I rest my case.
"Telemetrija ne radi probleme, ali neke stvari rade, pa ćemo ugasiti telemetriju jer je Pero Perić imao problema na Win7!!! sa telemetrijom. I svaki novi update nešto pokvari ali to nema veze sa tim što mi dr*amo po sustavu."
Ja sam već x puta rekao da nije da samo meni Win10 radi kako treba, na svakom PCju u firmi radi kako treba i na svim PCjima koje ja održavam radi kako treba. I nitko nema problema sa telemetrijom.
Ajde molim te, zadrži svoje gluposti za sebe i nemoj tu ljudima preporučivati da skidaju neke 3.14zdarije koje možda da i možda ne sadrže novi ransomware jer "telemetrija je zlo". Ko hebeni doktor u srednjem vijeku, molitva ne pomaže, ajmo sa pijavicama ili ne znam, ajmo liku bušit glavu iako ga boli noga. I onda lik umre ali nije bio problem u nehigijenskim uvjetima i zahrđalim instrumentima jer "god wills it". I telemetrija.
Jbte, danas baš svašta ima pristup internetu....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.