kako si ubacio eu rom i koji
Može li mi netko objasniti oko dodatnih davanja sa slike? To je sa Giztopa za Redmi 4 Prime i za prvu opciju je besplatna dostava ali me zbunjuje da li ću morati dodatno platiti carinu ili ne... Da li su dodatna davanja već uračunata u cijenu ili to znači da se mora dodatno platiti?
Može li mi netko objasniti oko dodatnih davanja sa slike? To je sa Giztopa za Redmi 4 Prime i za prvu opciju je besplatna dostava ali me zbunjuje da li ću morati dodatno platiti carinu ili ne... Da li su dodatna davanja već uračunata u cijenu ili to znači da se mora dodatno platiti?
pojavio se global rom za redmi 4 prime
narucio s Grossoshopa danas, s postarinom ispada ( i s iskoristenim kodovima s ove stranice, hvala) oko 1200 kn sta mi je i vise nego povoljno. 32 gb verzija.
stable ili jos uvijek ne?
global nije stable ubacio i za sada je sve ok
stable ili jos uvijek ne?
stable: http://en.miui.com/download-320.html#466
Pitanje: koliko bi trebalo pričekati da mobitel kojeg naručim stigne s tim ROM-om? Neda mi se to flashat samom, ako bas ne moram... Ono dal sad trebaju proć mjeseci da se svi postojeći uređaji po raznim dućanima rasprodaju pa da krenu novi uređaji s global ROM-om ili će to oni sad po defaultu flashat prije nego pošalju? Ima li tko kakva iskustva?
Jel ima hrvatski jezik na tom novom glogal ROM-u.
Banalno pitanje: vrijedi li, odnosno koliko je poželjno uzeti kineski ROM?
Prvi put bih uzeo Xiaomi i to s EU lagera (pretpostavljam da je u igri samo Honorbuy), ali se ne želim opterećivati s flashanjima ili čime već; hoću gotov proizvod out-of-the-box.
Da tražim u tom slučaju samo internacionalnu verziju?
Nema hrvatski jezik.
Ja sam imao neki lijevi rom unutra skinio sam službeni global rom i preko updatera instalirao bez ikakvih problema
Pogledaj rom unutra ako nije eu onda je neki lijevi nema update može raditi super a mogu krenuti problemi.
Global je orginalni rom i uvjek radi najbolje i ima redoviti update
Da li je netko uspio instalirati Global ROM? Bez otključavanja i ostalih komplikacija.. znači službeni rom... Nikako ne prolazi preko updatera.
Koliko sam ja shvatio, ako imaš vendor ROM, dakle neslužbeni ROM kojeg ti je stavio prodavač, onda u tom slučaju ne možeš koristiti onu jednostavnu metodu s updaterom nego moraš flashat taj novi, željeni global ROM malo kompliciranijm metodom (ali koliko vidim dobro je opisana pa ne bi trebalo biti problema). Čini mi se da bi ovo trebale biti upute za flashanje.
Jednom kad staviš official ROM onda ti od tad pa ubuduće funkcionira updater (za neke nove buduće nadogradnje tj. nove verzije tog službenog ROM-a koje se eventualno pojave u budućnosti).
Mislim da to tako funkcionira, ne drži me za riječ 100%...
Gledam uzet ovaj mobitel već neko vrijeme i u biti čekam cijelo vrijeme da se počnu prodavati s global ROM-om. Jel netko zapazio možda do sad ovu rečenicu "the device comes with the official Xiaomi Global ROM and Google Apps pre-installed" na honorbuy-u? Ne mogu se sjetiti jesam li uopće obraćao pažnju na to do sad jer sam čitavo vrijeme čekao da se uređaj pojavi na ovom padajućem izborniku "Xiaomi Global Version" gdje su navedeni uređaji koje prodaju s global ROM-om. Ono što sad ne kužim je dal su ih počeli prodavati ili ne s tim global ROM-om jer sam proičitao tu rečenicu, a vidim da se nije još pojavio na tom padajućem izborniku... Malo kontradiktorno...
E da, sorry, zaboravio sam naglasiti da me i zanima ta Prime verzija. Super, znači to je to... Zahvaljujem!
Evo sa Xperia z3 sam presao na redmi 4 prime. Samo rijeci hvale imam za mob.. Kamera je nesto losija, ali sve ostalo mi je vrh.. Baterija brutala 12 sati SOT u 2 dana
Xiaomi je dobar po performansama jako mobitel, kupio ga prije nekoliko dana.. imam jedan problem, ne dolaze mi whatsapp notifikacije poruka. Ucitaju se tek kada udjem u sami program. Ima li ko slicna iskustva? sve u postavkama je uredno namjesteno ..
Imas tu napisano sta trebas uraditi
http://mob.hr/vodic-kako-natjerati-xiaomi-da-prikazuje-push-obavijesti-miui-8/
ma je sve sam ovo napravio..al ne znam do kada ce durati. sad mi je bila situacija da sam restartao mobitel i onda nista opet nije prepoznavalo ,sve dok se jednom ne udje rucno u aplikaciju odnosno otkljuca ekran.. da cu imat ovakve komplikacije ne bih ga nikad kupio.
Jel Global ROM gore? Meni je moj stigao prije 3 dana s honorbuy-a koji ga šalje s global romom i sve uredno radi. Ako nemaš global ROM obavezno ga flashaj...
E da, koji si uzeo? Redmi 4 ili Redmi 4 Prime? Ja sam uzeo Prime