Taskbar freeze

poruka: 6
|
čitano: 895
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Taskbar freeze

Pozdrav.

Imam problem. Prekojucer kad sam gasio racunalo mi se instalirao W7 Service Pack 1 (ne znam da li moj problem ima veze s tim). Jucer je dobar dio dana sve bilo normalno, a onda odjednom mi se taskbar poceo zamrzavati, klik mi nije radio (nije stvar u misu jer mi ni na touchpadu nije htjelo), jedino preko tipkovnice sam mogao upravljati racunalom. Odlucio sam vratiti sustav na neki prijasnji datum i onda je sve bilo normalno. Danas sam upalio racunalo i opet mi se freezalo, sad trenutno radi ali mislim da postoji mogucnost da ce se opet ponoviti. Za viruse sam provjerio jos jucer s Malwarebytesom koji nije nasao nista. Da li imate ikakve ideje u cemu bi mogao biti problem?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Taskbar freeze

RAM?

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Taskbar freeze

Kako mogu provjeriti stanje ram-a?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Taskbar freeze
šobi121 kaže...

Kako mogu provjeriti stanje ram-a?

mem-fucking-test sa hirens-fucking-boot-cda.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan
Taskbar freeze

Nemam nikakav usb stick tu sad, sutra cu tek moc to testirat, kad testiram javim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Taskbar freeze

Ispricavam se na kasnjenju, stanje se popravilo nakon sto sam ponovno registrirao avast (stvarno ne kuzim zasto mi je zbog toga blokiralo). Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice