Xiaomi Mi Note 3

poruka: 1.127
|
čitano: 312.403
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Tako je, samo uzmi taj EU Warehouse s DHL shippingom i to je to, dolazi model sa 6GB RAM-a.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Prijavih se za unlock bootloadera, koliko se čeka odgovor

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Obično traje nekoliko dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

A koliko se treba čekati za unlock bootloadera? 72h ili 360h?

Za Redmi 5 sam čekao 360h...

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Nisam siguran koliko sada traje binding time i zašto su to mijenjali pošto do sada nikada nisam dobio konkretan odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: Xiaomi Mi Note 3
Evo kod žene stavio Xiaomi.eu stable verzija i Gcam laganini. Puno bolje slike su na Gcam jednostavno. Nova launcher sad je to to.

72h je vrijeme čekanja za bootloader.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Koju verziju GCam si stavio gore?

Ja sam isprobao par dana, da uistinu daje lijepe HDR fotografije i selfije ALI nedostaje mi ono što svakodnevno koristim a to je telephoto lens i full manual mode.

Kad bi stock GCam imao full manual mode jao pa gdje bi bio kraj, ovako long exposure mogu zaboraviti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Nisam nikad prčkao po mobu, romovima i rootao, jel se može rootati i staviti gcam, a da ostane global rom koji imam

A kamera mi je bitna da je point and shoot, a ne da diram po postavkama

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Koju verziju GCam si stavio gore?

Ja sam isprobao par dana, da uistinu daje lijepe HDR fotografije i selfije ALI nedostaje mi ono što svakodnevno koristim a to je telephoto lens i full manual mode.

Kad bi stock GCam imao full manual mode jao pa gdje bi bio kraj, ovako long exposure mogu zaboraviti 

Probaj ovu apk, correction of auto eposure je meni na g.epx 3. Iso ostaje nizak, a forca exposure da ode isto sto nize, meni je maximum 1/2 i kada je bas mrak ode na 1/2. Ne bih znao ako ce ici na vise od toga :)

13 godina
Xiaomi Mi Note 3

E mislim da sam baš sa tom verzijom jučer i pokusirao (našao na 4pda) ali mi front camera nikako nije radila, jučer sam imao malo slobodnog vremena pa sam flashao sve živo i neživo ali eto danas je povratak na China Developer ROM.

Vidim sad već ima i ponešto custom ROM-ova na xda ali to su sve forkovi jednog drugoga što mi i nije baš nešto ali eto bar ima neki progress.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi Note 3

Preporuka za neki rezervni usb-c kabal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vrhunski kabl..
http://s.aliexpress.com/FbYbI7Fv?fromSns=Copy to Clipboard
8 godina
https://photos.app.goo.gl/68eBihOl5L6yqXYU2

Dvije slike di je pas je miui cam.

A ostale su Google, po meni odlične slike za takav mobitel!

0 0 hvala 0
8 godina
Tj jedna slika di je pas je miui

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Mi Note 3

Iskreno...ta jedina na kojoj je samo pas je ispala super sto se tice portret mode jer na ostalim za koje kazes da su google cam nije dobro odradio rubove (vidi kod svoga desnog uha).

Ova sa psom miui cam je perfektna sto se rubova tice.

Evo ova moja ti je sa standardnom kamerom:

https://flic.kr/p/241BCkm

ili ova:

https://flic.kr/p/24XRcsf

ili ova sto se tice predmeta:

https://flic.kr/p/Gqettq

Moj savjet ti je ako zelis te fotke sa zamucenom (bokeh) pozadinom koristi standardnu Xiaomi kameru jer radi u 90% slucajeva precizno i bez greske.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2018 17:15 (ocean77).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Pozdrav ljudi, pratim ovaj thread vec dugo vremena. Od kada sam narucio svoj Mi Note 3 (26.2.2018). Svaki post od prvog do zadnjeg sam procitao. Bio sam zaboravio password ali evo konacno se sjetih i mislim da je doslo vrijeme da se ukljucim u dalju diskusiju sa vama, buduci da mi je telefon stigao prije par dana i da sam ga malo istestirao i pronosao. Rekao bih da je super, imam nekoliko pitanjca pogotovo za Ocean77, posto vidim da ga on dugo vremena ima i da je prezadovoljan sa njime.

[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

S6 Edge mi je polako na izdahu sa baterijom. Sta mislite da pricekam Mix 2s ili da idem na ovog Notea ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

S6 Edge mi je polako na izdahu sa baterijom. Sta mislite da pricekam Mix 2s ili da idem na ovog Notea ? 

Ja bi pricekao MIX 2S da sam na tvom mjestu cisto zbog dizajna i jos boljih kamera iako ni sa Mi Note 3 nebi pogrijesio.

17 godina
Xiaomi Mi Note 3

ja bih samo bateriju zamijenio ako si zadovoljan sa mobom

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

Pa gle razlika u cijeni je ogromna, mix 2s je svakako vise cool ali je cijena napucana i tek je izasao, ovaj je vec neko vrijeme u prodaji i to je best buy za svoju cijenu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Interesuje me par sitnica. Za iskusne koji telefon imaju duze vrijeme.

Telefon sam kupio na Geekbuying-u, placen je 242e i + pdv. Nisam imao drugog izbora jer sam iz Crne Gore pa kod nas i brzom postom iz EU lupe ogromne carine, pa je putem poste iz Kine i najbolje rijesenje. Stigao mi je prije par dana i malo sam ga istestirao. Prije njega sam imao Samsung S8+ koji sam prodao, pa sam za prelaz do Samsung Note 9 ili S10 odabrao njega.

1. Da li ste telefon dobili u vakum pakovanju ili samo u kutiji kao ja?

2. Da li znaci da je Offical Global ROM (zvanicna verzija) kao i vas ako je zakljucan bootloader i ako je dosao sa Global 9.1.40?

3. Da li vi imate problema sa stereo zvukom? Meni se cini da je onaj zvucnik u slusalici dosta slabiji od glavog i nekako mi zvuk nije dovoljno dobar kako sam ocekivao (Poslje S8+).

4. Da li se isplati cekati 9.5 update global ROM-a da ne otkljucavam bootloader ili bi mi preporucili da ipak stavim xiaomi.eu ROM? koji je vec uveliko 9.5 i nadam se da ima face unlock posto ovaj trenutni nema.

5. Multitasking, da li se desilo da vam iako ima 6GB ram nekad ostane bez slobodne memorije. Upalio sam nekoliko igrica i chrome, yt, sms, call, i chrome i yt je morao reload. (nisam to ocekivao).

Hvala puno svima koji odgovore i pomognu, ovih 5 stvari me jako interesuju kod ovih iskusnijih pogotovo Ocean77 (previdio je moju sinosnju poruku), jer mi se cini nekako da se on najvise slozio sa njime i druzio. Takodje bi volio neke od ovih stvari da provjerim kako bi bio siguran da nisam dobio neki prepravljani unit ili defected i slicno.

[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 9:48 (2dulle).
15 godina
2dulle kaže...

3. Ja ću ti odgovoriti na treće, i samo prijedlog za peto. To što se jedan zvučnik jače čuje od drugoga nije problem nego je tako i zamišljeno da radi. Opet se dobiva taj stereo efekt koji većina mobitela niti nema....Znam to jer sam pogledao bar 30-ak recenzija na youtube koja su data na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku za taj mobitel.

Općenito, zvučnici za npr.slušanje muzike, su nešto manje glasni, ali su dosta čistog tona.

5. Za peto pitanje mogu samo reći, zašto chrome kad svi već govore da guta najviše radne memorije. Kud svi tamo i mali mujo....znamo da je chrome popularan općenito, ponajviše zbog reklame, ali toliko drugih browsera za mobitel postoji da nema potrebe stavljati chrome, pa čak ni glavnu facebook aplikaciju nego neku laganiju koja odradi praktički sve isto (npr facebook lite). Chrome i facebook su koliko sam ja čuo najveći žderači memorije a i baterija uz njih kraće traje, to znači da i procesor uz njih mora raditi češće.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 12:54 (ALVIN).
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

koji preglednik preporucujes kao alternativu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...

koji preglednik preporucujes kao alternativu? 

Za početak, od najgoreg su svi bolji. U playstore tražilicu upišeš riječ browser i odabereš neki. Može se prethodno izguglati ''light mobile browsers'' prijedloge.

Pred nekih dvije godine sam koristio UC Browser, više manje zadovoljan, nisam bio siguran ali posumnjao sam da vuče više rama ili cpu odnosno bateriju, pa rekoh da isprobam i operu, koju još uvijek koristim. Znači ne opera mini koja mi se zbog nečega nije svidjela nego baš Operu, ali neku stariju verziju. Kada meni neki program radi kako treba ne radim mu update, jer time mogu pogoršati stvar, isto mi važi i za ROM. Dovoljno sam iskusan da znam procijeniti kada stvari rade glatko, a tome doprinosi i to što ne zatrpavam mobitel ničim nepotrebnim, smećem, temama i sličnim budalaštinama. Pogasim animacije i nepotrebne stvari u romu. Tako da i moj 2 godine stari redmi 3 pro, sa nikad mijenjanim kineskim romom radi bolje i brže nego prvih dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 13:38 (ALVIN).
16 godina
2dulle kaže...

5. Multitasking, da li se desilo da vam iako ima 6GB ram nekad ostane bez slobodne memorije. Upalio sam nekoliko igrica i chrome, yt, sms, call, i chrome i yt je morao reload. (nisam to ocekivao).

Mislim da ti je to do miui i njegovo ciscenja rama, osobno mi to ne smeta, al navodno ovo popravi stvar u neku ruku..

Developer options, skrolaj do kraja i tam pri kraju imas Memory optimization- stavi na OFF

15 godina
Xiaomi Mi Note 3

Ja sam taj memory optimisation baš bio ugasio nedavno na dan dva, jer neki preporučuju, ali mi je postotak baterije počeo malo brže padati pa sam vratio na default. Imam 3 GB RAM-a, moguće da će to odgovarati na MI NOTE 3 jer ima 6 GB, treba isprobati.

Na istom mjestu postoji i MIUI optimisation koji je po defaultu uključen, uglavnom se preporučuje da se ugasi kod onih koji koriste globalne romove i više google aplikacija. To nisam nikad isprobao gasiti. Naravno, i meni se svako toliko moraju reloadati neke aplikacije iz RAM-a ali mi to ne smeta. Ne držim u ramu one koje rijetko koristim, već samo glavne aplikacije.

0 0 hvala 0
11 godina
2dulle kaže...

Telefon sam kupio na Geekbuying-u, placen je 242e i + pdv. Nisam imao drugog izbora jer sam iz Crne Gore pa kod nas i brzom postom iz EU lupe ogromne carine, pa je putem poste iz Kine i najbolje rijesenje. Stigao mi je prije par dana i malo sam ga istestirao. Prije njega sam imao Samsung S8+ koji sam prodao, pa sam za prelaz do Samsung Note 9 ili S10 odabrao njega.

1. Da li ste telefon dobili u vakum pakovanju ili samo u kutiji kao ja?

2. Da li znaci da je Offical Global ROM (zvanicna verzija) kao i vas ako je zakljucan bootloader i ako je dosao sa Global 9.1.40?

3. Da li vi imate problema sa stereo zvukom? Meni se cini da je onaj zvucnik u slusalici dosta slabiji od glavog i nekako mi zvuk nije dovoljno dobar kako sam ocekivao (Poslje S8+).

4. Da li se isplati cekati 9.5 update global ROM-a da ne otkljucavam bootloader ili bi mi preporucili da ipak stavim xiaomi.eu ROM? koji je vec uveliko 9.5 i nadam se da ima face unlock posto ovaj trenutni nema.

Hvala puno svima koji odgovore i pomognu, ovih 5 stvari me jako interesuju kod ovih iskusnijih pogotovo Ocean77 (previdio je moju sinosnju poruku), jer mi se cini nekako da se on najvise slozio sa njime i druzio. Takodje bi volio neke od ovih stvari da provjerim kako bi bio siguran da nisam dobio neki prepravljani unit ili defected i slicno.

Nije bio vakumiran onako kako to radi Apple vec samo kutija...moj je dosao kao global 9.1.30 i jos imam taj, a update nisam vidio od kada sam ga kupio...srecom pa sve radi bez greske i imam face unlock koji neki nisu ni dobili sa novijom verzijom FW...sto se treceg pitanja tice netko je vec odgovorio...nemam nista za dodati.

Pod cetiri nemam nista pametno za reci, a pod 5 ...nikada jos nisam vidio zauzece RAM-a na mojem vecem od 3GB...igre ne igram, a app koje koristim ne zatvaram...mozda se sjetim svaka dva tjedna nesto zatvoriti i sve radi kao podmazano.

11 godina
neaktivan

Hvala ti na odgovoru.

Kako sam shvatio sa mojim modelom je sve ok.

Da li se nekako moze downgrade na 9.1.30 verziju?

Da bih dobio face unlock, bez da se otljucava bootloader.

Te jos jedne sitnice sto me zanimaju da li postoji neki Sound Ekvilajzer koji radi bez slusalica,

posto nisam nesto zadovoljan zvukom pa da ga malo poboljsam, na root-ovanim mobovima obicno ubacim Viper4Android koji obavlja posao odlicno, e pa da li postoji neko rijesenje kod MIUI?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2018 15:27 (2dulle).
11 godina
Xiaomi Mi Note 3

Naručen sa Goldway-a 28/03, poslan 30/03, zaprimio i potpisao Mr. Ding 04/04, poslan iz UK 05/04 i evo danas 09/04 u Zagrebu. DHL predao HP ekspresu tako da s nestrpljenjem iščekujem dostavu sutra 10/04 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice