Service pack 3 instaliranje

poruka: 41
|
čitano: 19.097
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Service pack 3 instaliranje
logic kaže...

Mjesecno? Jest ti ikad radio update windowsa? Updateovi izlaze jednom mjesecno i krecu se od par do 50-tak MB- JAko rijetko vise od toga. Samo prvi put imas vise od toga ali to mozes skinuti offline pa uraditi update.

http://www.autopatcher.com/

ovaj sp3 ima 316 mb pa kako onda može imati 50 mb

16 godina
odjavljen
RE: Service pack 3 instaliranje
Jordan598 kaže...
logic kaže...

Mjesecno? Jest ti ikad radio update windowsa? Updateovi izlaze jednom mjesecno i krecu se od par do 50-tak MB- JAko rijetko vise od toga. Samo prvi put imas vise od toga ali to mozes skinuti offline pa uraditi update.

http://www.autopatcher.com/

ovaj sp3 ima 316 mb pa kako onda može imati 50 mb

Ni čitat ne znaš.

Kaže od par do 50ak MB. Od 300tinjak kb pa do 50ak mb (razni runtimeovi).

Inače, ne smiješ instalirati SP na piratske. Počnu iskakati pingvini i SP zove kući da ga je netko ukrao -.-

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan

TNX dečki instaliro sam service pack 3 i sad mi sve puno bolje radi nego prije

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim za pomoć! Upravo instaliram SP3 (znam, dobro jutro, slobodno me osuđujte). Uglavnom, jel back up baš nužan? Oće bit problema ako samo poklikam next-next-ok itd? Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Service pack 3 instaliranje
Violette kaže...

Uglavnom, jel back up baš nužan? Oće bit problema ako samo poklikam next-next-ok itd? Hvala unaprijed!

Ne bi trebalo biti. Ja nikad nisam radio backup na xp-u prilikom instaliranja sp-a.

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
12 godina
neaktivan

moze pomoc..imam xp profesional i hteo sam instalirati sp3 ...krene instalacija zavrs malo vise od pola i stane,kaze aces denied...ne shvatam zasto je odbijen pristup ?*

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:28 (sajmon).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

molim pomoc ,,sada pokusavam instalirati sp 3 na xp i nece da mi uopce otvori microsoft stranicu ??{#} hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Service pack 3 instaliranje
dezus kaže...

molim pomoc ,,sada pokusavam instalirati sp 3 na xp i nece da mi uopce otvori microsoft stranicu ??{#} hvala unaprijed 

Ako nemožeš skinuti Sp3 s njihove stranice imaš tu SP3

www.noviportal.net
11 godina
neaktivan

tu sam na drugoj temi nasao neki program conficker ,,i to sam sad napravio ...3-4 puta mi je palio gasio lap i sad bi to trebalo bit ok...mozes mi dat link direkt microsoft sp3  da probam ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo instalirao sp3 uspio sam...ali sad mi  javlja mi neku poruku koje se nikako nemogu rijesiti ..{#} backup  i jos nesto ,,stavit cu prt sc kad se pojavi 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice