Xiaomi Mi Note 3

poruka: 1.127
|
čitano: 312.167
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Mi Note 3
kraic kaže...

Nikad do sada se nisam razočarao sa Xiaomijem, pa vjerujem da neću ni sada ... doduše MIUI mi je 80% mobitela.. inovativni su, a neke opcije sam imao prije 2 g, a Samsung ih tek sada izbacuje. Doduše uvijek uzimam kinesku verziju, pa sve dođe puno prije nego na Global ROM-u... Note 3, ako bude loš ide suprugi :-) 

Ako pikiras Mi Note 3 slobodno uzmi jer je mob fenomenalan.

Meni je ovo prvi Xiaomi (do sada koristio iskljucivo top modele od Galaxy S3 do S8+, hrpu iPhonea...) i ako je meni koji sam stvarno navikao na top klasu u punom smislu rijeci dobar, bit ce dobar velikoj vecini.

Zadnjih 4-5 strana ove teme slobodno zanemari.

15 godina
neaktivan

Je li tko zna zašto sada svi postavljaju Dual kameru vertikalno. Pripremaju se za proširenu stvarnost ili zbog Landscape portreta? Koja je najveća udaljenost na kojoj se može slikati Bokeh ?

Xiaomi rulz
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2018 19:33 (kraic).
9 godina
Jbt pa ja na redmi note 3 nemam takve probleme kakve ovaj "ima". A i djeluje ko trol jer malo ga prodaje, malo je dobar, pa malo nis ne valja i probat ce drugi rom il kaj god.

A to stekanje na takvom mobitelu moze biti jedino do kvara ili vendor roma (nisam sve postove imal pa ne znam jel je sluzbeni gore), meni je zbog nesluzbenog roma wifi koristio 10% moguce brzine, tak da mi najvise vuce na to da je vendor rom koji ima neki bug i uzrokuje stekanje.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gledam ove komentare i ne vjerujem.
Ljudi ja da nemam problema sa njime ne bih to pisao, iskreno sam fan samsunga i xiaomija podjednako.
Dvoumio sam se da li da uzmem Mi6, Mix 2 ili ipak ovaj Mi Note 3.
I zbog vasih recenzija i komentara sam uzeo.
Kao sto znate svi da ne nabrajam razocarao sam se dosta u ekran, zvuk i brzinu (ja vam kazem brz je on ali ima trzanja po sistemu i sto je rekao jedan forumas touch ne prati prst kako bi trebalo pa se stvara preveliki delay)
Trebate biti iskreni, mozda sam ja jedini koji je dobio defektni model ali cisto sumnjam jer je jedan moderator na MIUI forumu objasnio sve da je Mi Note 3 jeftinija verzija Mi6 da ima slabiju izradu, ekran i jos neke stvari da nije razlika samo u SoC-u (procesoru) i potpuno je u pravu, mogu vam dati link da vidite, pa sam onda shvatio da mi nista nece pomoci novi rom i zezanja oko toga, ali ga jos uvjek nisam prodao jer mi je posao jedan kupac.
Nebitno to, ja sam ubjedjen da ili vam je neko platio da ga kujete u zvjezde ili ste se stvarno isptripovali da za 250e mozete dobiti smarthpone koji ce posao obavljati kao onaj od 600e i vise.
Bez ljutnje i uvrede za bilo koga, ali budite malo realni, ja sam siguran da pola od ovih forumasa je malo uvelicalo oko ovog moga.
Ja sam imao S6 Edge kao zamjenu za ovaj i kada sam dobio ovaj odmah po prvom panjenju vidio sam da nesto ne stima, isto kao da sam presao sa S8 recimo na J7 2017. Svakako je Mi Note 3 dobar moj ali ni blizu ovako kako ga hvale.
Ko se moze nacivi na los ekran, zvuk i pomalo cudno trzuckanje koje nije do brzine vec da li je isto do ekrana ili cega li tih problema ako nekom znaci nema Galaxy S6 i dosta bolje radi a ekran Super Amoled 2k na 5.1 milina, jos S7 Edge koji je dosta jaci a moze se naci za iste pare.
Vi birajte moje iskreno iskustvo i misljenje.
[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
9 godina
Kak god to bila losija verzija mi6, meni se to na 2 godine starom redmi mobitelu je dogada, em je 2 godine star, em je jeftinija serija. Za zvuk ne mogu nis reci jer mi nije previse ni bitan, bitno mi je jedino da ne sumi i da se dobro cuje. Ali stekanje, jednostavno ne moze stekati, pa ni moj ne steka, a ima ljudi i sa starijim modelima pa se ne zale.

Jel si dobil koji miui update od kupnje?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ne nijedan update, ovaj mob od kako je izasao global rom jedini je mob da nije dobio nijedan uopdate stoji na 9.1.40 Android 7.0.
Htio sam stavljati drugi rom ali nema svrhe isto ce biti.
[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
15 godina
2dulle kaže...
ne nijedan update, ovaj mob od kako je izasao global rom jedini je mob da nije dobio nijedan uopdate stoji na 9.1.40 Android 7.0.
Htio sam stavljati drugi rom ali nema svrhe isto ce biti.

kako znas to? nije iznenadenje nikakvo ako si dobio neki znj vendor rom, ako si otkkjucao vec bootloader stavi zadnji stabilni eu rom a to ti je 9.5.4.0 msm

14 godina
odjavljen
Xiaomi Mi Note 3

Evo ja citam sve i ne vjerujem. Osobno prosle godine sam imao sve redom, od S8+, iP8+, Pixel 2 XL, Note 8, pa cak i Mi Note 3. Sa Note 8 kojeg smatram #1 mobitelom prosle godine sam presao direktno na Mi Note 3, koji su mi bili dojmovi? Fenomenalni

Note 8 koji je tada imao najbolji display na trzistu, a i dan danas top 5 displaya, nije mi uopce puno superiorniji dojam ostavio naspram Mi Note 3. Dobro, OLED na Note 8 je vrhunski, kako bojama tako i na suncu. Ali moram priznati da je LCD na N3 stvarno vrhunski i mogu ga svrstati u top 5 LCD displaya koja sam u zivotu koristio. Takoder po suncu je vise nego dobar. Balans bijele je odlican, boje su taman (na LCD-u zasicene boje izgledaju jako lose, tako da bolje da su malo toned down), crna je crna koliko god moze biti za jedan LCD.

Brzina koristenja? Ovdje se jos vise cudim da neko ima zamjerke.. Da se razumijemo, ne igram igrice, koristim GMail, FB, Whatsapp, Messenger, SMS-ove i imam 4/5h razgovora dnevno, dakle ajmo reci u osobne i poslovne svrhe koristim mobitel. Mi Note 3 mi se pokazao brzi i fluidniji od Note 8, cak i iPhone 8+ (iOS 11 ga je unistio). Jedino Pixel 2 smatram brzim i fluidnijim. Dakle sve redom od animacija, do brzine otvaranja i sl. Uz to jos jako brz i pouzdan fingerprint senzor. Jos sam u ovakvim stvarima picajzla pa nisam naisao na nikakav problem.

Kamera je jako dobra, dapace za cjenovni rang najbolja. Svrstao bi je negdje malo boljom od iPhone 7, losijom od iPhone 8 i S7E. Ali ima dosta vecih prednosti (bokeh, 2x opticki zoom). Jedino bi volio da je bila bolja za fotke u pokretu. Uglavnom dobijete 2 puta vise za cijenu nego bi trebali, odlicna kamera za smartphone od 2000kn.

Baterija mu je najveca prednost. Uz ovakvo silovanje mi drzi cijeli dan, a to mi dosad nijedan smartphone nije mogao osim iP8+. Dakle jedna od najboljih autonomija na trzistu. 

Takoder je jako dobro izraden, dizajn je odlican u tom rangu. Stvarno ne vidim cemu kokodakanje zadnjih par stranica teme. Picajzla sam oko svega na mobitelu i ako sam prelaskom sa Note 8 na Mi Note 3 bio jako zadovoljan, cak da kazem i iznenaden, ne vidim razlog zasto neko drugi nebi bio. Kao jedini rang mu vidim polovan S7E, ali - Ko zna u kakvom stanju mu moze biti baterija, jer ipak - polovan je. 

Po meni daleko najisplativija kupnja na trzistu, pa sad tebi se ocito mobitel nije svidio. Najbolje da ga prodas i kupis S7 polovno i mirna bosna. 

4 0 hvala 0
11 godina
Kolega Marko,djaba pises...sto god nas desetak napisalo njegova je zadnja...ja sam odustao...inace slično kao i ti i ja sam presao sa S8+ direkt na Mi Note 3 i imam iste dojmove.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Potpisujem dojmove kolega. Također same pohvale za Mi Note 3 - procesor, dizajn, ekran, baterija, fluidnost....jedino ta kamera mi nije u razini S7 ili S8. Dnevni uvijeti ok., ali noćni mi nisu nešto., jednostavno nema taj dual pixel fokus. 

0 0 hvala 0
17 godina
2dulle kaže...
Bez ljutnje i uvrede za bilo koga, ali budite malo realni, ja sam siguran da pola od ovih forumasa je malo uvelicalo oko ovog moga.

Ne nego ti budi realan - dobio si mob s greškom ili si (jako) picajzlast na te tri stvari i to je to.

Kod mene je isto JDI ekran i odličan mi je, trzanja nema, kamera super, baterija super, zadovoljan ko malo dijete. i što bi sad trebao, reći da ne valja jer tebi ne valja?

Ako je svima mob super, a samo tebi ne, što misliš, gdje bi mogao biti problem? Riješi ga se, ne zbog nas nego zbog sebe i budi sretan čovjek.

Aj' dobro, i zbog nas, da možemo čitati ovdje i o drugim stvarima vezano na Mi Note 3, ne samo tvoje probleme..

Gledam te!
7 godina
Xiaomi Mi Note 3

Ima li naznaka za software update za global rom ? Negdje sam citao da je trebalo biti sredinom 4. mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3
Ma boli mene ona stvar za ono što on misli, ali prvi se nađe komentirati da ljudi ne kupuju mob kada netko pita je li dobar ili ne...
I molim te dule, nemoj me citirati ako ne čitaš što pišem. Unazad nekoliko godina su mobiteli lošije pratili prst, sada je to podjednako. Daj stvarno, zagađuješ temu trolanjem, odi na pik ba ili štagod imate tamo i riješi ga se i odjezdi iz teme
Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
2dulle kaže...

Trebate biti iskreni

To ne postoji u temama o kineskim mobitelima. Pratim rasprave, ponekad se i sam uključim uključim porukom ali ako imaš svoje mišljenje koje je još k tome suprotno mišljenju večine, odmah te proglase trollom. Na to gledam kao na odraz situacije u društvu u kojem si netko uzme za pravo nametati svoje mišljenje kao jedino ispravno i drugima ne da disati.

13 godina
Jedna je stvar iskrenost, a drugo trolanje
Hearthstone: Maks0806#2960
9 godina
Cekaj, a tko ovdje namece svoje misljenje kao jedino ispravno? Kraj 10 drugih ljudi koji koriste isti mob? Cim neko pita o mobu, ovaj ga popljuje, ko tu onda namece svoje misljenje. Pa bi malo ga prodal, pa bi mijenjal rom, pa bi ovo, pa bi ono, a nis nije napravil. Po pricama mi vuce na to da ni nema mob nego se pisajuci svaki post premislja kaj da napise i kaj da popljuje.

Pa ako je r36 zadovoljan s mobom, a za njega sam vec duze vrijeme imal misljenje da nikad nece kupit neki mob osim samsunga ili ajfona, a kamoli xiaomi, odmah je sumnjivo da je nekom bolji stari s6.

A i hrpa drugih je presla s novijih top mobitela i zadovoljni su, po cemu je misljenje jedne osobe onda kompetentnije od 10 ljudi?

Svaki mob se moze pokvariti ili doci pokvaren, ako ga stvarno ima i ako je takva situacija, postoji garancija pa nek salje na servis.
11 godina
neaktivan
Ljudi niste me shvatili najbolje, ne znam sta su se svi protiv mene okrenuli.
Ja samo kazem da sam ovaj mob uzeo zbog vas 10 koji ga hvalite, i da sam ostao razocaran.
Pitao sam kako razotkriti je li defektan ili ne (iako mislim da nije jer sam istrazivao)
Kupio sam ga na geekbuyingu iz kine i nema garanciju da ga mogu tek tako slati u Kinu i cekati po 2 mjeseca sta ce biti.
Telefon je za ove pare dobar, ne kazem da je los, ali meni licno ima previse nedostataka i tri stavke koje su mi vazne su me razocarale a uz to imam to nekako trzanje, pa sam se dodatno iznenadio.
Mogu vam sve snimiti, slikati pa da vidite i sami kako radi i sta radi da imamo crno na bijelo.
Nisam ni protiv koga ali mislim da su vecina forumasa malo uvelicali iskustva sa ovim mobom zbog cijene, jer su moderatori na MIUI forumu rekli da je Mi 6 i Mi Note 3 velika razlika i da nije samo u socu razllika te da zajednicko dijele samo kamere zadnje i izgled.
Dajte malo budite razumni, ja bi stvarno volio zadrzati ovaj mob gledao sam za neko rijesenje ali ga jos uvjek nisam nasao, vi mjesto da mi pomognete pricate kako ja izmisljam ili trollam nesto tu.
Ja sam samo rekao ljudima koji su planirali uzeti da imaju na umu da ce potencijalno ostati razocarani jer sam i ja isto kupio zbog vasih recenzija i komentara i razocarao se, i samo sam iznio svoje misljenje.
Nema razloga da se ljutite, za mene ovaj moj ima te tri velike mane, koje su realne i jos par njih je ovdje to spomenulo, krivo mi je sto ga mnogi prehvale, evo gore kaze da je dosao sa Note 8 i da mu je bio super mob, a meni s6 mob dosta bolji od ovoga koji je nebo i zemlja u odnosu na note 8, kako to?
Ja stvarno ne znam, sta da mislim.
9 godina
Takav mobitel jednostavno ne moze stekati, nije to mob iz 2010. godine pa da steka po izbornicima, to je novi mob i sigurno ima neku gresku. Predlozili su ti 5 stvari koje da napravis, nijednu nisi napravio, uvijek ti je izlika da "ionako nebi rijesilo problem".

Onda ga najbolje salji u kinu, trazi pare nazad i gotovo, rijesen problem. Ima ovdje clanova koji su ga isto po preporuci kupili i nisam vidio nezadovoljne (osim tebe).

Postoje 2 mogucnosti, ili je problem u tebi, ili u mobitelu. Ne pokisavas rijesiti probleme u mobitelu, pa bi reko da je i prvo.

Ajde molim te, snimi te probleme. Bas me zanima kakvo to trzanje imas.
11 godina
neaktivan
Pokusavam rijesiti probleme, cekam unlock bootloadera. Probacu sve sto mognem a kazem msilim da nece pomoci.
Neki dan gledah Mi 6 kod prijatelja, sve 10, display na njegovom Mi6 isto JDI kao kod mene ali je daleko bolji, nije u rangu super amoleda naravno ali takav bi mogao da koristim.
Sigurno da je problem do moba a ne mene, ne trzucka on da koci bukvalno, brz je i sve nekad se desi da neku app izbaci iz rama ni to nisam ocekivao ali ajde to mi je jasno zasto se desava, nego ima trzaje kada se skroluje pomalo kao da trza brzo sve radi i nije spor. Snimicu to danas pa da vidite i kad se pali treba mu nekad po 10 sekundi da dodje sebi.
14 godina
odjavljen
ocean77 kaže...
Kolega Marko,djaba pises...sto god nas desetak napisalo njegova je zadnja...ja sam odustao...inace slično kao i ti i ja sam presao sa S8+ direkt na Mi Note 3 i imam iste dojmove.

Napisao sam cisto jer zadnje 4 stranice su krenule nizbrdo, tema je otisla u smjeru kojem bas nemogu vjerovati da ide. Ovo je zadnji mobitel za koji sam mislio da ce se iko ista zaliti.

Glupo je da sad neko vidi zadnjih par stranica i odustane od kupnje ovakvog mobitela za blesave novce

7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

onaj tko se imalo razumije u mobitele taj se neće pokolebat od kupovine zbog nekakvih komentara,pa makar oni i negativni bili..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zbog ovakvih komentara sam ga i ja kupio i zeznuo se.
Moje misljenje za svakog ko treba uzeti ovaj fon dobro razmislite i ako imalo volite Samsung uzmite S6 ili S7 bicete mnogo zadovoljniji vjerujte mi.
14 godina
odjavljen
2dulle kaže...
Zbog ovakvih komentara sam ga i ja kupio i zeznuo se.
Moje misljenje za svakog ko treba uzeti ovaj fon dobro razmislite i ako imalo volite Samsung uzmite S6 ili S7 bicete mnogo zadovoljniji vjerujte mi.

Sa S6 ces biti zadovoljniji nego sa Mi Note 3? Razumijem sa S7, ali S6...

Nekad nemam komentara sto sve procitam na ovom forumu

10 godina
neaktivan

Pa daj onda snimi i fotkaj ekran uz neki drugi lcd mob da mi vidimo kako to izgleda

Btw probaj malo kalibrirat boje, color calibrator na gplayu (4.5 ocjena)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 12:59 (Deutsch).
11 godina
Koji crni S7...pa ja pod istim krovom imam S7 i Note 3 i mijenjao bih se nikad...pa ni onda.
Odreci se tele kamere,stereo zvuka,veceg ekrana koji je meni osobno bolji,baterije koja traje oko 2 sata duze jednakog koristenja,face unlocka,jos brzeg punjenja baterije...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 13:03 (ocean77).
7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

ma ja mislim da se netko fino nažvakao bunike pa malo lupeta gluposti,ali zanimljivo za čitat bude u svakom slučaju :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ocean77 prije par stranica si pisao kako ti je na S7 baterija otisla, da bi sada rekao da na Mi Note 3 traje oko 2 sata duze.
Baterija mu jeste vrh stvarno to nijednom nisam rekao, kamera takodje.
Jedine tri zamjerke sam jasno naveo, i s7 pa i s6 imaju daleko bolji zvuk uz daleko bolji bass od mi note 3.
A display da ne pricamo, koja je razlika izmedju s6 i s7?
Ne velika, malo bolja kamera i soc na s7 manje vise sve moze s6 kao i s7 i s8 realno.
Stvarno pocinjem sumnjati da vam neko iz XIaomija placa novce za ovakve komentare i odbranu Xiaomija.
Posto se nikako ne slazem sa vama, a uskoro cu da stavim i dokaze da svi jasno vide sta ne stima ako treba upredicu i brzinu sa s6, display, zvuk sve da vidite razlike.
Realno jedima mana s6 je baterija po meni iako je meni to ok ima brzo punjenje, necete po cijeli dan visiti na mobu, prispojite ga malo za rucak, veceru i napuni se uostalom koja je svrha power banka?
A da ne pricam kada bi uzeli s7, ja za novce koje sam kupio ovaj mogao sam uzeti kao nov S7 Edge sa jos 5 mjeseci garancije. Eto toliko
Javicu se dok mi otkljucaju bootloader da stavim noviji rom ali ne vjerujem da ce pomoci, takav je kakav je.
Ne kazem da je mob los ali dajte malo budite realni poredite kineski mob od 250e sa najboljim telefnom 2015 / 2016 od 800e po izlasku. Msm ne vidim koja logika.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Ovo me podsjetilo na onaj vic o Muji

Vraća se Mujo iz Britanije u Bosnu i sluša radio dok vozi autoputem:
- Hitna obavijest za sve na autoputu: jedan vozi u suprotnoj traci.
A Mujo će na to:
- Šta jedan? Na stotine njih! Na stotine!

7 0 hvala 1
9 godina
Svakim postom samo sebe jos vise ukopavas i dokazujes da si doso trollat i pljuvat. Nama neko placa za hvaljenje xiaomija? Jbt pa prije da tebi neko placa da ga pljujes.

Znaci izmedu s6 i s7 je jako mala razlika, a izmedu mi6 i mi note 3 je ogromna razlika? 😂😂😂

Daj vise provedi rijeci u djela, samo govoris kak ces ovo, kak ces ono....

A ovo za oceana i bateriju.... Jel tesko skuzit normalno koristenje? Pod normalno koristenje ne spada koristenje mobitela s unistenom baterijom....
14 godina
Xiaomi Mi Note 3
Što točno ne valja kod zvuka? Zvučnik ili preko slušalica? Jer Mi Note 3 je nedvojbeno bolji po tom pitanju. Zvučnik na S7 je bio baš slab, nikakav zbog IP zaštite. Tek od S8 su to popravili. A preko slušalica je pogotova razlika, jer tek dodatnim postavkama sam dobio zadovoljavajući zvuk. Mi Note 3 iako ima adapter, mnogo je bolje kvalitete.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice