Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 910.196
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
dado1981 kaže...
dapintar kaže...
dapintar kaže...
bok svima,

samo da velim kako je pro verzija 3/32 grey narucena u cetvrtak, danas pogledao i vidio kako sam dobio novi tracking number i dostava se ocekuje sutra, 16.03. u popodnevnim satima :-) :-) :-)
uzeto sa aliexpressa, cijena, prava sitnica, na kraju 280 $.

sad da vidimo kako dela

samo da pohvalim topone prodavaca, mobitel narucen 10.03., dhl dostavio danas, 16.03. u 12:10.

pa da znate kako može i brzo doći :-)

jedini problem je sto sam na poslu i jedva cekam da dodem doma i krenem u istrazivanje

Mislim da su putovali zajedno jer je i moj stigao prije sat i pol :-) sve pohvale prodavaču topone.

Nadam se da je sve u paketu jer nisam bio doma kada je stigao paket.

I moj je putovao s vašima i također danas stigao, i prvi dojam je wow :) (btw na xiaomiforsale još se čeka, hvala bogu da sam otkazao tamo i naručio od Top-One-a)

9 godina
neaktivan
Jel tko od vas koristio meizu m2 note prije redmi note 3 pro da mi usporedi ekrane i kameru?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
skyactive kaže...
mbuljuba kaže...

ja svoj rmn3 pro još nisam dobio sa giztopa
plačen još 17.01
poslali su mi ga 03.03.
kad god sam ih upitao gdje je moj mobitel rekli su još tjedan dana
tako i sa dostavom rekli su stiže za 5-8 dana
paket je zaglavio u zagrebu još u petak
kontaktirao sam dpd ali izgleda da su oni još nemarniji
odgovorili su da će mi javiti kad se neko pojavi u skladištu i provjeri
a to traje već par dana
ovo je dobra škola , prvi i zadnji put da kupujem na preorder
sutra ću otvoriti spor na paypal ako i za to nije kasno (2 mjeseca)

ne kužim gdje je problem, po trackingu si vidio da je u Zagrebu što znači da je kod tebe brzo ako si u nekom drugom gradu u Hr?

meni su pokušali dostaviti u petak, ali kako sam radio to sam propustio, pa su mi bili u ponedjeljak.

Otvorio sam pred kurirom paket ali pametan čovjek već po težini "od oka" skuži da je mob unutra. I mob je bio unutra, tako da ne vjerujem onima koji tvrde da su preuzeli prazan paket. Kurir je rekao da mu šefovi ne daju da se paket otvara prije potpisivanja (jer tako mogu i oni otvarat i uzimat bilo šta iz paketa), ali je rekao da pred njime otvorim paket i logično da je to uz neku snimku dokaz da si preuzeo prazan paket.

kompliciras bezveze.

nisam siguran da ti ne bi komplicirao da ti paket stoji u zagrebu 6 dana , a kad pitaš  dpd gdje je paket oni odgovaraju da ne znaju i daće se javiti kad tad

od zagreba do osijeka treba par sati

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

dali sam ja jedini koji ne moze ovaj rom instalirati? cant verify update stalno izbacuje

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
live4cro kaže...

dali sam ja jedini koji ne moze ovaj rom instalirati? cant verify update stalno izbacuje

bas sam to krenuo pitati

meni takoder izbacuje tu gresku

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

koliko je slobodne memorije na 16gb verziji?

hvala

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
9gb od 12,5gb dostupno (600mb slika i 2.5gb aplikacija)
10 godina
neaktivan
live4cro kaže...

dapintar kaže...
live4cro kaže...

bas sam to krenuo pitati

Neznam koji ste postupak koristili za flash? Meni je mob isto u dolasku (Pro verzija) i ja cu ovako flashati global rom:

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

9 godina
neaktivan
babobabo kaže...

koliko je slobodne memorije na 16gb verziji?

hvala

Cca 12 gb ako se ne varam

9 godina
neaktivan
Koristio sam postupak kako je i napisano u linku koji je povezan sa preuzimanjem roma
9 godina
neaktivan
nikood kaže...
live4cro kaže...

dapintar kaže...
live4cro kaže...

bas sam to krenuo pitati

Neznam koji ste postupak koristili za flash? Meni je mob isto u dolasku (Pro verzija) i ja cu ovako flashati global rom:

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

Ovako sam ja flashao, uspjelo iz prve

9 godina
neaktivan
@masva kako si napravio update na global rom
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

stigao mi redmi note 3 pro od topone-a i na njemu je MIUI GLOBAL 7.1 | STABLE | 7.1.9.0.0(LH0CNCL) koliko sam uspio skužiti to je rom za redmi note 3 MTK version .

Može li mi netko objasniti ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koliko sam skuzio tu grešku izbacuje ako imate kuhani ROM koji je trgovac stavio.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Meni na note 3 je isto to izbacivalo,probal sam direkt na mob skinut,preimenovat u update.zip..ali nis

Moral sam instalirat neki official rom pa onda neki drugi

Btw nedolaze mi notifikacije od igre (clash royale) ,nema nikakvo dopustenje za pushup ,dozvoljene su obavijesti ali nis nedolazi.

Nije valjda da trebam imat zakljucanu igricu pa da zdere ram ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

dali kod note 3 pro treba jos paziti na fdd frekvencije ili je to svejedno?

znam da kad sam kupovao note 2 trebalo je paziti pa poslje bilo svjedno

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

- glede bugova spominjanih u zadnjih par stranica, receno je sve vise manje; 90% zalbi na xiaomijeve telefone otpada na probleme sa starim ili modificiranim romovima (ili novim romovima, kada se pojavi novi mobitel, xiaomiju treba obicno nekoliko verzija miuia da ga ispolira, nakon toga radi ok). Problem je sta cijela rom prica moze izgledati malo komplicirano nekome tko prvi put nabavi xiaomija, ali svatko tko si da truda surfanja sat vremena po googlu, naucit ce sta je to global, stable, developer i sl. rom, i sta je najbolje za njegov mobitel. Nikakva drama.

- Redmi note 3 pro;ostatak posta je o njemu. Dosao sa toponea za nekih ~10 dana, sve ok, dobro upakirano, cijena kako je deklarirana.

Light Grey, izgleda bolje nego sta sam mislio, nekakvo alu body kuciste, po meni vizualno ne zaostaje posebno za top klasom. Tanak, lagan. Display, nisam skidao zastitu jer nije mob za mene pa mi je tesko reci. Fotic jako dobar u odnosu na xiaomijevu mid clasu. Brz, u odnosu na note 1 neusporedivo bolji i brzi. Za sada nisam primjetio bugove ili probleme. Za sebe sam planirao mi5 naruciti, ali ovaj mi se skroz svidja + 5.5 ekran sto mi je bitno, tako da mislim da cem i sebi naruciti jednog.

Rom; dosao je sa 7.1.9.0 stable ako se ne varam. Ta verzija sluzbenog roma za pro ne postoji. Takodjer je dosao sa jednom ili dvije aplikacije koje nisu dio ni jedne miui distribucije. Iako je sve radilo kako treba, ponavljam se - kada dobijete novi xiaomi, najbolje je kompletan wipe cache i data, i instalacija bilo official global roma sa miui.com ili international dev roma sa xiaomi.eu, i nakon toga dalje OTA.

Kako je telefon lockan, a nisam zatrazio jos unlock, nije moguce instalirati rom klasicnim putem nego je potrebno preko mirecovery aplikacije za pc.

Vec sam rekao u postu gore, radi lockanog bootloadera na 3 pro, trenutno je jedina i najbolja solucija instalirati ORIGINALNI OFFICIAL GLOBAL ROM. Global znaci da ima sve gapps, nema kineskih aplikacija, i ima nekoliko jezika. Trenutna verzija (17.3.2016) je v7.1.7.0.

Instalacija:

- da izbjegnete komplikacije, logirajte se kao admin

- download roma na pc - link

- instalacija Mi suite programa na pc i miflash programa (google za najnovije verzije sa miui.com). Sluzi upravljanju telefonom preko pca, ali nama to nije bitno, bitno je da instalira adb i ostale drivere potrebne da windowsi prepoznaju xiaomi mob. LINK

- dalje pratite ovaj link : http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

.. i to je to. kada sve bude gotovo, imate originalni global rom sa gapsima. MASVA ga za miui team prevodi na Hrvatski, pa mu stisnite tubs/hvala :)

btw ako netko ima pitanja oko flashanja, molim na forum a ne u pm, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 23:09 (mcf).

4 0 hvala 4
9 godina
neaktivan

Kad ga stavim u download mode, u Device manageru mi ne očita QHUSB_BULK, jel znas možda u čemu je problem?

14 godina
Renss98 kaže...

Kad ga stavim u download mode, u Device manageru mi ne očita QHUSB_BULK, jel znas možda u čemu je problem?

Mozda se driver vec instalirao dok si pokretao mi suite/ mi flash. Dok si u download mode, sa pokrenutim adb-om (cmd->"adb devices"), pogledaj u device manager, pod Ports, da li imas "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" ili nesto slicno. Meni je umjesto Qualcomm pisao neki drugi chipset. Uglavnom, ako pod Ports imas HS-USB nesto, sve je ok i pokreni flash.

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Eto, narucio i sebi jedan zlatni pro, zadovoljan. :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

hvala, uspjelo je, driver se instalirao kad sam miflash pokrenuo, cijeli dan se zajebavam sa tim.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
samo da se javim kako sam i ja uspio instalirati global stable rom.
uz malo muke i preznojavanja, ali ipak je uspjelo.
kineskih aplikacija nema, gapps odmah sve instalirane.
za sada sve radi kako treba, valjda ce i dalje :-)

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Da li je potrebno uzeti masku i screen protector za Redmi Note 3 Pro?

3 Ne traba
2 Samo masku
2 Samo screen protector
7 Najbolje oboje
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znaci poludit cu. nabijem xiaomi na jedan veliki Krac .smece iskrivljeno. Pogledam od dole mobitel i skuzim da mi je jebeni mobitel kriv

0 0 hvala 0
15 godina
live4cro kaže...
Znaci poludit cu. nabijem xiaomi na jedan veliki Krac .smece iskrivljeno. Pogledam od dole mobitel i skuzim da mi je jebeni mobitel kriv

Kriv za sta? O cem pricas ti

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
neaktivan
Kriv je mobitel. Jedna strana deblja druga tanja. Izoblicen je

2 0 hvala 0
14 godina
C64 kaže...

Pa to ti najbolje znas, kako postupas sa mobom.

Ja sam uspio polomiti staklo i na jednom mobu sa gorilla 3 + orig nilkin debelo staklo, nema nekih pravila.

Ja osobno na sve mobitele zaljepim zastitno staklo (plastiku, sta vec, ali onu tvrdu, ne tanku foliju), jer ne vidim razliku u displeju sa tim, a mobitel odlazem po svuda - torba, auto, hlace+kljucevi.. tako da sam miran od grebanja, eventualno metnem novo staklo nakon nekog vremena...  flip covere ne volim bas.

@live4cro moze neka fotka toga izoblicenja?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 14:07 (mcf).
16 godina
C64 kaže...

Inače nisam nikada na mobitelima imao caseove, ali za Redmija zbilja mislim da je korisno zbog toga koliko je sklizak. Gumeni case jako olakšava korištenje s jednom rukom, tako da mislim da ga se isplati imati, iako su IMHO ti caseovi dosta ružni. Što se screen protectora tiče, ne bih rekao da je potreban jer je moderna stakla zbilja teško ogrebati, ali on se ne vidi pa nije loše staviti. Jedino nikako ne preporučam ove jeftine staklene, trenutno imam jednog kojeg sam dobio s mobitelom i na njemu je problem što nema nikakav oleofobni premaz, tako da nakon 2 dodira izgleda katastrofa.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hugo Barra veli da ne treba ništa:

1 0 hvala 2
11 godina
protjeran
Mislim da jedu govna s tim videom..

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: