Ovako, imam par pitanja u ove kasne sate.. u vezi ove 'kante' od Windowsa!
1) Kad pošaljem u Koš za smeće, recimo 50 .jpeg slika, i tad dođem u Koš za smeće i označim CTRL-A sve slike i sad hoću da vidim koliko megabajta 'brišem'. Naravno, u traci stanja ništa konkretno, tek pokaziva Komada i Kada su nastale slike! Ali kad idem na Organiziraj, pa Svojstva, u opće se ništa ne događa. Čak ne pomaže ni desni klik na označene slike pa Svojstva. Bemti win7!!!!
2) Nije mi baš jasan ovaj x64 windows. Neke programe instalira u x86 mapu, kao programe koji nisu određeni kao jedno ili drugo npr. Fastone Image Viewer.
3) Ima li kakav registry hack za dodati u Windows Explorer traku: Move to, Copy to, Properties, New Folder, Switch Windows...
Patim za funkcionalnošću XP-a, jer imam puno konkretnih datoteka i ne volim Biblioteke(Libraries)-prečace
I da. Kad netko kaže manje ili više klikova, ponajprije ovo u vezi Win8, mislim da ovi svi poslije XP-a PUNO više kompliciraju u radu.
Ej, još nešto. Kako uredit Context menu iliti 'desni klik' jer programi poput Glary Utilities ili Shmnview-x64 ili Shexview-x64 NE RADE, bar na Sedmici ne rade a u XP-u su super radili.