Windows 7 za starija racunala?

poruka: 8
|
čitano: 3.827
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Dobar vam dan,Htio bih da pitam,ima li neko podatak o Windows-u 7,za starija racunala,moj prijatelj koji je u Kanadi je na Pentium 4,nekako intalirao Windows 7,ali mi nezna reci kako,jer je i njemu tamo radio neki covjek koji vise nije tamo..ne bitno...

Dakle zna li neko nesto o takvom Windows-u 7..

Pogledajte u moj pc pod stolni pc,ima 768mb ram,1,47ghz,i pentium 4 je..

Hvala Puno!

Pozdrav {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 20:51 (milosevicdusan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tvoj PC je savršen za kakvu noviju distru Linux-a (Ubuntu ili Mint) koja je rame uz rame Windows-u.

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
protjeran
Re: Windows 7 za starija racunala?
phoenix2003 kaže...

Tvoj PC je savršen za kakvu noviju distru Linux-a (Ubuntu ili Mint) koja je rame uz rame Windows-u.

Znam,mene je interesovalo samo za Windows 7,takav,od linux-a imam svaku....

U svakom slucaju hvala!{#}

Da ako netko zna?????{#}

13 godina
neaktivan

Kod mene na poslu imamo dosta starih računala ranga P4 2.4 GHz sa 1GB RAM-a i baš smo nedavno instalirali Win 7 gore. Trebaju ti 32-bitni windowsi, a ne 64-bitni. Ježi ga, to ti je kad ljudi uzimaju više, više, a ne znaju ni zašto. Nije 64-bita uvijek bolje :)

Što se tiče performansi, rade bolje od XP-a SP3 sa Net Framework 4. Ono je čisti krš i vuče se da se nemre radit, a Win 7 SP1 rade čist OK...

The Chinaman is not the issue here!!!
15 godina
neaktivan

Svakako mora biti 32-bitni jer P4 nije 64-bitni CPU. U svakom slučaju, za ugodniji rad minimum 2GB RAM i diskretna GPU koja može da starta Aero.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Imam ti ja instalciju Win7 Mini, 32bit, sve skupa kad se instalira tezak je 700mb, brz ko munja, apsolutno sve sta ti treba ima..

Manje je zahtjevan od najoptiziranijeg WinXp-a,a ima DX11 i sve brabonjke koji novi Windvsi donose..

Za geymere dušu dalo, ai opcenito vrhunska stvar, nosam ga butabilnog na stiku i instaliram ga kad me neko zagnjavi za 5 minuta..

Proguglaj si to malo..

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jel to opet neka custom verzija kao što je bio XP mini ili neka ofišl varijanta? Sad sam se zbudil i ne da mi se guglat :)

Znam da je XP mini verzija imala dosta problema sa nedostatkom i nefunkcioniranjem nekih fićura... Al djeluje zanimljivo u svakom slučaju...

The Chinaman is not the issue here!!!
12 godina
protjeran
EpicFailGuy kaže...

Imam ti ja instalciju Win7 Mini, 32bit, sve skupa kad se instalira tezak je 700mb, brz ko munja, apsolutno sve sta ti treba ima..

Manje je zahtjevan od najoptiziranijeg WinXp-a,a ima DX11 i sve brabonjke koji novi Windvsi donose..

Za geymere dušu dalo, ai opcenito vrhunska stvar, nosam ga butabilnog na stiku i instaliram ga kad me neko zagnjavi za 5 minuta..

Proguglaj si to malo..

Nasao sam,win 7 lite 32bit,i radi ko sat.....

Drivere je automatski  nasao....

hvala ti puno!{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice