bolji je u većini stvari osim baterije i možda čvrstoće što po meni nije zanemarivo.

bolji je u većini stvari osim baterije i možda čvrstoće što po meni nije zanemarivo.
Je li netko narucivao s GearBest te kakva je situacija s carinom? Trenutno imaju akciju 3GB RAM/32 storage za 144€ + 12,5€ za shipping - http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html
Plaća se 25% PDV + carinski troškovi
super slike.. jesi morao davati dodatno carinu?
Slike su OK. Samo mi je loša ova sa mandarinom. Jesi li smanjivao rezoluciju slika ili mu baš fali oštrine? Jedva se vide konture voća, skroz je nejasna granica...
jel netko kupovao sa ove stranice? cini mi se ok cijena.
Na kraju sam narucio preko honorbuy za €181,23 sa shippingom. Nije mi se dalo zezati sa gearbestom i mogucom carinom, a na topone su cijenu digli u 2 dana za 100€ te je sada €244 plus shipping!
Kako ce ovo biti prvi xiaomi mobitel koji ce mi proci kroz ruke, sto je potrebno napraviti po pitanju ROM-a, staviti novi, ostaviti ovaj s kojim dolazi..? Cuo sam da se prije trebalo registrirati na xiaomi stranici ako si zelio unlockati bootloader i rootati mobitel - je li to jos uvijek tako?
Da li ovaj Xiaomi Redmi 4 Prime ima hrvatski izbornik? Trebam za punicu uzeti mobitel i čini mi se dobra ponuda za 159$ pogotovo što piše da je sa EU skladišta tako da ne bi trebalo biti dodatnih davanja.
Da li ovaj Xiaomi Redmi 4 Prime ima hrvatski izbornik? Trebam za punicu uzeti mobitel i čini mi se dobra ponuda za 159$ pogotovo što piše da je sa EU skladišta tako da ne bi trebalo biti dodatnih davanja.
Haha, tocno tako sam i ja - za punicu =)
Pise dolje na stranici da ima HR jezik.
Stavio sam na Honorbuy Redmi 4 Prime u košaricu i vidim da je poštarina 34$ što mi je nekako previše. Vidim da je i ovdje ponuđen mobitel po pristojnoj cijeni ali ne znam kakvo je stanje sa carinom i sl. U Neutrino mobile je Redmi 3s za 1199 kn sa 2 godine garancije ali u zagradi pište enleski meni, a kako je mobitel za punicu koja ne zna engleski to bi stvaralo problem. Da li se može kako staviti hr meni? Do sada se sa Xiaomi nisam sustretao tako da bih molio pomoć...
Giztop je ok trgovina, ja sam u ovoj godini kupio nekoliko mobitela od njih, nije bilo carine i stigli su za oko dva i pol do tri tjedna.
Nasao sam na stranici http://xiaomiadvices.com/root-redmi-4/ da nije potrebno unlockati bootloader kako bi se rootao Redmi prime 4. Zelim ga rootati radi titanium backupa, xposed frameworka + AdAway, pa bih molio da mi netko odgovori jesu li moje pretpostavke tocne:
1. ovaj tip rootanja doista ne treba otkljucani bootloader te ne brise podatke?
2. OTA update ce normalno raditi kao i prije?
3. otkljucavanje bootloadera je portebno samo ukoliko bih zelio staviti neki drugi ROM (ne xiaomi)?
probao taj root ali neće da ga instalira a nema još službeni rom za redmi 4 prime
Dal je Redmi 4 PRO i Redmi 4 Prime jedan te isti mobitel ili su to 2 različita mobitela? Ako su različiti u čemu je razlika?
Npr. na GSMAreni se uopće ne spominje PRO nego samo Prime, a na nekim drugim se spominje i Pro verzija... Ovdje isto u ovoj temi u prvom postu se spominje Prime, ali ne i Pro...
Jedan te isti, samo ih zovu različito (pojma nemam zašto)...
E super. Zahvaljujem na odgovoru!
Još samo jedno pitanje, taj global ROM koji se toliko čeka... šta će se s njim poboljšat? Dal je stvar samo u jeziku (ako sam dobro shvatio u trenutnom ROM-u su samo kineski i engleski) jer ako je samo to u pitanju onda me taj global ROM ne zanima jer mi se ionako smuči od HR prijevoda sučelja - i odkad koristim računala oduvijek sve držim na EN...