RT 7 lite kako ubaciti updeite

poruka: 4
|
čitano: 2.575
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
RT 7 lite kako ubaciti updeite

trazio sam razne tutoriale ali se nisam mogao snaci kako da sa RT seven lite programom ubacim novija azuriranja u instalacini DVD...naime imam jedan stari inst. disk sa windows 7 HR...kako je disk stari nedostaje veliki broj azuriranja pa kad dizem sistem treba mi pola dana da ga azuriram.SP1 sam uspio itegrirati ali za ostala azuriranja neznam odakle ih skinuti da bi mogao ubaciti u program ...ako neko ima dobre volje a radio je sa programom da mi to opise u par koraka....hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: RT 7 lite kako ubaciti updeite
seyo71 kaže...

trazio sam razne tutoriale ali se nisam mogao snaci kako da sa RT seven lite programom ubacim novija azuriranja u instalacini DVD...naime imam jedan stari inst. disk sa windows 7 HR...kako je disk stari nedostaje veliki broj azuriranja pa kad dizem sistem treba mi pola dana da ga azuriram.SP1 sam uspio itegrirati ali za ostala azuriranja neznam odakle ih skinuti da bi mogao ubaciti u program ...ako neko ima dobre volje a radio je sa programom da mi to opise u par koraka....hvala

Slika i uputstava koliko hoćeš ,forum ,support.

Updatei - KLIK

I bolje je skinuti original Sedmicu SP1 i radit s njom - štedi vrijeme.

Za tutorijale ,tu je uvijek Google.

Druga opcija je da napraviš clean instal ,instaliraš sve updatee ,drivere i programe ,a onda napraviš sistem image i spremiš ga na sigurno.

I onda ,u slučaju bilo čega ,kad hoćeš ,samo napraviš reimaging sistema.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 0:25 (kizo2703).
13 godina
kizo2703 kaže...
seyo71 kaže...

Slika i uputstava koliko hoćeš ,forum ,support.

Updatei - KLIK

I bolje je skinuti original Sedmicu SP1 i radit s njom - štedi vrijeme.

Za tutorijale ,tu je uvijek Google.

Druga opcija je da napraviš clean instal ,instaliraš sve updatee ,drivere i programe ,a onda napraviš sistem image i spremiš ga na sigurno.

I onda ,u slučaju bilo čega ,kad hoćeš ,samo napraviš reimaging sistema.

istina je da je puno slika i uputstava ali nigdje neima kako skine updeite i odakle,svi vec imaju spremljene updeite u fasciklama...ni na ovom tvom linku za updeit se nisam snasao,samo uputstvo kako automatski azurirati ali mene interesuje kako skinuti da bi integriso na DVD....

imam ja vec neki DVD ali mi se ovaj dopada zato sto je komplet instalacija na hrvatskom a i sistem sve preveden na hrvatski,dok naknadno ubacivanje jezika neprevede bas sve u potpunosti...u svakom slucaju HVALA ti

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 11:27 (seyo71).
16 godina
neaktivan
seyo71 kaže...
istina je da je puno slika i uputstava ali nigdje neima kako skine updeite i odakle,svi vec imaju spremljene updeite u fasciklama...

imam ja vec neki DVD ali mi se ovaj dopada zato sto je komplet instalacija na hrvatskom a i sistem sve preveden na hrvatski,dok naknadno ubacivanje jezika neprevede bas sve u potpunosti...u svakom slucaju HVALA ti

kako napraviti  "clean instal"...?????

Kak skidati - download po download ,drugačije nejde.

Clean install - znači instalacija Windowsa iznova ,sa prethodnim brisanjem ili formatiranjem sistemske particije.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 11:30 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice