Problem instalacije windows 7 zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.043
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem instalacije windows 7

Pozdrav!

Već sam par puta pokušao instalirat sedmicu na laptop i nikako ne želi do kraja izvršit. Na zadnjem koraku "completing installation" sve ode u vjetar i čeka me rollback pri sljedećem paljenju. Sad sam primjetio da na samom kraju kratko (jedva sam stigao vidjet šta piše) prikaže poruku tipa da windows ne može konfigurirat instalaciju na ovom računalu i tad se ugasi. Guglajući malo probleme mislim da je ovo ta poruka: "Windows Setup could not configure Windows on this computer’s hardware"

Ne razumijem zašto jer mi upgrade advisor kaže da se može instalirat.

Instalaciju sam obavljao mountanjem iso filea pomoću daemon toolsa. Trenutno sam na visti home premium pa sam radio clean install za ovu 7 pro.

Molim vas pomozite! hvala unaprijed

01000010 01110010 00000111 01111000 ||
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem instalacije windows 7
C3PO kaže...

Instalaciju sam obavljao mountanjem iso filea pomoću daemon toolsa. Trenutno sam na visti home premium pa sam radio clean install za ovu 7 pro.

Molim vas pomozite! hvala unaprijed

Prvo i osnovno: clean install se NE RADI sa Deamon Tools mountanim isoom.

Lijepo napravi bootabilni usb ,bootaj PC s njim ,idi na Advanced (ne upgrade!) ,IZBRIŠI System Reserved (100 - 150 mb) i sistemsku particiju i onda napravi instalaciju iznova.

Instalacija Windowsa 7

Windows 7 untouched linkovi

Program za izradu bootabilnog USB-a

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice