Xiaomi redmi 4

poruka: 303
|
čitano: 91.128
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

kako si ubacio eu rom i koji

0 1 hvala 0
16 godina
Xiaomi redmi 4

Može li mi netko objasniti oko dodatnih davanja sa slike? To je sa Giztopa za Redmi 4 Prime i za prvu opciju je besplatna dostava ali me zbunjuje da li ću morati dodatno platiti carinu ili ne... Da li su dodatna davanja već uračunata u cijenu ili to znači da se mora dodatno platiti?

FC Bayern Munchen
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 23:38 (Scorp21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi redmi 4
Scorp21 kaže...

Može li mi netko objasniti oko dodatnih davanja sa slike? To je sa Giztopa za Redmi 4 Prime i za prvu opciju je besplatna dostava ali me zbunjuje da li ću morati dodatno platiti carinu ili ne... Da li su dodatna davanja već uračunata u cijenu ili to znači da se mora dodatno platiti?

https://www.giztop.com/shipping/ evo ga

11 godina
Ma rom je od honor buya... Ima hrv. Zasad nema problema. Ako bude... Stavit cu s Xiaomi.eu vidim da ima weekly i twrp.
11 godina
Ma rom je od honor buya... Ima hrv. Zasad nema problema. Ako bude... Stavit cu s Xiaomi.eu vidim da ima weekly i twrp.
9 godina
Nez kakav je to root jer mi ne otvara.. Ja na rn3 rootam tak da flasham temp twrp iz fastboota(bootloader treba bit otkljucan) i onda iz temp twrpa instaliram supersu zip, s gplaya skinem supersu... Root je gore, twrpa nema jer ga svaki put treba s kompom iz fastboota. A ota ima ako se prethodno makne root iz supersu aplikacije, i svakim updateom se treba ponovo rootat
14 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

pojavio se global rom za redmi 4 prime

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jeli neko instalirao novi room na redmi 4 prime

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi redmi 4

narucio s Grossoshopa danas, s postarinom ispada ( i s iskoristenim kodovima s ove stranice, hvala) oko 1200 kn sta mi je i vise nego povoljno. 32 gb verzija.

Samo rokaj!

2 0 hvala 0
13 godina
payo kaže...

stable ili jos uvijek ne?

14 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

global nije stable ubacio i za sada je sve ok

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kerum kaže...
payo kaže...

stable ili jos uvijek ne?

stable: http://en.miui.com/download-320.html#466

Pitanje: koliko bi trebalo pričekati da mobitel kojeg naručim stigne s tim ROM-om? Neda mi se to flashat samom, ako bas ne moram... Ono dal sad trebaju proć mjeseci da se svi postojeći uređaji po raznim dućanima rasprodaju pa da krenu novi uređaji s global ROM-om ili će to oni sad po defaultu flashat prije nego pošalju? Ima li tko kakva iskustva?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 1:10 (blab).
10 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Jel ima hrvatski jezik na tom novom glogal ROM-u.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Banalno pitanje: vrijedi li, odnosno koliko je poželjno uzeti kineski ROM?

Prvi put bih uzeo Xiaomi i to s EU lagera (pretpostavljam da je u igri samo Honorbuy), ali se ne želim opterećivati s flashanjima ili čime već; hoću gotov proizvod out-of-the-box.

Da tražim u tom slučaju samo internacionalnu verziju?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Nema hrvatski jezik.

Ja sam imao neki lijevi rom unutra skinio sam službeni global rom i preko updatera instalirao bez ikakvih problema

0 0 hvala 0
15 godina
cek znaci global rom nema hrv? koja je onda svrha tog roma, sto je bolje na njemu u odnosu na kineski?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi redmi 4

Meni je danas za punicu stigao Redmi 4 sa Honorbuy-a (link). Ima hrvatski jezik i mobitel je za tu cijenu odličan. 

FC Bayern Munchen
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Pogledaj rom unutra ako nije eu onda je neki lijevi nema update može raditi super a mogu krenuti problemi.

Global je orginalni rom i uvjek radi najbolje i ima redoviti update

0 0 hvala 0
15 godina
jel dobro hvata wifi redmi 4 prime? jel mu domet nesto manji nego na ostalim mobitelima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi redmi 4

Da li je netko uspio instalirati Global ROM? Bez otključavanja i ostalih komplikacija.. znači službeni rom... Nikako ne prolazi preko updatera.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Koliko sam ja shvatio, ako imaš vendor ROM, dakle neslužbeni ROM kojeg ti je stavio prodavač, onda u tom slučaju ne možeš koristiti onu jednostavnu metodu s updaterom nego moraš flashat taj novi, željeni global ROM malo kompliciranijm metodom (ali koliko vidim dobro je opisana pa ne bi trebalo biti problema). Čini mi se da bi ovo trebale biti upute za flashanje.

Jednom kad staviš official ROM onda ti od tad pa ubuduće funkcionira updater (za neke nove buduće nadogradnje tj. nove verzije tog službenog ROM-a koje se eventualno pojave u budućnosti).

Mislim da to tako funkcionira, ne drži me za riječ 100%...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2017 20:52 (blab).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Gledam uzet ovaj mobitel već neko vrijeme i u biti čekam cijelo vrijeme da se počnu prodavati s global ROM-om. Jel netko zapazio možda do sad ovu rečenicu "the device comes with the official Xiaomi Global ROM and Google Apps pre-installed" na honorbuy-u? Ne mogu se sjetiti jesam li uopće obraćao pažnju na to do sad jer sam čitavo vrijeme čekao da se uređaj pojavi na ovom padajućem izborniku "Xiaomi Global Version" gdje su navedeni uređaji koje prodaju s global ROM-om. Ono što sad ne kužim je dal su ih počeli prodavati ili ne s tim global ROM-om jer sam proičitao tu rečenicu, a vidim da se nije još pojavio na tom padajućem izborniku... Malo kontradiktorno...

0 0 hvala 0
11 godina
Redmi 4 prime ima global dok onaj 2gb/16gb nema. Lp :)
13 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

E da, sorry, zaboravio sam naglasiti da me i zanima ta Prime verzija. Super, znači to je to... Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Xiaomi redmi 4

Evo sa Xperia z3 sam presao na redmi 4 prime. Samo rijeci hvale imam za mob.. Kamera je nesto losija, ali sve ostalo mi je vrh.. Baterija brutala 12 sati SOT u 2 dana

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi redmi 4

Xiaomi je dobar po performansama jako mobitel, kupio ga prije nekoliko dana.. imam jedan problem, ne dolaze mi whatsapp notifikacije poruka. Ucitaju se tek kada udjem u sami program. Ima li ko slicna iskustva? sve u postavkama je uredno namjesteno ..

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
15 godina
Xiaomi redmi 4

ma je sve sam ovo napravio..al ne znam do kada ce durati. sad mi je bila situacija da sam restartao mobitel i onda nista opet nije prepoznavalo ,sve dok se jednom ne udje rucno u aplikaciju odnosno otkljuca ekran.. da cu imat ovakve komplikacije ne bih ga nikad kupio.

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi redmi 4

Jel Global ROM gore? Meni je moj stigao prije 3 dana s honorbuy-a koji ga šalje s global romom i sve uredno radi. Ako nemaš global ROM obavezno ga flashaj...

E da, koji si uzeo? Redmi 4 ili Redmi 4 Prime? Ja sam uzeo Prime

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 14:29 (blab).

0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam u dilemi, na grossoshopu uz popuste crni redmi 4 prime dode skoro 1500 kn a bijeli Mi5 cca 2000...ne znam jel se isplati dat 500 kn vise jer muci me kamera na redmiju koju nitko ne hvali, a volio bi imat malo bolju kameru.. druga opcija je giztop na kojem je redmi oko 1250 kn a Mi5 imaju cak i crni za cca 2100 a ostale boje tu negdje oko 1950..sto bi vi na mom mjestu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice