Service pack 3 instaliranje

poruka: 41
|
čitano: 19.102
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Service pack 3

e mi može netko reći kako se najlakše instalira service pack 3 i sa koje stranice, ja ne želim to sam tražiti i instalirati jer nikad prije to nisam radio pa ne želim nešto zeznuti

ako netko želi pozivnicu za Lockerz neka se samo javi na ovo = pulja1@hotmail.com

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

imas na nekom bugovom dvd-u bar mislim

ali ako imas origigi win (ne znam zasto ali mislim da nemas)Namigiva odi na microsoftove stranice. nema bas tu puno mudrosti

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Možeš preko Windows update-a. Zapamti da su neki ljudi znali imati problema nakon instalacije. No instalacija obavezna, ako želiš što sigurnije Windowse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Service pack 3 instaliranje
Pokreni sp3 sto si skinuo. Pricekaj da se kopiraju datoteke za instalaciju. Klikni NEXT ,prihvati prava i pricekaj da se kopira i onda restartaj komp.
17 godina

SP3 nema nikakv genuine u sebi ni nezahtjeva upisivanje key-a ni ništa samo install i gotovo.

Ja sam bio slipstreamao onu od 300 i nešto MB verziju i sve super radilo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ali mozes imat problema sa sp3. Nekada nemos iskljucit automatic updates. Imas puno bugova.
17 godina
neaktivan

Lupas bezveze. Kakvih problema? Ja sam ih instaliroa poprilican broj i nikakvih problema. Zasto bi iskljucivao automatic update?

17 godina
neaktivan

O da... ima jako puno problema na windowsima kod pokušaja instalacije sp3.

Recimo na windows black edition pa windows game edition pa windows bogtepitaj edition....

Začudo nisam imao takvih problema sa microsoft windows xp

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto zaboga stavljati xp microsoft edition kad ima toliko boljih editiona ;)

16 godina
protjeran
A sto ako netko ima ogranicenje interneta na 1GB, automatic updates ce mu potrosit pola gigabajta
17 godina
neaktivan

Mjesecno? Jest ti ikad radio update windowsa? Updateovi izlaze jednom mjesecno i krecu se od par do 50-tak MB- JAko rijetko vise od toga. Samo prvi put imas vise od toga ali to mozes skinuti offline pa uraditi update.

http://www.autopatcher.com/

16 godina
neaktivan
RE: Service pack 3
Pulja kaže...

e mi može netko reći kako se najlakše instalira service pack 3 i sa koje stranice, ja ne želim to sam tražiti i instalirati jer nikad prije to nisam radio pa ne želim nešto zeznuti

Imaš sp3 na bug-u 197 sp3 ,ja sam sebi prije preko sp2 instalirao sp3 ii sve je radilo dobro i nisam imao nikakvi problema ,sad kad sa prešao na win 7 tako da mi sp3 i sp2 netrebaju Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan
archer02 kaže...

O da... ima jako puno problema na windowsima kod pokušaja instalacije sp3.

Recimo na windows black edition pa windows game edition pa windows bogtepitaj edition....

Začudo nisam imao takvih problema sa microsoft windows xp

O kakvim ti izdanjima govoris( black edition, game edition,...) i gluposti, mozda i ne moze zato sto su to neki dosta veci piratluci. Ovdje covjek ima normalni Win XP, a ako nema origigi onda nema ni logike stavljak automatic updates u pogon(zna se zasto).

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
17 godina
neaktivan

Covjek je bio ironican ;)

I rekao je upravo sto i ti kazes samo na drugi nacin. Zasto nema logike ostavljati automatic update ukljucenim bez obzira koje windowse imao?

Naravno podrazumijeva se da je onaj ko mu ih je instalirao znao sta radi i napravio da mu se windowsi uredno prijavljuju kao legalni ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Covjek je bio ironican ;)

I rekao je upravo sto i ti kazes samo na drugi nacin. Zasto nema logike ostavljati automatic update ukljucenim bez obzira koje windowse imao?

Naravno podrazumijeva se da je onaj ko mu ih je instalirao znao sta radi i napravio da mu se windowsi uredno prijavljuju kao legalni ;)

Pa recimo da ima vecina update-a koje je u stvari smece koje samo zagusuje sistem a takodje i onaj Genuine sa kojim se treba onda campat da se nekako obrise iz racunara, i jos neki drugi razlozi. Zato treba stavit na "manual update " tj. koji god ti hoces i kada hoces. A to dali su XP Windowsi legalni ili ne i nije toliko upitno.  

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 11:31 (BLOGERX4).
17 godina
neaktivan
koliko korisnika uopste ima blagog pojma sta koji update radi i da li mu treba ili ne. necu u ulaziti kolimo ti znas al 99posto korisnika ne zna. vga se jednom iskljuci i to je to.
16 godina
neaktivan

Za takozvane stručnjake o Windowsima puno vas lupeta totalne gluposti!!

Instalacija SP3 nije moguća i bit će prekinuta uz prijavljivanje greške ako imate windowse koji su prerađivani u nLite-u i maknute su im neke komponente!!

To vrijedi i za razne Black ,Gaming i slične edicije!!

U tom slučaju jedini način je : ili prvo kompletni repair windowsa sa original CD-om (ne prerađenim u nLite-u) da instalira sve komponente koje fale ,ili nLite slipstream SP3 i ponovno clean install!!

90% update-a je tu zbog sigurnosti sistema i Updates trebaju bit uključeni ,bili windowsi genuine ili ne!! Pošto se nijedan update ne instalira automatski bez vašeg odobrenja uvijek možeš pregledat kaj je downloadano ,maknut kvačicu i sakrit da se više nikad ne pokazuje (recimo ,WGA)!!

Samo treba znati znati da se umjesto na Express ,svaki put ide na Custom install ,gdje onda imaš pregled svih ponuđenih update-a!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:31 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

To ja pricam cijelo vrijeme al ocigledno ovi strucnjaci ne znaju napraviti da se update moze raditi i na nelegalnim windowsima ili oni sami koriste black edition i slicne gluposti nakrcane raznim smecem.

14 godina
neaktivan

Dali service pack može na "lažene windowse"

0 0 hvala 0
14 godina

Pa kako nebi mogal.

Valentin

0 0 hvala 0
17 godina
Jordan598 kaže...

Dali service pack može na "lažene windowse"

Ne moze :D Moze samo na piratske i origigi :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
14 godina
neaktivan

A kako da znm jel imam piratske

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 21:09 (Jordan598).

0 0 hvala 0
17 godina
Jordan598 kaže...

Ako da znm jel imam piratske

jesi ti neki student iz palestine?

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
14 godina

Nije bitno jesu li piratski ili nisu, sp3 je sigurnosna nadogradnja, uzmi link koji je dao LOGIC, skini SP3, pokreni instalaciju, dalje samo next-next, pa restart i to je to. Nakon instalacije možeš eventualno pokrenut CCleaner i počistit temp fileove. Jednostavno.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 20:52 (Valentin17).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zanima me dali če biti kakvih posljedica ako instaliram na "lažnjaka"

0 0 hvala 0
14 godina

Nemaš problema.

Valentin

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

TNX 

zanimaju me komentari ostalih

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Inače, jedina razlika koju sam ja primjetio je 3x brže gašenje. I na stolnom i na laptopu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Istina.

Valentin

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice