Pogledajte pod moj PC konf. koji windows predlažete, zasad imam Windows Ultimate 64 bit, ali mi nije nešto, često zastane i nekad neće da se ugasi komp nakon sto stisnem shut down moram cekati par min i onda mi dosadi i restartam ga dolje na kucistu, preporucite mi windows 7 za igre da je dobar i net i to... ne kupujem org.... hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledajte pod moj PC konf. koji windows predlažete, zasad imam Windows Ultimate 64 bit, ali mi nije nešto, često zastane i nekad neće da se ugasi komp nakon sto stisnem shut down moram cekati par min i onda mi dosadi i restartam ga dolje na kucistu, preporucite mi windows 7 za igre da je dobar i net i to... ne kupujem org.... hvala!
Napravi reinstall, potpuno je svejedno koju verziju staviš.
A mogu li napraviti reinstall a da mi ostanu podatci koje imam na njemu? Jer imam puno podataka šteta bi bila da ih moram brisat..
Pa mozes uzeti onu obicnu verziju, ali mislim da neces osjetiti gotovo nikakvu razliku... sumnjam da je problem do Windowsa, frend mi ima slabije racunalo od tvojeg i uopce nema problema.
I nisam te dobro shvatio, kako mislis "zastane" ? zastane samo u igrama ili ovako opcenito (nevezano za igre) ?
BTW imas PM ako je mozda do "losih" windowsa.....
Pa npr. u operi recimo kad sam na netu, zastane pa ono not responding i to. ali ovako kad izadem nekad iz cod2 igre, idem shutdown i neće, čekam par min. i onda mi dosadi i restam ga i onda shutdown....
Ako je do browsera, vrlo lako moguce da ti Flash stvara probleme.... najbolje da ga izbrises i probas malo surfati bez Flasha i ako je dobro, probaj staviti najnoviju verziju. Imao sam iste probleme sa FF-om u zadnje vrijeme, i da, bas zbog Flasha jer mi se broser smrzavao, plugin mi se rusio itd....
Kako mogu izbrisati taj flash?
A mogu li napraviti reinstall a da mi ostanu podatci koje imam na njemu? Jer imam puno podataka šteta bi bila da ih moram brisat..
Napravi novu particiju na disku, ali neka ti na sistemskoj particiji bude 60-ak GB. Prebaci sve fileove koji ti trebaju na novu particiju, a na sistemskoj slobodno instaliraj winse...
Kako to mogu prebacivat, znam napravit particiju, vec imam dvije C i D, što treću treba radit?
Kako to mogu prebacivat, znam napravit particiju, vec imam dvije C i D, što treću treba radit?
Netrebaš pravit treću. Prebaci na D podatke (copy-paste), a na C instaliraj winse i to je to... Na D imaš sve sačuvano što ti treba :)
Eh, gle sad, ja imam C i D, na D je slobodno 39 od 39 gb, a na C su podatci. Da instaliram windows na D?
Eh, gle sad, ja imam C i D, na D je slobodno 39 od 39 gb, a na C su podatci. Da instaliram windows na D?
Ovako prije svega skini s neta neki od free programa i napravi resize hdd-a tako da ti na C bude 60GB, a na D ostatak. Onda prebaci sve što ti treba na D. Tek onda radi instalaciju winsa jer je uvijek bolje imati čistu instalaciju nego da ti se nešto "kolje" sa starom. I tako imaš sve lijepo posloženo.
U redu, stisnem gumb 'Hvala'. :)