Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 910.074
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
drakula789 kaže...
Pa glupo bi bilo da uzmem telefon i da mi ne radi :S

Slobodno kupi , problemi su minorni i sigurno će biti riješeni updatom ! npr: GoogleEarth neradi najnovija verzija ali starija radi , D3GO app ne funkcionira radi sigurnosnih tkz postavki ali generalno aplikacija je katastrofa(loša) , samo da se popravi autonomija baterije sa WiFi i onda je savršenstvo. Na miui 7.1.8 je bilo OK , na miui 7.2.3.0 je lošije (popravljeni su neki bugovi sa bluethoot koje ja nisam primjećivao i neke sitnice sa home screen koje također nisam primjećivao). Pojedine aplikacije (2 komada , ništa posebno može i bez njih) kao da neko stisne back , ustvari uopšte se "ne ruše". RN3 rules!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 20:19 (joyjoy).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nakon tjedan dana korištenja Pro 3GB verzije,osim što mi je dva ili tri puta zaštekao čitać otiska,nekakve druge manjkavosti nisam primjetio,sve radi super i brzo,potrošim oko 30% baterije od 8 - 17h,stalno 4g i wifi i sinhr. upaljeni,dosta whatsappa i mailova,10-15 poziva,nešto surfanja,uglavno normalno korištenje,jako zadovoljan baterijom,uređaj je skroz novi i sa novim update-ima će ga još ispeglati,moj također neče u oglasnik,

a što se tiće samsunga i sličnih,mislim da ne bih imao razumjevanja da dam tolike novce a dobijem ovo http://www.digitaltrends.com/mobile/galaxy-s6-problems-and-fixes/

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 22:48 (MarineroxZGB).

2 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jel itko flashao multilanguage rom na RN3 Pro?

Koliko vidim kodno ime za PRO model je kenzo, i vidim bas danas na xiaomi.eu da je dostupna multilanguage verzija ROMa..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
majdo kaže...

Jel itko flashao multilanguage rom na RN3 Pro?

Koliko vidim kodno ime za PRO model je kenzo, i vidim bas danas na xiaomi.eu da je dostupna multilanguage verzija ROMa..

ma da, izaso je? hm, sad sam u dvojbi.. neznam jel ima taj eu rom rrot u sebi jer root mi je jedino sta mi fali na ovoj stable verziji.. proklete reklame nikako maknuti

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Danas cu navjerojatnije naruciti preko ovog linka dark grey

Dosta je skuplje od giztopa al neda mi se cekat 15 dana dok bude dostupan i onda jos najmanje 15 da dode a postoji i jako velika mogucnost da ce i giztop povecat cijene.. Nigdje nije tako jeftin kao kod njih

koliko je trebalo da ga dobijes?

15 godina
babobabo kaže...
maxy0 kaže...

Danas cu navjerojatnije naruciti preko ovog linka dark grey

Dosta je skuplje od giztopa al neda mi se cekat 15 dana dok bude dostupan i onda jos najmanje 15 da dode a postoji i jako velika mogucnost da ce i giztop povecat cijene.. Nigdje nije tako jeftin kao kod njih

koliko je trebalo da ga dobijes?

7 radnih dana cini mi se

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo nakon 24 sata  kratki opis iskustva:

kupio na honorbuy.com, model 3Gb+32Gb, naručio sivi, dobio silver, stiglo za 2 i po dana (iz italije), cost: $220+$40 slanje. Mob nema ništa na kineskom, dapače ima i hr lokalizaciju, dakle sve na hrvatskom, a nijedna MI aplikacija nije predinstalirana.

mobitel divan, velik, brz, jak, hrpa gadgeta, funcionalnosti i bugova :)

jes, hrpe bugova: malo neće na gooole play, 10 min me ignorira pa poslije radi odlično, onda browser neće 5 min da searcha - poslije radi normalno (sve se dogodilo samo jednom, možda se još navikavao na klimu), fingerprint radi odlično, al isto jednom nije htio nakon što sam oprao suđe. Sad... jer vlažan prst bio ili se nagrišpala koža... u svakom slučaju moja preporuka je: ne prati suđe!!

onda: bug s folderom na UI-ju pojavljue se neki "recommended apps" koji onemogućuje select nekih ikona (da se zaobići)

i ne radi automatski brightness.

zaključno-> čudljiv, zeza, ali ništa kritično. ne mogu čak niti reći da su me iživicirali bugovi, nekako mi je simpatično, uglavnom se riješe sami od sebe, a neke sam googlao da vidim kako ih zaobići.

sve u svemo ja sam vrlo vrlo zadovoljan. valjda sam se bojao kinez - mačak u vreći, a ipak dobio vrhunski mobitel koji ima svoje mušice, ali je uglavnom premoćan, zbilja je užitak imati ga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 12:14 (z_zadar).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Da ti auto ovako radi bi li isto rekao:"...ali je uglavnom premoćan, zbilja je užitak imati ga." :)

11 godina

Ja imam kineza ali Letv 1s i nemam stvarno nikakve bugove..

Dosao je sa custom romom i bilo je bugova ali od kad sam stavio njegov stable rom nemam nikakvih problema.

Evo vec tri mjesec mobitel radi savrseno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 13:02 (Dario7).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

da, i od mene preporuka da se stavi stable rom, moze i developer al nikako ostaviti tu skuhanu verziju od trgovaca ukoliko imate bugova... ja imam pro verziju vec 2 mjeseca negdje i niti jedan bug stvarno, bas se sad pokusavam sjetiti i ne mogu naci niti jedan.. eto jedino me malo zivcira, neznam bas jel to bug, je da mi chrome tu i tamo lagga.. kod otvaranja novih tabova i kod skrolanja

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

da, i od mene preporuka da se stavi stable rom, moze i developer al nikako ostaviti tu skuhanu verziju od trgovaca ukoliko imate bugova... ja imam pro verziju vec 2 mjeseca negdje i niti jedan bug stvarno, bas se sad pokusavam sjetiti i ne mogu naci niti jedan.. eto jedino me malo zivcira, neznam bas jel to bug, je da mi chrome tu i tamo lagga.. kod otvaranja novih tabova i kod skrolanja

Zar smo jedini koji se uopce ne zale?! Imam ga vec 20-ak dana, i zaista je savrsen... Takoder imam Stable verziju koja mi je dosla sa mobitelom (jer tada selleri jos niti nisu nista kuhali), i zaista nemam niti jedan bug.

Fingerprint radi neprocjenjivo!

Sad jedino kada cu imat malo vremena, budem ga unlockao, te mu stavio root da se rijesim svih tih odvratnih reklama, ali inace je prva liga!

16 godina
Cadus kaže...
maxy0 kaže...

Zar smo jedini koji se uopce ne zale?! Imam ga vec 20-ak dana, i zaista je savrsen... Takoder imam Stable verziju koja mi je dosla sa mobitelom (jer tada selleri jos niti nisu nista kuhali), i zaista nemam niti jedan bug.

Fingerprint radi neprocjenjivo!

Sad jedino kada cu imat malo vremena, budem ga unlockao, te mu stavio root da se rijesim svih tih odvratnih reklama, ali inace je prva liga!

Isto je i kod mene...

Uvijek su najglasniji oni kojima nešto ne radi, otvori temu za bilo koji mobitel i izgledati će kao da svaki deseti radi normalno, bio to Xiaomi, Samsung ili Apple. Logično je, oni kojima radi rijetko kad nešto pišu, a oni koji imaju problema ih pokušavaju riješiti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
protjeran
Ja ga imam 2mj i 2 dana i sve super sad,osim kaj finger pocel zajebavat (mozda jednom u par dana).

I takoder kaj sam primjetil "zastekale" pixele , na crnom 100% svjetlost..
9 godina
neaktivan
Pozz. Naručio bi note 3 pro i pita me trgovac jel želim sa njegovim romom ili tvornički zapakiran uređaj. E sad posto njegov kuhani ROM nema update uzeo bi zapakiran koji dolazi bez play store. E sada posto im je zaključan bootloader i ne može se lako inst. Adria ili eu ROM., dali je moguće samo skinuti Google instaler apk. i skinuti play store.??? Na meizu to radi bez problema.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Da ,mozes skinut sa mi storea google installer :)
17 godina
z_zadar kaže...
hrpe bugova: malo neće na gooole play, 10 min me ignorira pa poslije radi odlično, onda browser neće 5 min da searcha - poslije radi normalno (sve se dogodilo samo jednom, možda se još navikavao na klimu)

Koji ROM? Riješi si muke i stavi drugi.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
14 godina
matija410 kaže...
Ja ga imam 2mj i 2 dana i sve super sad,osim kaj finger pocel zajebavat (mozda jednom u par dana).

I takoder kaj sam primjetil "zastekale" pixele , na crnom 100% svjetlost..

I ja sam danas rjesio problem sa here mapsom i sad sam napokon u potpunosti zadovoljan s mobitelom :D

(Inace problem je bio u security appu, posto sam blokirao mobilni promet vecini aplikacija, pa tako i here mapsu, to ga je crashalo kad nisam bio spojen na wifi.)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
bok svima,

samo da velim kako je pro verzija 3/32 grey narucena u cetvrtak, danas pogledao i vidio kako sam dobio novi tracking number i dostava se ocekuje sutra, 16.03. u popodnevnim satima :-) :-) :-)
uzeto sa aliexpressa, cijena, prava sitnica, na kraju 280 $.

sad da vidimo kako dela

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Meni stigao RMN3 Pro s Giztopa nakon dugog čekanja, prvi dojmovi odlični. Mob brz u svakodnevnom radu, Google maps radi besprijekorno i glatko uvećava karte (dosad nisam imao tako glatko iskustvo s radom GM-a na mobitelima), igre se isto odlično vrte, Youtube clipovi fantastično oštri i zvuk glasan.

kamera je na prvu dobra i jako oštra, no kad se zumira ili skine na komp i prikaže na 100% fali detalja što mi je čudno obzirom na to da sam u recenzijama oštrinu slike primjećivao kao najveću prednost kamere. Kasnije sam skužio da je po defaultu kvaliteta slike fotkanja standardna, pa ću probat sutra fotkat u visokoj kvaliteti po danjem svjetlu (pri slabom svjetlu ovakve kamere nema smisla testirat jer iako su boje i ekspozicija na mjestu, nema detalja kao na boljim kompaktima ili čak i kamerama na skupljim mobitelima).  Oštrina se iz iskustva može znatno popravit i nadogradnjom softvera.

Gore mi je MIUI 7.1.9.0 stable, čini se ok. Pitanje obzirom da nemam prijašnjeg iskustva s MIUI softverom, da li su podržane buduće OTA nadogradnje kod ove verzije MUIU-a? Koja je razlika između official ROM-a i ovog ROM-a izuzev podržanih jezika? Što je bolja varijanta od ta dva ROM-a?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 20:55 (skyactive).

1 0 hvala 1
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Malo oko romova za note 3 PRO:

- international/multilanguage "kenzo" je maknut sa xiaomi.eu. Sa .eu weba:

"Regarding Mi4S, Mi5, Redmi Note 3 PRO, Redmi 3 and next new devices:
Since MIUI 7.2 Xiaomi added DM-verify protection into the kernel for mentioned devices.. that means, Xiaomi wants to block all community and fansite support for those devices and any custom MIUI builds... (they just forgot where MIUI started)

As usually, communities will have to fight with that protection for those devices which means a lot of new work...
  This is their way how to force more users to use Global ROM which nobody likes at all...
  We will see what will be next... "

- izasao je danas sluzbeni stable global rom. Developer roma jos nema. Trenutna verzija (15.3.2016): Version: V7.1.7.0.LHOMICL (MIUI7)

LINK 

pa klik na Redmi note 3 qualcomm global. U nedostatku bootloadera koji dopusta druge romove, official global je najbolji izbor, uz brisanje/blokanje kineskih aplikacija. Obavezno nadograditi kad dobijete mob, u 95% slucajeva seller prepakira svoj mod sa svim i svacim.

edit - sluzbeni miui global rom sadrzi play store i kakav takav multilanguage.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 22:39 (mcf).

1 0 hvala 1
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

u global verziji će biti i dostupan i hr jezik

eto ja se potrudio pa koga veseli, veseli i mene

MIUI HR TRANSLATOR

10 0 hvala 9
13 godina
MASVA kaže...

u global verziji će biti i dostupan i hr jezik

eto ja se potrudio pa koga veseli, veseli i mene

Nemam ovaj model ali me svejedno veseli ova informacija. Svaka čast! :)

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala na trudu Masva :-)

Eto narode, sada apsolutno nema razloga da ne predjete na official global note 3 pro rom i ocistite tel od bugova i tko zna cega. Bar dok ne izadje (ako izadje) global rom ociscen od kineskih appova, od nekog "izdavaca" sa reputacijom.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dapintar kaže...
bok svima,

samo da velim kako je pro verzija 3/32 grey narucena u cetvrtak, danas pogledao i vidio kako sam dobio novi tracking number i dostava se ocekuje sutra, 16.03. u popodnevnim satima :-) :-) :-)

sad da vidimo kako dela

samo da pohvalim topone prodavaca, mobitel narucen 10.03., dhl dostavio danas, 16.03. u 12:10.

pa da znate kako može i brzo doći :-)

jedini problem je sto sam na poslu i jedva cekam da dodem doma i krenem u istrazivanje

10 godina
neaktivan

ja svoj rmn3 pro još nisam dobio sa giztopa
plačen još 17.01
poslali su mi ga 03.03.
kad god sam ih upitao gdje je moj mobitel rekli su još tjedan dana
tako i sa dostavom rekli su stiže za 5-8 dana
paket je zaglavio u zagrebu još u petak
kontaktirao sam dpd ali izgleda da su oni još nemarniji
odgovorili su da će mi javiti kad se neko pojavi u skladištu i provjeri
a to traje već par dana
ovo je dobra škola , prvi i zadnji put da kupujem na preorder
sutra ću otvoriti spor na paypal ako i za to nije kasno (2 mjeseca)

15 godina
mbuljuba kaže...

plačen još 17.01
poslali su mi ga 03.03.
a to traje već par dana

nije ti kasno za to, imas 180 dana za to, obavezno trazi da ti otvori paket prije potpisa a ako neda onda snimaj sve mobitelom da nebi dobio prazan paket kao ja, ako ne snimas paypal ti u tom slucaju nece pomoc jer potpisao si da si preuzeo a dokazat ne mozes da si dobio prazan  paket i nece ti vratit novce

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

obavezno ću snimiti

ali mislim da upče neće doći , kakve sam sreće

paket iz kine dođe za 5 dana a iz zagreba u osijek ne

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dapintar kaže...
dapintar kaže...
bok svima,

sad da vidimo kako dela

samo da pohvalim topone prodavaca, mobitel narucen 10.03., dhl dostavio danas, 16.03. u 12:10.

pa da znate kako može i brzo doći :-)

jedini problem je sto sam na poslu i jedva cekam da dodem doma i krenem u istrazivanje

Mislim da su putovali zajedno jer je i moj stigao prije sat i pol :-) sve pohvale prodavaču topone.

Nadam se da je sve u paketu jer nisam bio doma kada je stigao paket.

10 godina
neaktivan
mbuljuba kaže...

plačen još 17.01
poslali su mi ga 03.03.
a to traje već par dana

ne kužim gdje je problem, po trackingu si vidio da je u Zagrebu što znači da je kod tebe brzo ako si u nekom drugom gradu u Hr?

meni su pokušali dostaviti u petak, ali kako sam radio to sam propustio, pa su mi bili u ponedjeljak.

Otvorio sam pred kurirom paket ali pametan čovjek već po težini "od oka" skuži da je mob unutra. I mob je bio unutra, tako da ne vjerujem onima koji tvrde da su preuzeli prazan paket. Kurir je rekao da mu šefovi ne daju da se paket otvara prije potpisivanja (jer tako mogu i oni otvarat i uzimat bilo šta iz paketa), ali je rekao da pred njime otvorim paket i logično da je to uz neku snimku dokaz da si preuzeo prazan paket.

kompliciras bezveze.

10 godina
neaktivan
domac5 kaže...
mbuljuba kaže...

plačen još 17.01
poslali su mi ga 03.03.
a to traje već par dana

nije ti kasno za to, imas 180 dana za to, obavezno trazi da ti otvori paket prije potpisa a ako neda onda snimaj sve mobitelom da nebi dobio prazan paket kao ja, ako ne snimas paypal ti u tom slucaju nece pomoc jer potpisao si da si preuzeo a dokazat ne mozes da si dobio prazan  paket i nece ti vratit novce

ljudi, ne možete otvarat prije potpisa. Ne daju šefovi, barem ne DPD-a, što ima smisla donekle jer paket može otvoriti i kurir i upravo tu nastaje problem. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice