Xiaomi redmi 4

poruka: 303
|
čitano: 91.135
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi redmi 4

bolji je u većini stvari osim baterije i možda čvrstoće što po meni nije zanemarivo. 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi redmi 4
@jalsavni - pokušaj kroz app battery saver isključiti na tim aplikacijama isključiti uštedu (postavi No restriction).
8 godina
Hvala na savjetu, budem probao!
13 godina
Xiaomi redmi 4

Je li netko narucivao s GearBest te kakva je situacija s carinom? Trenutno imaju akciju 3GB RAM/32 storage za 144€ + 12,5€ za shipping - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam sve svoje xiaomie naručio preko aliexpresa od top one... Redmi note 3, redmi note 4 i evo sad redmi 4 koji je tek došao u uk.... 1350kn s dostavom... Naručen 18.12. doći će za 3 dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ako stvarno nema carine to je onda super ponuda jer na top one sa dhl postarinom nejde ispod 1400 kn.. pa nije bas isplativo s obzirom da je mi5 samo 500 kn skuplji a miran si duze vrijeme
16 godina
moderator

Plaća se 25% PDV + carinski troškovi

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
15 godina
neaktivan
Zna li tko jel kamera na redmi 4a i na redmi 4 prime ista? Imao sam priliku isprobati redmi 4a i kamera je poprilicno losa..

0 0 hvala 0
11 godina
Danas mi stigao redmi 4 3/32 prime s snapdragonom.
Evo i slika s njim. Pa procjenite kvalitetu... Malo je oblačno vrijeme.
11 godina
Loše su slike na bugu... Evo link
http://imgur.com/a/NTy5V
15 godina
Xiaomi redmi 4

super slike.. jesi morao davati dodatno carinu?

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
9 godina

Slike su OK. Samo mi je loša ova sa mandarinom. Jesi li smanjivao rezoluciju slika ili mu baš fali oštrine? Jedva se vide konture voća, skroz je nejasna granica...

11 godina
Loše su slike na bugu.... Usporedi s ovima s imgura... Tamo nisam uplodao naranču... Oko 190$ s dostavom. Ništa carina ni pdv. Top one s aliexpresa. Sad su digli cijenu na 200$ plus dostava pa sam naručio i bratu još jedan s honorbuya. 181$ s dostavom kazu salju iz eu doći ce za oko tjedan dana. Nisam nikad uzeo s honorbuya prije. Meni čak i drazi od mog rn4... Sad mi je note nekako prevelik.
15 godina
daj nam jos neke nocne sa hdr-om i bez njega
11 godina
Evo par noćnih.... Ista lokacija
http://imgur.com/a/KKu04
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ma joj cist oke je kamera, pogotovo za tu cijenu.. mislim da cu ipak redmi 4 uzet, ne znam sta su svi po youtube recenzijama toliku frku digli kako kamera ne valja po mraku, f.2/2 ovo ono.. bar se ne rasipa svijetlost od lampi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi redmi 4

jel netko kupovao sa ove stranice? cini mi se ok cijena.

https://www.giztop.com/xiaomi-redmi-4-prime.html

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi redmi 4

Na kraju sam narucio preko honorbuy za €181,23 sa shippingom. Nije mi se dalo zezati sa gearbestom i mogucom carinom, a na topone su cijenu digli u 2 dana za 100€ te je sada €244 plus shipping!

Kako ce ovo biti prvi xiaomi mobitel koji ce mi proci kroz ruke, sto je potrebno napraviti po pitanju ROM-a, staviti novi, ostaviti ovaj s kojim dolazi..? Cuo sam da se prije trebalo registrirati na xiaomi stranici ako si zelio unlockati bootloader i rootati mobitel - je li to jos uvijek tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi redmi 4

Da li ovaj Xiaomi Redmi 4 Prime ima hrvatski izbornik? Trebam za punicu uzeti mobitel i čini mi se dobra ponuda za 159$ pogotovo što piše da je sa EU skladišta tako da ne bi trebalo biti dodatnih davanja.

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Scorp21 kaže...

Da li ovaj Xiaomi Redmi 4 Prime ima hrvatski izbornik? Trebam za punicu uzeti mobitel i čini mi se dobra ponuda za 159$ pogotovo što piše da je sa EU skladišta tako da ne bi trebalo biti dodatnih davanja.

Haha, tocno tako sam i ja - za punicu =)

Pise dolje na stranici da ima HR jezik.

11 godina
Ja sam ga jučer naručio, svakako iskoristiti voucher SMART5 (-5€) :)
16 godina
Xiaomi redmi 4

Stavio sam na Honorbuy Redmi 4 Prime u košaricu i vidim da je poštarina 34$ što mi je nekako previše. Vidim da je i ovdje ponuđen mobitel po pristojnoj cijeni ali ne znam kakvo je stanje sa carinom i sl. U Neutrino mobile je Redmi 3s za 1199 kn sa 2 godine garancije ali u zagradi pište enleski meni, a kako je mobitel za punicu koja ne zna engleski to bi stvaralo problem. Da li se može kako staviti hr meni? Do sada se sa Xiaomi nisam sustretao tako da bih molio pomoć...

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Giztop je ok trgovina, ja sam u ovoj godini kupio nekoliko mobitela od njih, nije bilo carine i stigli su za oko dva i pol do tri tjedna.

0 0 hvala 0
15 godina
Je da, najbolji su dok se ne desi problem a onda te vise ne poznaju.. ja sam narucio prosle god redmi note 3 i kako dpd to dostavlja gamad su negdje u skladistu razrezala paket i uzeli mobitel a ostavili kutiju i sve ostalo i sve to samo obljepili dpd ljepljivom trakom, meni dosao nekako lagan paket ali nisam obracao paznju nego odmah potpisao dostavljacu da sam preuzeo i kad sam otvorio sve je unutra osim mobitela, pa onda frka, koga kod zoves svi se prave glupi i prebacuju odgovornost s jednih na druge, giztop je odgovarao na mailove svaka 4 dana i ja popizdim i otvorim dispute na paypalu i prijavim sve i ovi iz dpd-a kazu da giztop mora pokrenuti case jer su oni posaljitelji paketa no naravno giztop kaze da ja moram to pokrenuti, znaci nisam mogao nista jer nisam ja posaljitelj paketa.. nakon toga svega paypal je odlucio u korist giztopa i ja sam popusio 1300 kn i ostao bez mobitela, netko se fino pocastio na moj racun.. iz inata ne bih vise nikad nista kupio od tih govana iz giztopa al vjerujem da ni ostali web shopovi nebi bili nista bolji
13 godina
Xiaomi redmi 4

Nasao sam na stranici http://xiaomiadvices.com/root-redmi-4/ da nije potrebno unlockati bootloader kako bi se rootao Redmi prime 4. Zelim ga rootati radi titanium backupa, xposed frameworka + AdAway, pa bih molio da mi netko odgovori jesu li moje pretpostavke tocne:

1. ovaj tip rootanja doista ne treba otkljucani bootloader te ne brise podatke?

2. OTA update ce normalno raditi kao i prije?

3. otkljucavanje bootloadera je portebno samo ukoliko bih zelio staviti neki drugi ROM (ne xiaomi)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

probao taj root ali neće da ga instalira a nema još službeni rom za redmi 4 prime

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Dal je Redmi 4 PRO i Redmi 4 Prime jedan te isti mobitel ili su to 2 različita mobitela? Ako su različiti u čemu je razlika?

Npr. na GSMAreni se uopće ne spominje PRO nego samo Prime, a na nekim drugim se spominje i Pro verzija... Ovdje isto u ovoj temi u prvom postu se spominje Prime, ali ne i Pro...

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Jedan te isti, samo ih zovu različito (pojma nemam zašto)...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
13 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

E super. Zahvaljujem na odgovoru!

Još samo jedno pitanje, taj global ROM koji se toliko čeka... šta će se s njim poboljšat? Dal je stvar samo u jeziku (ako sam dobro shvatio u trenutnom ROM-u su samo kineski i engleski) jer ako je samo to u pitanju onda me taj global ROM ne zanima jer mi se ionako smuči od HR prijevoda sučelja - i odkad koristim računala oduvijek sve držim na EN...

0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam na eu Romu.... Shvatio sam da na global romu ne mozes obrisati većinu Google apks a na kineskom ne možete obrisati neke kineske apk. To je razlika. Kineski mi smetao zbog kineskih znakova u dial padu i apk za muziku.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice