Vista FULL permissions

poruka: 4
|
čitano: 924
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vista FULL permissions
pitanje

Bio sam pošten i pregledao svih 9 stranica threadova o Visti, nisam našao odgovor, pa vas molim link na kakav hakeraj ili jednostavan savjet kako osposobiti Vistu 32-bit SP1 (legalna) da ja kao admin i kao user imam poptuni pristup svemu, a ne da moram permissions podešavati za svaki folder, a negdje mi i ne dopušta.

Konkretno sam htio postavke uTorrenta iz AppData sa WinXP prebaciti na account na AppData na Visti i nije mi dopustio, a cijelim putem do toga sam klikao po permissionima foldera.

1) odavno sam isključio UAC

2) nekad je postojala nekakva piratska verzija Viste uz koju je dolazio *.txt o tome kako haknuti full permissions osim UACa, zato znam da je to moguće, ali sad to nemam kod sebe

Dakle, molim konkretno rješenje kako osposobiti Vistu jednom za svagda da imam full permissions?

Hvala

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

0 0 hvala 0
17 godina
Vista FULL permissions
prihvaćeno rješenje

Skini i instaliraj "Take Ownership" registry "hack" (ne znam kak to drugačije nazvati) i imaš potpun pristup svemu.

Više informacija i download ti je OVDJE

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista FULL permissions
autorov komentar

BOG te blagoslovio - premda nije potpuna automatska kontrola, ali je brže!

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
13 godina
neaktivan
Re: Vista FULL permissions

Ma svaka cast! Ja sam se dr... 3 dana sa securitima na 7ici.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice