Xiaomi Mi Note 3

poruka: 1.127
|
čitano: 312.147
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Xiaomi Mi Note 3
Al tu uvijek neki trolleri iz Bosne ulete, već ih je par banirano, osim ak se jedan te isti stalno ne vraća. Jebote pratim sa strane ovu temu i zadnjih 5 stranica otkad je ovaj uletio sve se vrti u krug. Aj daj mi taj mi note 3 i ja ti dam s7 sa još 20 mjeseci garancije.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
maks0806 kaže...
Jedna je stvar iskrenost, a drugo trolanje

Nekolicini je suprotno mišljenje uvijek trollanje. Niste naučili da netko može imati mišljenje SUPROTNO vašemu i da je to posve normalna situacija. On kaže svoje, vi svoje i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 15:12 (ridealong).
11 godina
neaktivan
Ja nisam iz Bosne, vec iz CG.
A sto se tice ovoga ja sam samo iskreno iznio svoje misljenje, tu sam na forumu 3 godine i nikad nije bilo problema, uvjek postujem pravila i sve.
Ali se po vama ne smije iznjeti misljenje?
Ja sam samo rekao i cinjenica je mob je odlican ali za mene ima tri mane preko kojih ne mogu preci, da li je to do mene ili do moba ne znam a sve ostalo je odlicno.
I kazem da je za mene bolje uzeti tipa S6 i S7 i sta je tu lose, neshvaljivo mi je da neko pored S7 ajde S6 je stariji mada ni on nije daleko slabiji od S7, sve je to isti kalup uz nadogradnju soc-a, kamere i nekih sitnica, sta ne?
A ovo sto se tice razlike izmedju mi note 3 i mi6 ja nisam rekao iz licnog misljenja vec sam citao po miui forumu sta je jedan moderator pisao. I kada sam uporedjivao mi6 u odnosu na moj nije imao bljed ekran i trzanja.
Evo dok promjenim rom pa cemo vidjeti hoce li se sta popraviti, cekam unlock bootloadera prije par dana sam apply jos nema nista.
[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
8 godina
protjeran
blackeagle29 kaže...
Cekaj, a tko ovdje namece svoje misljenje kao jedino ispravno? Kraj 10 drugih ljudi koji koriste isti mob? Cim neko pita o mobu, ovaj ga popljuje, ko tu onda namece svoje misljenje.

Pročitaj poruku, u sebi se složi ili ne složi s napisanim i gotovo. Ako uđeš u raspravu, onda pokušaj biti konstruktivan kako bi pomogao svima, a ne da bi kontrirao samo jednoj osobi. Ako se čovjek ne složi s time, ne odgovaraj dalje i kraj priče. Neće ni on vječno pisati poruke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 15:13 (ridealong).
8 godina
protjeran
2dulle kaže...

A sto se tice ovoga ja sam samo iskreno iznio svoje misljenje, tu sam na forumu 3 godine i nikad nije bilo problema, uvjek postujem pravila i sve.

Napisao si svoje mišljenje, dobio odgovore i sada stani. Nitko od vas neće promijeniti svoje mišljenje, samo ćete se i dalje natezati dok netko konačno ne odustane. A do tada će se tema napuniti beskorisnim komentarima.

7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

tako je Roki moj,neće tebi nitko govorit kako ćeš ti pisat po forumima :D :D :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
2dulle kaže...
Ja nisam iz Bosne, vec iz CG.
Ja sam samo rekao i cinjenica je mob je odlican ali za mene ima tri mane preko kojih ne mogu preci, da li je to do mene ili do moba ne znam a sve ostalo je odlicno.
I kazem da je za mene bolje uzeti tipa S6 i S7 i sta je tu lose, neshvaljivo mi je da neko pored S7 ajde S6 je stariji mada ni on nije daleko slabiji od S7, sve je to isti kalup uz nadogradnju soc-a, kamere i nekih sitnica, sta ne?
A ovo sto se tice razlike izmedju mi note 3 i mi6 ja nisam rekao iz licnog misljenja vec sam citao po miui forumu sta je jedan moderator pisao. I kada sam uporedjivao mi6 u odnosu na moj nije imao bljed ekran i trzanja.
Evo dok promjenim rom pa cemo vidjeti hoce li se sta popraviti, cekam unlock bootloadera prije par dana sam apply jos nema nista.

Ali trubiš jedno te isto već 5 stranica. Jednostavno ga prodaj ako imaš prilike. Da meni neko dođe i ponudi 2400 za mog S7, dao bi ga istog trena i vjerojatno uzeo Mi Note 3. Ne podnosim Samsung i svejedno sam ga uzeo, recimo to tako privremeno dok ne nađem nešto bolje, al evo već nakon 3-4 mjeseca mi ga je pun k. Al opet ne trubim u S7 temi o njegovim manama. Čak mi je i žao kaj nisam uzeo Mi Note 3, još bi i uštedio 500-ak kn. Al vjerujem da bi mi bolje sjeo od ovih šugavih zakrivljenih samsungovih ekrana i loše do osrednje baterije.

9 godina
Bolje ti procitaj zadnjih par stranica pa ces vidjet da on gura kontru svima, a ne da pise nes konstruktivno. Vec neko vrijeme govori kak ce napravit 5 stvari, izmedu ostalog i prodat mob, a i snimit probleme pa nikak da se dogodi. Po njemu su i sve recenzije "sponzorirane".

Dulle a jel si cital razlike izmedu s6 i s7? Najbolje nadi onda nekog s istim mobitelom za usporedbu. Jel tak tesko skuzit da je moguce da mob ima tvornicku gresku? Na to si trebal biti spreman kad si narucival. Cital sam tvoje prve postove sad. Jel samo ekran steka ili cijeli mob? Pustis lijepo neke pjesme i probas normalno surfati. Jel samo ekran zasteka ili i pjesma? Moguce da je u ekranu greska, s obzirom na to da nekad treba dugo da se upali i na to da nekad kasni za tvojim prstima. Tvoji svi problemi (osim zvuka) su povezani na neki nacin s ekranom?
11 godina
neaktivan
jeste sa ekranom, o tome pricam telefon je brz i sve otvara brzo e sada da li je ovo do ekrana sto nekad trza i koci slika to ne znam, moguce. Ne koci video ili tako nesto vec kada se skroluje na dole na webu i u meinijima i kada se ukljucuje treba mu dosta da dodje sebi, stoji na lockscreen sa pinom ja ga kucam tek poslje par sekundi odreaguje i onda radi dobro sem tih povremenih trzaja koji mene licno nerviraju.
[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Po tvom zadnjem postu da se zaključiti da imaš mob sa greškom

I to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
To je svima valjda jasno...zali boze toliko stranica spama.
Sretno s prodajom defektnog Note 3.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 16:26 (ocean77).

0 0 hvala 0
9 godina
Ne nego pises stalno da mob steka. Kaj moram bit j*beni vidoviti milan i imati magicnu kuglu da skuzimo u cemu je problem kad ne znas dobro objasnit?

Znaci defektan ekran. Salji nazad i trazi pare ili da salju drugi mob. Ne moras ni cekati otkljucavanje bootloadera po tomu, s obzirom da video i zvuk ne stekaju, nego kasni za prstima.
10 godina
Xiaomi Mi Note 3

a mozda je samo potrebno skinuti foliju s ekrana  

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jao vidis to sam zaboravio moram to pokusati
14 godina
neaktivan
2dulle kaže...

1. Da li ste telefon dobili u vakum pakovanju ili samo u kutiji kao ja?

ako se vratimo na njegov prvi post otkakao je telefon u njegovim rukama

bit ce da u tocki 1. lezi problem, jel moguce da su mu sa geekbuya uvalili nesto sto je vec netko vratio npr?

zast bi bila folija skidana, ne vjerujem da su mu na carini skidali foliju sa kutije da vide kako izgleda mi note 3

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 18:38 (16OR).
14 godina
neaktivan
2dulle kaže...
Jao vidis to sam zaboravio moram to pokusati

e sad ga i ti jebes :P

dosad si se cinio ozbiljan, pa i ovaj odg shvacam ozbiljno, pitam se kad vec nisi dobio vakumiranu kutiju da li si dobio na mobu sto na ekranu sto na poleđini original mat folije, plus malu alu foliju preko kamera i blica

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 18:48 (16OR).
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Uvijek vam otvaraju mobitele iz original pakiranja da provjere rade li, odnosno samo ga bootaju, provjere rade li sve i onda naprave factory reset čisto da sebe ograde da krajnji kupac ne dobije "ciglu".

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Uvijek vam otvaraju mobitele iz original pakiranja da provjere rade li, odnosno samo ga bootaju, provjere rade li sve i onda naprave factory reset čisto da sebe ograde da krajnji kupac ne dobije "ciglu".

na geekbuyu il govoris opcenito, meni sa honorbuya je dosao vakumiran, isto tako curin RN4 kupljen u neutrinu je bio vakumiran 

13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Ne znam više iz kojeg sam zadnjeg shopa uzeo (honorbuy ili solutionshop nisam više siguran), ali mi je došlo bez vakuma.

Znam da je bilo slučajeva u prošlosti di su korisnici brickali mobitel i onda unutar tjedan dana reklamirali kao da im je došao tako sa "tvorničkom greškom" pa pokušavali nasamariti prodavača.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Malo se salim, posto je stvarno duhovit kolega.
Dobio sam telefon sa folijama koje sam naravno odmah skinuo, kutija nije bila u vakum pakovanju dok sam gledao kod nekih recenzija da dolazi.
Pa sam zato pitao da oni nisu sta cackali sa njime, nisu na carini otvarali sigurno jer paket u kojem je stigao telefon nema tragova otvaranja, kod nas ako otvaranju obljepe paket sa trakom "posta carinjenja".
A ocito da sam dobio defektni model, nego smo trebali od pocetka zakljuciti, neki me nisu shvatili ozbiljno ili su mislili da je to do mene.
Iskreno se izvinjavam svima kojima sam rekao da lazu i preuvelicavaju, ogigledno da je mob defektivan.
Poslao sam im mail, cekam da vidim sta ce odgovoriti ali ne pise mi se dobro, slanje je dosta skupo + opet cekanje mjesec-dva i carina.
9 godina
Naravno da te nitko nije shvatio ozbiljno kad se sve moralo izvlaciti iz tebe. Da nisam toliko gluposti ispitao, tko zna do kad bi raspravljali.

Prodavaci znaju na brzinu pregledati mob, kao sto je i napisano, upale, probaju mozda 2-3 klika po ekranu i ugase, di bi bili da isprobavaju detaljno svaki mob :D neki znaju vakumirano poslati, a honorbuy je znao stavljati xiaomi.eu rom, misljm da vise ne rade to.
10 godina
neaktivan
@2dulle
Evo da se i ja ukljucim, ovo sto si spominjao da ti ekran slabo prati prst, ne mogu se sjetiti na kojem, ali na nekom od xiaomi mobitela koje sam imao (ili bivsi mi5 ili redmi note 3 pro) mi se to dogodilo i kad sam se prebacio na xiaomi eu ili bilo koji custom rom je problem bio rijesen. Sto se tice zvuka na zvucnik ja mislim da je blesavo ocekivati na bilo kojem osim na pixelima dobar zvuk... Moj mi5 isto ima jadan zvuk na zvucnik ali tko uopce koristi mobitel ko zvucnik?
Ugl, ja bih dao mobitelu jos jednu sansu prije nego ga prodam ili vratim jer lineageos ima dosta napredne kontrole boje i dosta je brzi, mozda uspijes rijesiti neke od problema tako.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Ma ne znam, evo ja trenutno koristim Mi6, i stvarno nema neke razlike u ekranima sto se kvalitete tiče. Budem se poigrao jedan dan vise sa Mi6 vs mi note 3, ali razliku u brzini još moram dozivjeti. Zanima me prvenstveno koliko je bolja kamera na Mi note 3, jer ova na Mi6 je stvarno dobra

Hearthstone: Maks0806#2960
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 23:50 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Dečki, jedno pitanje- ako kupim mob bez HR izbornika da li se šta mijenja ili šteti mobu ako se ubaci xiaomi.eu rom? Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
13 godina
Ivšan kaže...

Dečki, jedno pitanje- ako kupim mob bez HR izbornika da li se šta mijenja ili šteti mobu ako se ubaci xiaomi.eu rom? Hvala unaprijed!

Iz mog iskustva, da. Buggovito je, neoptimizirano i sporo. Izbacim ga čim imam priliku na kineski ili global. Ionako koristim engleski na mobu jer mi je hrv abominacija za koristiti na kompu/mobu. Međutim global ima hrv sada pa nemaš brige

9 godina
Xiaomi.eu rom bugovit? Je nesluzbeni, ali je ocito kvalitetan, s obzirom da uvoznik za europu dozvoljava taj rom na mobitelima bez ponistavanja garancije(bar tak pise). A po cemu je bugovit s obzirom da oni malo preprace kineski rom?
8 godina
neaktivan

S obzirom da nisam to nikada radio možeš li molim te staviti neki link kako to skinuti? Hvala ti unaprijed!

13 godina
blackeagle29 kaže...
Xiaomi.eu rom bugovit? Je nesluzbeni, ali je ocito kvalitetan, s obzirom da uvoznik za europu dozvoljava taj rom na mobitelima bez ponistavanja garancije(bar tak pise). A po cemu je bugovit s obzirom da oni malo preprace kineski rom?

Konkretno Na redmi note 4: Led obavijest divlja, tu i tamo restart, multitasking buggovit, notifikacije su lutrija hoće li ikad stići. Baterija koma

Mi6: Radi primjetno lošije i zbaganije od stable ili beta roma, Mi6 mi je imao 155k na antutu sa eu roomom, 210k sa globalnim/kineskim, Baterija znatno lošija

Može se staviti, ali nemaš nadogradnje nikakve sa njega na noviji softver, i ima problema svakakvih. Nije kvalitetan niti testiran, te preporučam da se makne čim se može

Imaš aplikaciju updater na svom xiaomi mobu. Skineš zip tu: http://en.miui.com/download-336.html , preko updatera ga nađeš na mobu i voila!

8 godina
neaktivan

Aha, hvala na savjetu! Dobro je zato pitati. Kupio bi ovih dana xiaomi mi je 2s jer sam skupio novce, a opet, nebi htio prokockati za probleme.

13 godina
Ma ne bi trebao. Ako koristiš engleski jezik na mobu, china rom je ok. A uvijek lako to sve prebaciš na željeni, tako da bez brige :)
Community je jak po tom pitanju, i ima dosta informacija i tutoriala na internetu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice