Koji Windows imate?! zaključana tema

poruka: 72
|
čitano: 25.256
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Koji Windows imate?!
Sum_of_all_fears kaže...

Nas  interesuju  SSovi  tvojih  silnih  VMova.  Mene  osobno  onaj  od  Win  3.11  sa  local  area  connection.

Znaš da nada umire posljednja, mada o njoj svašta pričaju. Uglavnom, mislim ga je autor žešći troll i da ga više nebi trebali hraniti. {#}

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Zanimljivo  da  ti  je  na  3.11  net  uopće  proradio...S  obzirom  da  nema  drivera  za  mrežu.

Znam da je radilo meni u Virtual PC 2007 ili VM Box prije koji mjesec, makar sam pišao krv za instalirati to kako treba. Bilo je sporo dozlaboga, a otvarale su se samo najjednostavnije HTML stranice.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Nas  interesuju  SSovi  tvojih  silnih  VMova.  Mene  osobno  onaj  od  Win  3.11  sa  local  area  connection.

Pa dobro,reci sta te konkretno interesuje?

Na Windows-u 3.11,se nisam povezivao sa netom pa tako,sto se tice win 3.11i njegovog neta nis ne garatujem,i ako sam vidio stoji pod Network Local Conection Area.

16 godina
moderator
Koji Windows imate?!

držite se teme i bez nepotrebnih gluposti...to posebno vrijedi za autora teme...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
7 3 hvala 2
14 godina
Koji Windows imate?!

Moj najdraži OS je Windows 7 i meni je on baš super radi fantastično, šteta samo što je s one strane zakona.

LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji Windows imate?!

Trenutno Win8 32-bit Pro na laptopu, jucer stavio, iskreno preporucam.

Radi savrseno, boota se u 15 sec, sve se sinkronizira (postavke, IE...), ali se nisam jos navikao na (los) Metro.

Jedino kaj mi ne valja kod XP-a je da trebas tweakat ko manijak OS, a pogotovo me onaj Bill-ov đukac ide na jetra, ali je stabilnost iznenađujuća.

Sebastian Malek HR:\Zagreb.exe -centar

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

BTW, poslje sam ubio đukca.

Sebastian Malek HR:\Zagreb.exe -centar
14 godina
protjeran
Re: Koji Winodws imate?!
kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...

Što s nama koji imamo više njih ili (vidi hereze) Mac ili Linux?

Baš! Imam Sedmicu ,Osmicu i OS X - na jednom stroju (i još dva Linuxa ,uz ostale ,u virtualkama). I kaj da sad ja klikam tu?!

uh, sva sreća šta ti svi ti OSovi trebaju za trvoj posao inače bi bio i gladan i žedan i gol i bos...{#}

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
16 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

uh, sva sreća šta ti svi ti OSovi trebaju za trvoj posao inače bi bio i gladan i žedan i gol i bos...{#}

Pošto na poslu imamo i koristimo Windowse ,ali i MacPro PC-ije ,da ,treba mi!!!!

A meni ne pada na pamet potrošiti 15+ tisuća kuna za Mac doma ,kad OS X mogu kupiti za  20$ i vrtiti ga na PC-u (naravno ,samo za kućnu upotrebu).

Windows Server 2012 i Windows 8 dobivam kao pretplatnik na TechNetu i naravno da ga upotrebljavam ,jel moram znati dali je sav softver koji imamo i koji se razvija u potpunosti kompatibilan s njima.

Još nešto?! {#}

Sve ostalo je čisto informativno ,a čovjek se uči dok je živ! Ili bi ,možda ,trebao ostati ograničen samo na Windowse?! Ha?! {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 21:02 (kizo2703).
14 godina
Koji Windows imate?!

Formatiran PC, osmica se vrti {#} Dellovi Inspironi 15r imaju neku grešku što se tiče wirelessa koji uzrokuje smrzavanje čitavog sistema. Prvo sam mislio da samo ja imam problem s tim, ali se ispostavilo da ljudi muke muče s tim. Ako netko zapne, instalirajte driver 1701 za Windows 7, ali u compatibility modeu, meni je pomoglo... 

Ovisno o potrebama ću dodavati sisteme u Virtualbox, zasad mi ne treba ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Koji Windows imate?!

Evo da dodam,ja sam juce,formatirao sve particije i stavio Win 7 i Win XP,odlicno rade!! {#}

Virtualne vise necu stavljati jer mi samo nepotrebno zauzimaju prostor!

ova dva su mi dovoljna,a nebi ni xp stavljao ali mi treba zbog,nekih starih programa koje koristim,za koje mi nemoze pomoci ni Compactibily u Windows.u 7.

Pozdrav,glasajte.....

Edit:Sad sam stavio i osmicu Profesional,kupio,stavio,nista ljepse nego posteno....

Aijos me interesuje samo (ne o piratskim windowsima) nego ko iskreno ima koje izdanje wina 7!! i dali je legalan,95 % vjerujem da nije legalan,i da je to ultimate izdanje,jer kad se vec krade boolje ukrasti najsuplje!!

Anketa:

*Koje izdanje Windows-a 7 imate?

*Dali je legalno kupljen?

0 Starter
0 Home Basic
0 Home premium
4 Professional
3 Ultimate
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 23:25 (milosevicdusan).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
milosevicdusan kaže...

Evo da dodam,ja sam juce,formatirao sve particije i stavio Win 7 i Win XP,odlicno rade!! {#}

Virtualne vise necu stavljati jer mi samo nepotrebno zauzimaju prostor!

ova dva su mi dovoljna,a nebi ni xp stavljao ali mi treba zbog,nekih starih programa koje koristim,za koje mi nemoze pomoci ni Compactibily u Windows.u 7.

Pozdrav,glasajte.....

Sad sam stavio i osmicu Profesional,kupio,stavio,nista ljepse nego posteno....

Aijos me interesuje samo (ne o piratskim windowsima) nego ko iskreno ima koje izdanje wina 7!! i dali je legalan,95 % vjerujem da nije legalan,i da je to ultimate izdanje,jer kad se vec krade boolje ukrasti najsuplje!!

Anketa:

*Koje izdanje Windows-a 7 imate?

*Dali je legalno kupljen?

3 Jeste,imam racun
5 Nije,piratski je aktiviran
0 Nije,nije ni aktiviran
0 Neznam
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice