija koje aosp nema. Jedino mi se ne svida izgled i funkcionalnost padajuceg izbornika.. Izgleda dosta zastarjelo  kao iz doba kitkata.

Ono zbog cega bi mozda mijenjao ovaj mob je sto mi je ipak malo prevelik u nekim situacijama. Ne za rukovanje, vec za nosenje. Gledao sam mi4s i cini se ok, kao i mi5 koji stvarno izgleda predobro. Cekam detaljnije reviewove o bateriji. Zasad se mi5 nije nimalo dobro iskazao, ali to ce se mozda softverski jos malo ispraviti tako da jos imam nade. Mi4s zasad jos nepoznato.

Nasao sam ovu temu na internetu, svida mi se izgled ikona i sto su malo manje. Imate li vi kakvu preporuku tema?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 3:08 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
mcf kaže...
skyactive kaže...

...
Most of the modern operating systems integrates security features to prevent your battery from being depleted:

...

Upravo to @Torent pise cijelo vrijeme, ali je ocito citanje sa razumijevanjem prevelik zalogaj za neke. Nije upitna li-ion tehnologija, svi znamo kako funkcionira i sta joj steti. Poanta je da (skroz laicki) kombinacija hw/sw u modernom mobu nece dopustiti overcharge ili totalni discharge koji bi mogao biti kritican za bateriju.

Naravno da ako netko hoce izvuci maximum iz baterije ce paziti na toplinu, brojati recharge cycles i paziti da ne padne nikad ispod 15%, ali u praksi je to prilicno nebitno. Ovak i onak ce baterija nadzivjeti ostatak moba, bilo da zastari softverski, potrga se, razbija staklo, ili jednostavno kupite novi. Makar vam se i svako malo ispraznila na 0.

U praksi, a on-topic - od svih mobitela doma, najdrazi mi je, i najvise ga koristim, redmi note 1. Mislim da je preko dvije godine sad. Nekad mi zna satima stajati 100% na punjacu (auto/deezer player), svako malo se ugasi sam od prazne baterije (dakle discharge) jer mi ostane u autu, ili mi ostane doma (naravno zaboravim ga ugasiti), a uzmem drugi mob sa sobom i slicno. Cesto se igram dok je na punjacu (overheat). Punim kad stignem i ne razmisljam o tome. I eto, jadnicak jos izdrzi skoro dva dana laganog koristenja, ali se potpuno rasturio od silnih padova pa ide u auto kao dedicated player dok ne krepa :) Dakle, nije neka stvar o kojoj morate razbijati glavu previse :)

ostavljaš mobitel  u autu?  Overheating? Znaš li što je to uopće i da to nema nužno veze sa igranjem igara?

Ako netko koristi mob intezivno i puni ga 2x dnevno (heavy je user) a da još ni ne pazi na bateriju (često je prazni do kraja i ostavlja je kao ti u autu na suncu ili hladnoći), nema šanse da takva baterija "nadživi ostatak moba". Znam šta pričam jer za razliku od tebe svaki dan radim sa desetinama korisnika i bavim se i uvozom mobitela i maloprodajom.

Viđao sam korisnike kao ti koji su mi dolazili nakon samo 2-3 mjeseca sa napuhanim baterijama. Toliko su ih čuvali.

10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Kvaliteta izrade mozda nije vrhunska, i mozda se i krivi na vecem pritisku ali i dalje smatram da ovaj mobitel vrijedi svih 1600-1700 kn koliko dode i da jednostavno nema boljeg mobitela za toliko novca... Malo samo priprazit na uredaj, mozda neku maskicu stavit i to je to.

Inace, totalno sam se navikao na miui i svida mi se sto ima mnogo opcija koje aosp nema. Jedino mi se ne svida izgled i funkcionalnost padajuceg izbornika.. Izgleda dosta zastarjelo  kao iz doba kitkata.

Ono zbog cega bi mozda mijenjao ovaj mob je sto mi je ipak malo prevelik u nekim situacijama. Ne za rukovanje, vec za nosenje. Gledao sam mi4s i cini se ok, kao i mi5 koji stvarno izgleda predobro. Cekam detaljnije reviewove o bateriji. Zasad se mi5 nije nimalo dobro iskazao, ali to ce se mozda softverski jos malo ispraviti tako da jos imam nade. Mi4s zasad jos nepoznato.

Nasao sam ovu temu na internetu, svida mi se izgled ikona i sto su malo manje. Imate li vi kakvu preporuku tema?

da, kvaliteta izrade nije bajna iako je uz malo više pažnje mogla biti jer mob na prvu izgleda kvalitetno izrađen.

No, stisnite (u mojem slučaju) gornji plastični dio stražnjeg poklopca i mob će fino zaškripuckati, što nije bio slučaj kod daleko nepoznatijih kineskih marki i plastičnjaka poklopaca koje sam koristio.  Isto tako čuje se iritantan zvonki zvuk plastike kad se podigne taj dio mobitela i "baci" s male visine na bilo kakvu površinu (krevet recimo).

Donji plastični dio poklopca gotovo da i ne škripucka na istu jačinu pritiska.

Ovo da se mob krivi nisam iskusio, a ne želim niti probati.

Činjenica je da mob vrijedi tih para, iako je global stable ROM koji sam dobio s mobom ovjenčan s nekoliko vrlo iritantnih bugova, kao što su povremeni gubici wifi i mobilnog signala, ponekad i reset (traži PIN iako si ga već ukucao). Jasno da se može stavit official ROM (za koji je pitanje da li je bolji po tom pitanju), ali ajde to reci gro korisnika koji pojma nemaju kako se flasha taj ROM. Opet se vraćam na neke kineske marke koje def s mobovima daju službene ROM-ove koji su bez ovako bitnih bugova, a da im istovremeno ROM-ovi dolaze s predinstaliranim Google appovima i hrvatskim jezikom sučelja.

Slažem se i da je mob malo prevelik, tu prije svega mislim na dužinu, tj. dijelove iznad i ispod ekrana, da su kraći mob bi bio perfektnih dimenzija.  Debljina je odlična kad se uzme u obzir koja je baterija unutra, širina također dobra, kao i težina (Samsungovi pandani su teži i 30 grama). Mada, s druge strane, ako ga staviš uz bok s pandanima iz Samsunga (s6 edge+ koji je doduše za 0.2 inča veći, vidjet ćeš da je S6 edge+ pola centimetra duži. Tako da ako postoji taj mobitel (koji je jako hvaljen btw), onda ne vidim razlog da bi RMN3 Pro bio velik, ako tako razmišljamo. Ja imam velike ruke tako da sam se već navikao, ali nekome s manjim rukama def predlažem manji mob.

Ono što je odlično i iznenađujuće obzirom na napise raznih korisnika i recenzenta na netu je da mi punjač RMN3 PRO bateriju puni do 50% u roku samo pola sata, kako su i reklamirali. To znači da mi je dovoljno pola sata dnevno punjenja da mi baterija izdrži cijeli dan ! (dobio sam oriđiđi Xiaomi punjač, no s adapterom za EU utičnice)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 9:07 (skyactive).
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ne znam momci, ja sam očito onda dobio mob iz jebeno dobre serije, ništa ne škripi na mojem, nema lufta. Ima na donjem lijevom uglu malo zakrivljenje, ali to sam si sam kriv, pao mi je s visine uha na taj ćošak i bilo bi čudo da se nije malo izvitoperio. Srećom pa je staklo preživjelo. Čekam onaj alu case da ga strpam unutra. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozz

Imam u planu uskoro uzimati Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Vrijeme je da moj Mi 3 ode u mirovinu. Do sad sam kupio nekoliko mobitela s Mobicity, Giztopa, Merimobilisa. Sad sam se prvi put odlucio kupiti s Aliexpresa i to s Top One Shopa. Pitanje za one koji su uzimali s doticnog mjesta. Jesam li odabrao pravi link da mob stigne bez dodatnbih davanja (PDV i Carinska obrada -30kn). Tj. da dode iz eu skladista. 

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html

Hv na pomoci.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ne znam momci, ja sam očito onda dobio mob iz jebeno dobre serije, ništa ne škripi na mojem, nema lufta. Ima na donjem lijevom uglu malo zakrivljenje, ali to sam si sam kriv, pao mi je s visine uha na taj ćošak i bilo bi čudo da se nije malo izvitoperio. Srećom pa je staklo preživjelo. Čekam onaj alu case da ga strpam unutra. 

ne škripi ni na mome dok ne pritisneš dobro taj plastični dio, ili kad mob "padne" s male visine na površinu stola ili kreveta recimo (tad se čuje zvonki zvuk). Ne smeta toliko jer rijetko se dotiče ta plastična površina (ruka počiva na aluminijskom dijelu kućišta i manjim dijelom na donjem plastičnom dijelu koji ne škripucka) i isto to su primijetili i recenzenti i korisnici širom neta.  Tako da taj problemčić imaju mnogi primjerci, ne samo moj.

Alu case? Ne bih to stavljao na tvom mjestu (ako je cijela stražnja površina od aluminija) jer ćeš imat problema s time da se signal probije kroz to. Zato i jesu ostavili plastični dio na stražnjem dijelu kućišta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 17:52 (skyactive).
12 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Isto i kod mene...

Apsolutno niti jedna primjedba...

A zastita... Haha... Najobicniji silikonski case... 1$... 

Nikakva stakla i folije... 

Imam ga vec oko 4 mjeseca... Niti jedna crtica na ekranu... A padao je... O da... 10tak puta... I na ekran i na zadnju stranu... 

Sto ga manje pazim i mazim, to je njemu izgleda bolje... :D 

12 godina
neaktivan
Dado25 kaže...

Pozz

Imam u planu uskoro uzimati Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Vrijeme je da moj Mi 3 ode u mirovinu. Do sad sam kupio nekoliko mobitela s Mobicity, Giztopa, Merimobilisa. Sad sam se prvi put odlucio kupiti s Aliexpresa i to s Top One Shopa. Pitanje za one koji su uzimali s doticnog mjesta. Jesam li odabrao pravi link da mob stigne bez dodatnbih davanja (PDV i Carinska obrada -30kn). Tj. da dode iz eu skladista. 

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html

Hv na pomoci.

Da...

Bitno da kod shipinga odaberes DHL... I to je to... :D

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

koje vi to imate ROM-ove da nemate nijedne zamjerke?

Ja imam stable 7.1.9.0 i primjećujem (nisam jedini, ima gro ljudi na netu koji primjećuju isto) da se povremeno izgubi mobilni signal i signal wifi-a. Uz povremeni reset.

Da nema tih problema, mobitelu bi dao ocjenu 5, ali radi se o bitnim bugovima.

0 0 hvala 0
14 godina
skyactive kaže...

Ja imam stable 7.1.9.0 i primjećujem (nisam jedini, ima gro ljudi na netu koji primjećuju isto) da se povremeno izgubi mobilni signal i signal wifi-a. Uz povremeni reset.

Ah, pa hajmo ispocetka (treca sreca... )

Stavio sam dva najnovija sluzbena roma na dva pro modela (nisi naveo model, pretpostavljam da mislis na Qualcomm), i za sada nisam primjetio nikakve bugove niti gubitke mreze. Najnoviji sluzbeni global stable za Qualcomm: V7.1.7.0.LHOMICL (MIUI7). Upute za instalaciju: LINK

Tvoj rom je nesluzben i nije cudno da ima bugova. 7.1.9.0. (LHOCNCL) je, sudeci po miui i xda forumu, iskuhan iz MTK verzije. Ja sam ga dobio na topone, frend na honorbuyu, moguce da jos neki diler koristi isti. Postoje i druge kombinacije brojeva (7.9.1.0, 1.7.9.0 LHOCNCL, ali izgleda je rijec o manje vise istom prekuhanom romu).

Evo sta topone kaze za svoj global "stable" 7.1.9*

" Yes,  it have multi-language, please check the screen shot.
Xiaomi Official not release MultiLanguage ROM, the firmware we install just made by ourselves. The custom rom may not perfect, translation may does not cover all the menus, pls understand. " Je, bas izgleda jako stable.

.. samo nemoj da ti se baterija napuhne prilikom instalacije roma, ali s ozbirom da ti 10 000 mobitela dnevno prolazi kroz ruke, siguran sam da ces se snaci :-)

13 godina
skyactive kaže...

Meni sa Honorbuy-a došao sa "skuhanim" 6.1.14 dev romom. Playstore gore, bez kineskih aplikacija (čak su i mi store maknuli), multi-language, teme na engleskom Apsolutno nikakvih problema sa mobom, upravo sam oduševljen. Jedino, kao što je i kolega prije primjetio, fingerprint senzor ne radi sa mokrim prstima

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 20:54 (Perki).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pošto sutra kupujem pro verziju, iako nisam početnik totalno sam dojenče za Xiaomi i MIUI rom.
Pratim forume i za sad mi je dosta stvari jasnije ali bi pitao znalce, a pogotovo mcf kojem se zahvaljujem na linkovima i savjetima. Kupujem sa Honorbuy stranice i pretpostavljam da ću onda dobiti neki njihov "interni" rom. Da li bi možda pomoglo da im stavim napomenu -sealed box. U stvari najviše me interesira da li je moguće skinuti rom sa http://en.miui.com/download-301.html i uz pomoć MiPCSuita flešati? Znači da se preskoči uputstvo i način sa http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html. Normalno, prije toga instalirani svi driveri.
Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 22:21 (Nefil).

0 0 hvala 0
14 godina
Perki kaže...

Meni sa Honorbuy-a došao sa "skuhanim" 6.1.14 dev romom. Playstore gore, bez kineskih aplikacija (čak su i mi store maknuli), multi-language, teme na engleskom Apsolutno nikakvih problema sa mobom, upravo sam oduševljen. Jedino, kao što je i kolega prije primjetio, fingerprint senzor ne radi sa mokrim prstima

Jedan od problema sa prokuhanim romovima, cak i ako rade 100% kako spada,  je sto nece nikada dobiti update, pogotovo ne over-the-air (ota). Obzirom da sluzbeni stable romovi imaju update cycle od nekih 30-60 dana, a sluzbeni developer od 7 dana, skuhani romovi koje smo dobili sa mobitelima ce brzo biti "zastarjeli". Tako da ces i ovako i onako prije ili kasnije preci na sluzbeni/adria rom. IMHO, bolje preci odma, kada dobijes mob, pa si na miru (daljnji updatei su ota i nema brige oko toga), a ne kasnije kada si postimas sve appove/accounte/backup/sync i slicno.

Nefil kaže...

Pošto sutra kupujem pro verziju, iako nisam početnik totalno sam dojenče za Xiaomi i MIUI rom.
Pratim forume i za sad mi je dosta stvari jasnije ali bi pitao znalce, a pogotovo mcf kojem se zahvaljujem na linkovima i savjetima. Kupujem sa Honorbuy stranice i pretpostavljam da ću onda dobiti neki njihov "interni" rom. Da li bi možda pomoglo da im stavim napomenu -sealed box. U stvari najviše me interesira da li je moguće skinuti rom sa http://en.miui.com/download-301.html i uz pomoć MiPCSuita flešati? Znači da se preskoči uputstvo i način sa http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html. Normalno, prije toga instalirani svi driveri.
Hvala

Za update preko miflash (ne misuite) trebas fastboot rom (isti rom, samo drugaciji nacin pakiranja, xiaomi je dao sve od sebe da zakomplicira rom scenu). Ovo je link na rom: LINK

.. i dalje ga normalno flashash uz pomoc miflasha. http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html postupak u biti i je to sto trazis - instaliranje drivera i flesh pomocu miflash programa. Izgleda komplicirano ali nije uopce, najbolje da ides korak po korak prema tom threadu, gotov si za 15 minuta i nema brige.

Svejedno kakav rom ti stave, sealed ili raspakiran sa njihovim romom, jednak je postupak. Ja sam narucio uz njihov rom jer ga ipak moraju upaliti da instaliraju rom, pa bar znas da mobitel radi. Ajmo rec, nekakav mali quality control :)

10 godina
neaktivan
Nefil kaže...

Hvala

Napiši ti njima dolje u napomenama (prilikom sutrašnje kupnje): Please install Global Stable (V7.1.7.0).

Honorbuy je zadnju turu PRO modela poslao sa "skuhanim" Global Stable 7.1.9.0.0. (LHOCNCL). Pitaj dragog boga kako su to uspjeli prekopirati s MTK modela. Moj začudo radi ko urica, toliko dobro da ću najvjerovatnije i odgoditi prelazak na službeni Global Stable (V7.1.7.0). Šalim se, taj neslužbeno-skuhani već sutra može početi stvarati probleme.

Dakle, imam isto pitanje za mfc. Ujedno mu i hvala na trudu.

10 godina
neaktivan
Sutra i ja naručujem pro model. Kupiti ću na aliju aliju ali zapakiran mob. Ne želim da dođe sa kuhanim romom. Edsad jel mogu jednostavno na njega instalirati global ROM preko updater aplikacije.,kao na starijim xiaomi modelima.?? Samo skinem ROM na mob i kliknem na njega preko updater apk i instaliram??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

zanima me ima li xiaomi mogucnost lociranja mobitela i zakljucavanja i ostalih pizdarija u slucaju ako se izgubi?

0 0 hvala 0
16 godina
skyactive kaže...

Alu case? Ne bih to stavljao na tvom mjestu (ako je cijela stražnja površina od aluminija) jer ćeš imat problema s time da se signal probije kroz to. Zato i jesu ostavili plastični dio na stražnjem dijelu kućišta.

Odozada je tampered glass, okvir je aluminijski. Seller tvrdi da nema problema sa signalom. Ako bude... jbš 7.66$, znao sam veće pare potrošiti uzalud. 

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala dečki!!!

Znači:

MiFlesh + kenzo_global_images_V7.1.7.0.LHOMICL

Gotovo

1 0 hvala 0
14 godina
Rupert Pupkin kaže...

Napiši ti njima dolje u napomenama (prilikom sutrašnje kupnje): Please install Global Stable (V7.1.7.0).

Nelosa ideja, ako ce im se dati gnjaviti sa time, to je najbolja opcija. Ako ne, standardno miflash+najnoviji fastboot rom LINK

M3d0 kaže...
Sutra i ja naručujem pro model. Kupiti ću na aliju aliju ali zapakiran mob. Ne želim da dođe sa kuhanim romom. Edsad jel mogu jednostavno na njega instalirati global ROM preko updater aplikacije.,kao na starijim xiaomi modelima.?? Samo skinem ROM na mob i kliknem na njega preko updater apk i instaliram??

Ne, po defaultu pro ima lockan bootloader pa za sada samo preko miflash. Vidi link iznad. Nista komplicirano, par minuta vise ti treba. Kasnije mozes zatraziti unlock mobitela preko http://en.miui.com/unlock/

live4cro kaže...

zanima me ima li xiaomi mogucnost lociranja mobitela i zakljucavanja i ostalih pizdarija u slucaju ako se izgubi?

Ima. http://webcazine.com/10173/how-to-locate-and-remote-control-your-lost-xiaomi-redmi/  .. to je iz 2014, ali to je to uglavnom.

Nefil kaže...

Hvala dečki!!!

Znači:

MiFlesh + kenzo_global_images_V7.1.7.0.LHOMICL

Gotovo

Odlicno, valjda bumo zadovoljni sa tim romom dok ne dodje update :)

10 godina
neaktivan
mcf kaže...

Odlicno, valjda bumo zadovoljni sa tim romom dok ne dodje update :)

Taman završih proces prebacivanja na Global Stable V7.1.7.0, konačno upalim pilu i dočeka me update MIUI V7.1.8.0.LHOMICL Stable (113 M).

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

uspijem alarm preko miclouda ali zakljucat i pronaci ga ne :(

a preko android device managera uspijem zakljucat al i dalje pronaci ne

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mcf kaže...
skyactive kaže...

Ah, pa hajmo ispocetka (treca sreca... )

Stavio sam dva najnovija sluzbena roma na dva pro modela (nisi naveo model, pretpostavljam da mislis na Qualcomm), i za sada nisam primjetio nikakve bugove niti gubitke mreze. Najnoviji sluzbeni global stable za Qualcomm: V7.1.7.0.LHOMICL (MIUI7). Upute za instalaciju: LINK

Tvoj rom je nesluzben i nije cudno da ima bugova. 7.1.9.0. (LHOCNCL) je, sudeci po miui i xda forumu, iskuhan iz MTK verzije. Ja sam ga dobio na topone, frend na honorbuyu, moguce da jos neki diler koristi isti. Postoje i druge kombinacije brojeva (7.9.1.0, 1.7.9.0 LHOCNCL, ali izgleda je rijec o manje vise istom prekuhanom romu).

Evo sta topone kaze za svoj global "stable" 7.1.9*

" Yes,  it have multi-language, please check the screen shot.
Xiaomi Official not release MultiLanguage ROM, the firmware we install just made by ourselves. The custom rom may not perfect, translation may does not cover all the menus, pls understand. " Je, bas izgleda jako stable.

.. samo nemoj da ti se baterija napuhne prilikom instalacije roma, ali s ozbirom da ti 10 000 mobitela dnevno prolazi kroz ruke, siguran sam da ces se snaci :-)

ajmo još jednom :-)

da li garantiraš da se taj navodno official "global" ROM (sa hr jezikom podržanim) može flešat na pro model bez da ga se zbricka? 

zašto trgovci nisu predinstalirali official ROM-ove u mobitele koji su slani u Europu? valjda postoji neki razlog za to.

I po ne znam koji put ti ponavljam da stable ROM znači ROM bez bugova. Nitko mi ne garantira da i ROM sa tvog linka neće imati slične bugove.

10 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
skyactive kaže...

Odozada je tampered glass, okvir je aluminijski. Seller tvrdi da nema problema sa signalom. Ako bude... jbš 7.66$, znao sam veće pare potrošiti uzalud. 

bojim se da bi moglo biti ali testiraj za ostale jačinu wifi signala sa i bez te alu maske, naravno s istim parametrima (ista udaljenost)

usput koga zanima pro model (konkretno) šiba na 5Ghz wifi frekvi bez problema, postigao 107 Mbps (i 15Mbps uploada, te brojke dobivam i preko žice) spajanjem na ruter. Na 2.4 Ghz postiže maksimalno 50Mbps,  zbog interferencija (živim u zgradi, okolo su stanovi).

Tako da tko skida torrente i šiba video sadržaj preko Chromecasta na tv, i tu će bit zadovoljan sa mobom.

btw, da li netko zna kako podesiti da se appovi otključavaju fingerprint senzorom? to se navodi kao mogućnost, ali ne vidim postavku u OS-u za to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 8:24 (skyactive).
16 godina
skyactive kaže...
WackyZG kaže...
skyactive kaže...

bojim se da bi moglo biti ali testiraj za ostale jačinu wifi signala sa i bez te alu maske, naravno s istim parametrima (ista udaljenost)

Definitivno budem testirao, imam baš jedan spot u kući gdje mi do sada ni jedan mob nije lovio signal, a on ga ima za ugodno sufranje.

10 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
skyactive kaže...
WackyZG kaže...
skyactive kaže...

Definitivno budem testirao, imam baš jedan spot u kući gdje mi do sada ni jedan mob nije lovio signal, a on ga ima za ugodno sufranje.

i preko appa, tipa wifi analyzer testiraj jačinu signala s allu maskom i bez nje jer ti može i raditi ali da ti je puno slabiji signal (pogotovo ako si dalje od rutera) što u prijevodu znači da će ti se baterija brže praznit...sve to imaj u vidu.

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala svima oko savjeta za masku i screen protector. Priklonio se savjetu večine 

Naručio sam preko Giztopa. Da li dostava nazove ranije i provjeri da li je netko doma?

Koliko sam shvatio, obično mobitel dođe za približno 2 tjedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav svima, hvala na svim informacijama koje pruzate na temu ovog telefona. Zelim pitati kako funkcionira teethering na ovom telefonu, jako cesto svoj trenutni telefon koristim kao wifi hotspot.

Lp

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Poslaju ti poruku 1 dan prije tak da ikas vremena promijenit datum dostave.

Antix

Ja sam neko vrijeme koristil i nisam primjetil neke probleme
14 godina
matija410 kaže...
Poslaju ti poruku 1 dan prije tak da ikas vremena promijenit datum dostave.

Antix

Ja sam neko vrijeme koristil i nisam primjetil neke probleme

Na dan dostave, da li jave približno u koliko će sati doći?

10 godina
neaktivan
Dali mi itko može reći jel se može instalirati stabile global preko updater apk. na pro model(China stabile ROM je na mobu.) hoće li izbaciti kakvu grešku ili se može tako. Pošto mi je preko kompa komplicirano a i ne mogu ga upaliti.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice