Probelm sa zvukom

poruka: 4
|
čitano: 807
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Probelm sa zvukom

Ovako, imam problem za zvukom na novo instaliranoj sedmici. Naime, nakon istalacije jednostavno dole desno se prikazuje ikona da nema zvuka. U device manageru pise "This device is working properly". Na tom kompu prije je isto bila instalirana sedmica i bilo je zvuka. Nasao sam da je audio device ASRock MCP61 High Definition Audio. Ako netko zna riješenje za ovaj problem puno bi mi pomogao. Hvala

mmiklauz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Probelm sa zvukom
mmiklauz kaže...

Ovako, imam problem za zvukom na novo instaliranoj sedmici. Naime, nakon istalacije jednostavno dole desno se prikazuje ikona da nema zvuka. U device manageru pise "This device is working properly". Na tom kompu prije je isto bila instalirana sedmica i bilo je zvuka. Nasao sam da je audio device ASRock MCP61 High Definition Audio. Ako netko zna riješenje za ovaj problem puno bi mi pomogao. Hvala

Nema zvuka ili je mute-ano ?

Meni se zna nekad dogodit da mi je x pored,pa stisnem tipku mute na tipkovnici 2 puta i sve je sređeno. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
15 godina
neaktivan
Probelm sa zvukom

Da izgledao kao da je na mute ali nije nažalost..

mmiklauz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Probelm sa zvukom
mmiklauz kaže...

Da izgledao kao da je na mute ali nije nažalost..

Skini driver Pack Solution i on će ti riješiti problem samo ga pokreneš i odabereš da nađe drivere

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice